Brugerdiskussion:Ramloser/Arkiv 11

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Ramloser.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

link, der angives fanget af spamfilteret[redigér wikikode]

Hej Steen, jeg forsøger at sætte mit vanlige "produktionslink" ind i min brugerside, https: //bit. ly/ Krabat Works (uden mellemrummene, for det afvises også hér), men det afvises af blacklist-sider - men bit.ly er ikke opført på nogen af dem? vh kenneth krabat [Endnu findes intet digt] (diskussion) 12. aug 2019, 16:25 (CEST)

[Bruger:Ramloser|Ramloser| Ah, jeg forstår. Omtalte link har ekstra indsatte tegn for ikke at fange sig selv i spamfilteret! Men hvad gør jeg så? Har ikke specielt lyst til at angive det direkte link til min dropbox. vh, kk [Endnu findes intet digt] (diskussion) 12. aug 2019, 16:39 (CEST)
Håber, at du har klaret det tekniske. Jeg forstår ikke, at du har problemer med at sende mails til juststeen@outlook.dk. Men nu har du i alt fald et link til min mail.--Ramloser (diskussion) 12. aug 2019, 18:06 (CEST)

Til din information[redigér wikikode]

Citatet, jeg refererede, stammer herfra: [1]. Det står der stadig. Rmir2 (diskussion) 25. sep 2019, 13:04 (CEST)

Nu er det jo ikke muligt at slette gamle indlæg. Når det er sagt, chokerer det mig, at du bringer netop dette på bane. Hvis du er klar over, hvorfor denne bruger er ude af stand til at svare, så er det for mig en grænseoverskridende adfærd. Hvis ikke, så læs venligst indlægget ovenfor det citerede, hvor det klart fremgår.--Ramloser (diskussion) 25. sep 2019, 18:04 (CEST)
Ramloser må jeg spørge om noget? håber at svaret et ja, så her kommer spørgsmålet, er det ikke imod reglerne at en anden bruger skriver på for eksempel min brugerside? og hvis det er imod reglerne burde den redigering så ikke slettes? (jeg er på ingen måde ud på at skabe ballade er bare nysgerrig) ---Zoizit (diskussion) 25. sep 2019, 18:35 (CEST)
Det er Wikipedia:Normer for brugersider, du skal have fat i. Som udgangspunkt bør man holde fingrene fra andres brugersider, så længe de overholder de relevante politikker og normer. Det gør PerV's let gennemskuelige angreb på Rmir2 ikke. Normen tager imidlertid ikke højde for, hvad der skal ske, når en bruger afgår ved døden. Men det logiske ville vel være, at brugersiden arkiveres og erstattes med en meddelelse om, at brugeren er død. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. sep 2019, 21:35 (CEST)

Et forslag for fremtiden.[redigér wikikode]

Et forslag, som ikke er nogen kritik af dit administratorvirke eller dine yderligere bidrag her på stedet, men et alternativ, som måske kan give noget fred og ro.

Hvad med bare at koncentrere dig om artikelskrivning? Giv slip på ansvaret og giv dig selv mulighed for at ignorere alt det pladder, som man desværre kommer ud for her på stedet og som følger med administrator-hatten.

Oversæt f.eks. en:Aircraft in fiction (det er en udfordring...)

Wikipedia er en herlig ting, men ikke noget, der er ens helbred, hverken fysisk eller psykisk, værd. Mvh KnudW (diskussion) 3. okt 2019, 21:27 (CEST)

Nu tager jeg en måned, hvor jeg kun skriver artikler. Din udfordring vil jeg overveje, men jeg starter nok med Tara Westover. Og så får jeg måske lyst til at tage udfordringen med pladderet og administrator-hatten op igen, hvis jeg tror, min indsats kan gøre en forskel.--Ramloser (diskussion) 3. okt 2019, 22:07 (CEST)

Glædelig Jul[redigér wikikode]

Jeg vil lige ønske dig en rigtig Glædelig Jul -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 20. dec 2019, 19:05 (CET)