Brugerdiskussion:QnudM

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kommentarer er velkomne.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: Aldrig
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, QnudM! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 19. okt 2020, 10:52 (CEST)

Problemer med kilder[rediger kildetekst]

Hej, der er nogle problemer med de kilder, du anfører i din artikel Identitetspolitik. Generelt lader de ikke til at underbygge det, du opgiver. Den første sætning i artiklen lader fx til at være en oversættelse fra den engelske artikel, men du anfører en dansk avisartikel som kilde, hvor der ikke står det samme indhold. Din anden kilde er angiveligt også til en konkret avisartikel, men webreferencen angiver ikke hvilken - den henviser bare til en oversigtsside på Politiken, så den er for generel til at kunne fungere som kilde. Man er nødt til at kunne se, hvor udsagnet er underbygget. Din tredje kilde henviser til Den Danske Ordbog, men DDO selv skriver ikke det, der står; henvisningen gælder måske DDO's ene eksempel, som hos DDO siges at komme fra Weekendavisen, men igen er det nødvendigt at vide, hvilken konkret artikel citatet kommer fra, for at kunne bedømme, om den lever op til WP:Pålidelige kilder. Din fjerde "kilde" er et debatindlæg fra Henrik Dahl. Debatindlæg fra professionelle debattører er normalt ikke pålidelige kilder til encyklopædiske oplysninger, udover selvfølgelig til udsagn om den pågældende person selv. Mere fundamentalt skriver Dahl ikke det i indlægget, som du skriver i den pågældende sætning i wp-artiklen. Det er derfor misvisende at indsætte referencen, som du gør. Økonom (diskussion) 19. okt 2020, 10:52 (CEST)

Tak for input. Artiklen er er første udkast, men jeg arbejder videre på den. Du er velkommen til også at bidrage. QnudM (diskussion) 19. okt 2020, 10:56 (CEST)
Et godt tip, hvis man arbejder på en artikel, som man ikke er færdig med, er at arbejde med teksten i sin brugersandkasse og vente med at offentliggøre den i det egentlige artikelrum, til den er færdig og lever op til WP's kvalitetskrav. Der bør generelt ikke offentliggøres artikler, som f.eks. ikke har kilderne i orden, eller hvor man har skrevet noget ukorrekt. Økonom (diskussion) 19. okt 2020, 11:18 (CEST)

Mistanke om sokkedukke[rediger kildetekst]

En bruger har udtrykt bekymring for, at denne bruger kan være en sokkedukke for Bjørnvad (disk.bidrag) .
Der henvises til bidrag for bevis. Se evt. blokeringsloggen.
Flot arbejde. Bjørnvad er blokeret. Hvad med at se på hvad jeg bidrager med i stedet? QnudM (diskussion) 19. okt 2020, 12:27 (CEST)

Hejsa. Prøv at nøjes med denne ene konto, det andet distraherer bare, er imod reglerne og tager opmærksomheden fra dine bidrag. Mvh KnudW (diskussion) 20. okt 2020, 16:01 (CEST)