Brugerdiskussion:Santac/arkiv3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

AA-Taskforcens Barnstar
Jeg er vild med det, du gør for hovedstæderne! Dit fortsatte gåpåmod er med til at holde gejsten oppe hos os andre, så vi bevarer troen på, at de europæiske hovedstæder en dag bliver et AE:) --CarinaT 24. jan 2009, 12:43 (CET)


Tak for den :-) Der er stadig et stykke igen, men vi skal nok nå det. --Santac 24. jan 2009, 17:36 (CET)
Lige noget helt andet, men som ikke rigtigt har en overskrift, så jeg skriver bare her. Jeg har svaret dig på dine kritikpunkter på Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Fløjtenist - ikke at du behøver gøre noget ved det med det samme - men det var mere fordi, jeg er i tvivl om det er en af dine nye "støtter ikke"-stemmer den har fået, eller du har opdaget, at der er kommet nye regler, hvor neutral er ret neutralt. Det har du sikkert, men ja... Og så tænkte jeg desuden på, om din diskussion ikke snart skulle arkiveres, for den er godt nok ved at være lang. Og så ps er jeg glad for, at du også tror vi når målet. Har du forresten en mening til dette (du skal nok scrolle helt ned, for der er to indlæg med samme navn, så den lander ikke det rigtige sted). Nå en masse sludder, men også lidt relevant. --CarinaT 24. jan 2009, 18:26 (CET)
Det var en rigtig neutral stemme på fløjtenist :-) Godt at reglerne er blevet ændret, det var forvirrende for mig at stemme før.
Jeg har ændret min stemme til støtter, men har stadig et lille spørgsmål mere.
Jeg vil skrive noget i diskussionen om hvilke europæiske byer, der skal med.
Mht arkivering af diskussionsside er jeg lidt imod det, med mindre det er meget grelt, men jeg vil se på det. Som ikke-admin får man jo lidt færre kommentarer. --Santac 25. jan 2009, 10:04 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Hej Santac, jeg har alligevel fulgt dit råd på Wikipedia:Kandidater til fremragende artikler/Dyreret Dyreret. Er det bedre nu? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 24. feb 2009, 17:04 (CET)

Jeg svarer dig på evalueringssiden. --Santac 25. feb 2009, 07:25 (CET)
Nye rettelser. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 25. feb 2009, 12:12 (CET)

Invasionen af Danmark i 1940 nu kandidat til ugens artikel[rediger kildetekst]

Du var med til at sikre, at denne artikel blev stemt som god artikel for nylig, og derfor regner jeg også med, at du vil stemme på den som ugens artikel. Og det skal være i denne uge, hvis den skal vælges til uge 15 (med 9. april). Mvh. Arne (Amjaabc) 2. mar 2009, 16:19 (CET)

Hej Santac. Jeg er ked af hvis du opfattede min kommentar på dyreretsnomineringen som en kritik. Nogle gange er jeg ikke just den bedste til at formulere mig... Jeg sætter skam kæmpe pris på dit uvurderlige evalueringsarbejde! :D --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 4. mar 2009, 13:18 (CET)

Jeg opfattede det ikke som en kritik af mig. Mere som en ikke helt gennemtænkt kommentar grundet frustrationer over at "dine" artikler ikke blev stemt på. Selvom der har været enkelte af dine nomineringer, hvor stemmeantallet ikke har været højt nok, synes jeg dog du har fået rigtig mange metal-artikler stemt op i systemet. --Santac 4. mar 2009, 16:15 (CET)
Ja, nu du siger det... Mere kræver vist bare mere, eller også har jeg fået et for stort wikiego. Men jeg prøver også fra nu af at sætte metallet lidt på pause.. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 4. mar 2009, 17:25 (CET)

Sommerferie-evaluering[rediger kildetekst]

Nu har jeg sommerferie og fået lidt mere fritid. Kan jeg så ikke få dig til at kaste et blik på denne 4 måneder gamle evaluering? --|EPO| COM: 11. jun 2009, 20:56 (CEST)

Det bliver nok ikke lige de første par dage. Måske får jeg tid senere. --Santac 14. jun 2009, 14:43 (CEST)

Hej Santac, jeg har set du har sat Vilnius-artikkel op som en af dine opgaver, jeg har skrevet om på afsnittet om 2. verdenskrig, der mangler helt sikkert meget, bl.a. omtale af: 1) lituaiske kollaboratører 2) administrationen under den Nazistiske besættelse 3) demografien før og efter besættelsen, udryddelse af den jødiske befolkning, befolknings eksplosion efter 1944 4) befolknings-, industri- og den urbane udvikling efter 1944

  a) det enorme boligbyggeri i 50'erne, 60'erne og 70'erne

5) korte afsnit om:

  a) Gedemino prospektas (gade)
  b) Konstitucijos prospektas (gade)
  c) Rotuses aikste (Rådhuspladsen)
  d) Katedros aikste (Domkirke Pladsen)
  c) uddybning af afsnittet om den gamle by/UNESCO verdensarvliste, mere om hvorfor
  d) opregning af de mange kirker/synagoger i Vilnius, med kort beskrivelse

6) Uddybende afsnit om Vilnius slot/Gediminas slot 7) Afsnit om Aušros Vartai (Morgengryets port) 8) Afsnit om Belmontas (udflugtsmål/restaurant kompleks ca 10km fra centrum) 9) Korte afsnit om

  a) Halesmarked
  b) Kalivariu marked
  c) Gariūnaimarked

10) Den jødiske ghetto og sikkert noget om Karl Plagge se Karl Plagge i engelsk Wiki 11) Panerai, nazi-likviderings pladsen 10 vest for Vilnius 12) "Sanering/nedrivning" af de ældre bydele nord for Neri efter 1990, der har været modstand hvor beboerne har forsvaret de interessant førkrigs træbygninger 13) Vilnius offensiven (befrielsen af Vilnius 1944) se Vinius Offensive i den engelsk Wiki

Iøvrigt synes jeg opdelingen af WWII afsnittet i den engelske Wiki giver god mening!!!

