Brugerdiskussion:Samet2300

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Samet2300! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Simeondahl (diskussion) 10. aug 2013, 00:56 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Simeondahl (diskussion) 10. aug 2013, 00:56 (CEST)
Jeg gentager dette tip. Du bør bruge forhåndsvisning da det flyder seneste ændringer hvis du rediger i en artikel mange gange. Ingen skade sket, men husk nu at brug den :) --Simeondahl (diskussion) 10. aug 2013, 02:46 (CEST)

Aner ikke hva du snakker om, (Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Når du har redigeret i en artikel, og skal gemme den, så trykker du på "Gem Side". Lige ved siden af den er der en knap som hedder "Forhåndsvisning" som tillader dig at se hvordan artikel vil komme til at se ud, når du trykker på Gem Side. På den måde kan du spotte stavefejl osv. Hvis du ønsker hjælp så bare spørg. --Simeondahl (diskussion) 10. aug 2013, 03:05 (CEST)

Hej Samet. Jeg kan se at du prøver at opdatere en masse infobokse på fodboldspillere, hvilket er rigtigt dejligt. Men når du retter landshold, kan jeg så få dig til at følge formen [[Spaniens fodboldlandshold|Spanien]] og [[Spaniens U/21-fodboldlandshold|Spanien U/21]], da det er sådan det gøres på resten af da.wiki. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 11:05 (CEST)

Yderligere vil jeg henstille til ikke at bruge [[2000]] (eller andre årstal) i infoboksene under klubber og landshold. Men forsæt endelig det gode arbejde :) mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 12:05 (CEST)

Jeg retter det med det samme! Det har du allerede gjordt, hehe.. Den danske wikipedia er ikke så god til det med spillerne, der står meget gamle og forkerte oplysninger om dem.

hvordan uploader man billeder?(Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nej, opdateringerne sker ikke så hurtigt her - men der er også markant flere brugere på en.wiki. Du kan se hvordan du gør med billeder her. Og husk at signere dine indlæg på diskussionsider med fire tilder (~~~~). mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 16:02 (CEST)

Fortæl mig lidt nærmere med det med signering?? og når man så skriver, hvor mange mål spillerne har scoret, så står det helt skævt altså de stå ikke lige under hinanden, hvorfor det? (Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Når du er færdig med at skrive dit indlæg på en diskussionsside skal du slutte af med fire tilder. Eksempelvis "Hej jeg hedder Samet2300. hilsen ~~~~". De fire tilder giver dig en signatur, som du ser efter mine indlæg også, hvor mit brugernavn står :)
Mht antal mål så skrives de på følgende måde: {{0|00}} sættes foran antal kampe eller mål der er mellem 0 og 9. {{0}} sættes foran antal kampe eller mål der er mellem 10 og 99. Der sættes ikke noget foran antal kampe eller mål fra 100 og opefter. Du kan eventuelt kigge på Lionel Messi, hvor du kan se det i brug. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 16:16 (CEST)
Og husk nu at bruge Forhåndsvisning, som du er blevet opfordret til længere oppe også :) mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 16:20 (CEST)

Hej igen. Jeg tror der er et problem med de billeder du har lagt op. Har du rettighederne til dem? mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 16:46 (CEST)

De fra google, hvorfor? (Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Fordi jeg kan se du ikke har rettighederne til dem - og de kan derfor ikke bruges. Du bør læse hvad der står her. Jeg vil nu tilbageføre samtlige af de billeder du har lagt ind. Samtidig vil jeg igen bede dig om at bruge de fire tilder til sidst i dine indlæg, så du signerer dine indlæg. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 16:55 (CEST)
Hvilke billeder må man da så bruge!??!?!?! {{usigneret|Samet2300|11. aug 2013, 16:57 (CEST)~
Det står i den henvisning jeg har givet dig. Jeg tror det vil være en god idé for dig, at læse førnævnte link igennem, samt WP:hjælp, så du har en idé om hvordan det hele fungerer. Og ellers må du stille spørgsmål :) Se eventuelt også Wikipedia:Politik for diskussionssider og signaturhjælp :) mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2013, 17:03 (CEST)
Det sku for latterligt, altså man kan da ikke selv lave billedet eller selv tage det (Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) 11. aug 2013, 17:26‎. Husk at signere dine indlæg.)
Man skal overholde ophavsretten fordi det er andres ejendom. Se venligst Wikipedia:Ophavsret. Mvh Asger N. Hansen (Asger1995 // Diskussion) 11. aug 2013, 17:30 (CEST)
Jamen hvordan fanden skal man se uploade billeder.. Forstår det ikke.. Google er jo den eneste måde?(Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Skriv til den som har ophavsretten og bed om tilladelse til at bruge dem på Wikipedia, ellers så prøv at finde billeder hvor det tydeligt står i licensen, at man må bruge dem. Mvh Asger N. Hansen (Asger1995 // Diskussion) 11. aug 2013, 17:35 (CEST)
Du kan tage billederne selv, eller du kan indhente tilladelse til at bruge billederne. Det er de muligheder du har :) mvh Tøndemageren (diskussion)

