Brugerdiskussion:Rodejong/Arkiv/2010

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


 
 
 
 
B up.svg
Pix.gif
Pix.gif

Tigidi.gif Go'aften og velkommen på min diskussionsside.

User-info.svg N A V I G A T I O N        L · E
Pix.gif
Dette er Rodejongs brugersiden - Rodejongs Kategori og diskussionsside
Har du et spørgsmål, eller har du noget at meddele, tryk så her og begynd et nyt indlæg. Jeg svarer som regel inden for fireogtyve timer.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 →

Kategori:Bruger:Rodejong VIGTIGT!
Dette er kun et arkiv af min Brugerdiskussion. Har du spørgsmål, bedes du gå til min Diskussion eller send mig en e-mail.


Holland -> Nederland

Jævnfør Wikipedia:Afstemninger/Afstemning:Nederland eller Holland? er Holland og Nederland synonyme, så du bedes afstå fra af ændre den ene term til den anden. -- Bruger:Wegge 14. feb 2006 kl. 22:48 (CET)

Nederlandse Spoorwegen

Jeg har rettet en hel del i artiklen. Sproget var ikke særligt godt og det sidste afsnit med strækningerne synes jeg ikke så godt om: Man kunne måske skrive det ind i en tabel eller lignende.

Du har lagt Billede:Elektrificatiekaart.png og skrevet, at de røde linjer drives af NS og de blå af øvrige selskaber. Men et kig på originalbilledet viser, at det bruges i artiklen Spoorlijnen in Nederland, hvor billedteksten siger, at de blå linjer er elektrificerede, men de røde ikke er. Derfor synes jeg ikke at billedet er særligt relevant i artiklen om NS.

Når du henter billeder fra de andre Wikipedia'er, så skal du altså se godt efter, hvilken beskrivelse, der står af billedet. Ellers kan der meget hurtigt ske misforståelser. Hvis du ikke er sikker på, hvad der står, så spørg en bruger. Hvis du ikke kan deres sprog eller engelsk, så spørg en bruger på dansk Wikipedia om hjælp.

Lige nu er billedet ubrugt og risikerer derfor at blive slettet. Du bør overveje, om billedet måske kan anvendes i en artikel et sted eller om det bare skal slettes. --|EPO| 3. dec 2006 kl. 19:20 (CET)


Jeg har udvidt teksten hvormed kortet er brugt.

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Jeg kan se at du har fået det med forhåndsvisning at vide før, følg venligst denne henstilling, ellers kan du ende med at få din adgang til Wikipedia blokeret. Du har redigeret artiklen 8 gange på under en time, det er altså lige i overkanten. --Morten LJ 3. dec 2006 kl. 22:26 (CET)

Jeg passer lidt mere på at jeg først viser eksempel før jeg gemmer teksten. Det er noget jeg stadig skal væne mig til.

Billede:Rodejong.JPG

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 7. dec 2006 kl. 17:01 (CET)

Jeg ser, at du ikke tillader fri brug af billedet. Dermed opfylder billedet ikke de regler, der er beskrevet på oplægningssiden. Hvis du ikke kan tilslutte dig disse bestemmelser vil billedet blive slettet. --|EPO| 7. dec 2006 kl. 17:11 (CET)
Enten må det bruges frit eller også må det ikke bruges frit. Hvis du kræver, at du bliver underrettet, hvis billedet anvendes udenfor Wikipedia er det en hindring for, at billedet kan anvendes frit. Du må gerne opfordre folk til at give dig besked - men du må ikke kræve det.
Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så spørg. --|EPO| 7. dec 2006 kl. 17:21 (CET)
Du behøver ikke at have den tone med mig ved? Spørg pænt, så bliver man også behandlet meget pænere. (skrev Rodejong (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det var skam ikke meningen at snerre. Men du bliver nødt til at vælge en licensskabelon til dit billede. --|EPO| 8. dec 2006 kl. 11:47 (CET)

Dit fine billede ryger snart :-(

Hej Rodejong, dit fine billede med HEAT-Tycho Brahe Fil:03-09-2010-TychoBrahe.jpg er mærket med en "slettes-inden-syv-dage" skabelon fra 5. september. Hvis du ikke gør noget, er der en eller anden administrator på Commons der automatisk sletter billedet omkring d. 12. Billedet er ret illustrativt og anvendes af 5-6 wiki'er, så det vil være et stort tab, hvis det slettes. Du bor AFAIK på Bornholm og kan måske skaffe en OTRS fra bornholmeren.net/ så det bliver officielt lovligt. Bruger:EPO og Bruger:MGA73 kender proceduren. --Med venlig hilsen Necessary Evil 10. sep 2010, 01:46 (CEST)


Hej Robert

Jeg, indehaveren af ophavsretten til dette værk, frigiver det hermed til public domain. Dette gælder globalt. Hvis dette ikke er muligt af juridiske årsager: Jeg giver enhver retten til at benytte dette værk til ethvert formål, uden nogen restriktioner, medmindre sådanne restriktioner er krævet i henhold til lov."

Billedet kan tages herfra: http://bornholmeren.net/Foto/Diverse/03-09-2010-TychoBrahe.jpg

Med venlig hilsen Laila Ellinor Stenby www.bornholmeren.net

--Rodejong 10. sep 2010, 12:10 (CEST)
Kan jeg lokke dig til at skrive lidt under "Description" - hvor, hvad osv. helst på engelsk. --Med venlig hilsen Necessary Evil 10. sep 2010, 12:56 (CEST)
Heat 1X (Rocket) Tycho Brahe (Spacecraft) on Sputnik (Launch platform); Location: Nexø (Bornholm), Denmark) on September 3rd, 2010. Private project by Copenhagen Suborbitals.
Placeret under discription--Rodejong 10. sep 2010, 13:56 (CEST)
Udmærket, held og lykke med OTRS-verificeringen. --Med venlig hilsen Necessary Evil 10. sep 2010, 16:04 (CEST)
Den er godkendt :D--Rodejong 12. sep 2010, 01:17 (CEST)


Crystal Clear app kuser.png Bruger sidenBrugerprofilNLDATA

Crystal Clear app messenger.png Min diskussionssideNL disk · Mine Log

   Dresser.png Arkiver: '10'11'15'16'17'18Alle Sider

Octicons-tools.svg Tech ToolsTech arkiv '16'17Tech arkiv '18MetaTech

Nuvola apps kate.png SandkasseTabelAlt-koder

    Nuvola philosophy.png To DoProjecterSkabeloner

Nuvola apps file-manager.png NavigationRegler!BrugerbeskederHUSK

P literature.svg Mine artiklerBogreolKilderForfattere i DBL og SK

Nuvola apps digikam.png Billeder

P writing.svg Hotel Wikipedia

Kontakt Rodejong/Arkiv/2010?
Du kan kontakte Rodejong/Arkiv/2010 på følgende måder:
Nuvola apps filetypes red.svgDu kan bruge Rodejong/Arkiv/2010's diskussionsside.
Nuvola apps email.pngDu kan sende Rodejong/Arkiv/2010 e-mail
Pidgin.svgDu kan møde Rodejong/Arkiv/2010 på IRC

RP: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

RC: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

WL: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

Det er nu: fredag 24 januar 2020 18:31