hvordan ved jeg om jeg har fået tilladelse Samet2300 (diskussion) 12. aug 2013, 13:09 (CEST)

Ved at du modtager skriftlig bekræftelse, snailmail eller email, fra indhaverne af copyright for det pågældende billede... vil jeg tro. TherasTaneel (diskussion) 12. aug 2013, 13:16 (CEST)

jeg ligger nu nogle billeder ind, som jeg SELV har taget og de lovlige.. så vær sød og lad vær fjern dem, indtil du kan modbevise det jeg lige sagde, som jeg ved du ikke kan :) Samet2300 (diskussion) 19. aug 2013, 18:21 (CEST)

Det kan jeg sagtens desværre - to mig cirka to sekunder. Men havde du selv taget dem havde det ikke været taget fra sidelinjen, da jeg stærkt tvivler på at du er professionel fotograf. Yderligere er dit argument for at de er lovlige, præcis nok til at du insinuerer at de ikke er lovlige. Så disse billeder må du nok også forvente bliver slettet. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. aug 2013, 18:33 (CEST)

jeg har fået tilladelse så skrub nu af (Skrev Samet2300 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

For det første skal du tale pænt. For det andet, så skal du bevise at du har rettighederne til billederne, ved at indsende tilladelserne som foreskrevet i den guide du uden tvivl har set flere gange. Kig eventuelt på Wikipedia:Billedpolitik for igen at danne dig et indtryk af rettighederne. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. aug 2013, 18:42 (CEST)
for det første skal du få dig et liv. For det andet, så skal du bare passe dig selv, og jeg passer mig selv, det dør ingen af og ingen tager skade af det.. Samet2300 (diskussion) 19. aug 2013, 18:44 (CEST)
Jeg er ked af at sige det, men en sådan opførsel kan desværre ende med at koste dig en blokering fra da.wiki. Dette er imidlertid ikke en trussel, blot en oplysning om at der skal tales pænt til andre brugere. Se gerne følgende for at forstå hvordan tingene fungerer: Wikipedia:Wikikette, Wikipedia:Ingen personlige angreb, samt Wikipedia:Politikker og normer. Yderligere skal det siges at jeg også forsøge at hjælpe brugere til at komme ordentlig igang med at redigerer her på da.wiki, og hjælper dem med at rette fejl. Derfor holder jeg øje med nye brugere, såsom dig selv. Som det er pointeret ovenfor, skal du have tilladelse til at bruge billeder du ikke selv har taget. Selvom du måske snyder mig, snyder du ikke administratorerne på Commons, hvor billederne har hjemme. Så jeg vil igen opfordrer dig til at have styr på rettighederne for de billeder du lægger op - har du det, sparer du også dig selv tid. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. aug 2013, 18:54 (CEST)
hvordan f*ck har du tænkt dig at jeg skal få rettigheder ?????? Samet2300 (diskussion) 19. aug 2013, 20:23 (CEST)
Igen vil jeg henstille til ordentligt sprogbrug. Rettighederne får du ved at tage kontakt til fotografen og/eller ejeren af de billeder du bruger, og får en skriftlig tilladelse. Kan dette ikke lade sig gøre, må du desværre nok indstille dig på, ikke at uploade nogle billeder. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. aug 2013, 20:27 (CEST)

Sletning af indlæg på disskussionssider[rediger kildetekst]

Du er kommet til at slette indholdet på din diskussionsside (denne side). Dette er ikke tilladt jf. politikken om diskussionssider. Jeg har derfor gendannet indholdet. Mvh Asger N. Hansen (Asger1995 // Diskussion) 11. aug 2013, 17:48 (CEST)