Lidt efter lidt, vil jeg arbejde i gennem disse emner (skrive/oversætte fra engelsk), men ved ikke om det er bedst at skrive dem ind direkte in Vilnius opslaget, eller jeg skal lave dem som selvstændige opslag, som senere arbejdes in i Vilnius opslaget? Jeg har allerede skrevet et kort afsnit om Pilies gatve, det er foreslået indarbejdet i Vilnius opslaget, jeg er ening, men ved ikke hvordan, kan du hjælpe med det, der ud over er der billeder på Wiki-common fra Pilies gatve, men jeg ANER ikke, hvordan jeg skal sætte dem ind, kan du også hjælpe med dette? Der ud over har jeg skrevet/oversat et afsnit om Forenede Partisaners Organisation, FPO, som måske? skal indarbejdes i historie afsnittet om 2. verdenskrig?

Og afsnit der sikkert hører under Litauen (jeg har IKKE tjek på den artikkel endnu, men vil læse den grundigt igennem) 1) Homofobi i Litauen 2) Anti-kommunist-lov vedtaget 2004 (tror jeg) 3) Litauisk schauvinisme overfor det russiske mindretal efter 1990 4) Partipolitik i Litauen efter 1990, blandt andet partiernes tilknytning ti diverse grupper i EU-parlamentet, partiledersen baggrund og og???

Jeg vil MEGET gerne høre råd og vejledning, og håber vi sammen kan få uddybet/oprettet diverse artikler! Jeg er MEGET interesseret i samarbejde!

Undskyld ... glemte at signere --PerV 30. jul 2009, 13:05 (CEST)

Hej PerV
Super at nogen vil skrive noget om Vilnius. Min wiki-aktivitet har desværre været lidt ustabil det seneste stykke tid og vil sikkert være det i noget tid fremover (ferie+familie). Hvorom alting er synes jeg dine ændringer i Vilnius artiklen om 2vk ser rigtig gode ud.
Jeg vil prøve at svare på nogle af dine spørgsmål.
1. De 13 første punkter. (man kan forresten lave punktopstililng ved hjælp af #, som indsættes i starten af linjen. Hvis dette ikke fungerer hvis der fx. er linjeskift indenfor det enkelte punkt (som i min tekst) kan man bruge dobbelt linjeskift efter hvert punkt for at få et linjeskift. Det er ikke nok bare at trykke på enter og hoppe ned på næste linjer, der skal være en linje imellem for at få et linjeskift.)
Anyway, jeg synes det bedste er at skrive dem ind i vilnius-artiklen og så senere lave uddybende artikler. På den måde er man sikker på at al relevant information er samlet et sted. Det ser ud som om der er mulighed for at få en artikel, der er rigtig god på historie og geografi.
2. Indskrivning af Pilies gatve i Vilnius-artiklen. Jeg er ikke nødvendig enig i at en sammenskrivning er den rette løsning. Hvis du vælger at lave en sammenskrivning gøres dette ved at indskrive den relevante information fra Pilius gatve-artiklen i Vilnius-artiklen. Dernæst kontaktes en administrator på sammenskrivningssiden (den kan jeg ikke lige finde ;-]). Jeg synes ikke den skal sammenskrives med Vilniusartiklen da der er en masse info som ikke nødvendigvis er relevant for så overordnet en artikel som Vilnius. Det jeg istedet synes bør gøres er at centrale informationer som hvorfra og hvortil og makedsinfo indskrives i vilnius, mens Pilies gatve bibeholds som selvstændig artikel.
3. Indsættelse af billeder.
Det er ret simpelt at indsætte billeder, når man ved hvordan man gør. :-]
a. Det første du gør at finde ud af hvad billedet hedder. Dette kunne fx. være "Vilnius Pilies street.jpg"
b. Stil curseren hvor du vil indsætte billdet.
c. Dernæst findes genvejstasten ovenover redigeringsvinduet med et billede. Det er nummer 6. og der trykkes på denne. Der kommer så en tekst der hedder. "[[Fil:Eksempel.jpg|thumb|Beskrivelse af billede]]"
d. Erstat "Eksempel.jpg" med det relevante navn, fx. "Vilnius Pilies street.jpg" og "Beskrivelse af billede" med en relevant, valgfri beskrivelse af billedet, fx. "Pilius gatve er en gade i det centrale Vilnius med mange butikker".
e. resultatet af dette kan ses ude til højre:
Pilius gatve er en gade i det centrale Vilnius med mange butikker
4. FPO
Det vil være fint at skrive lidt om FPO i Vilnius artiklen
5. De fire afsnit som tiltænkes indskrevet i Litauen.
Jeg synes også de hører hjemme i Litauen og ikke Vilnius.
6. Diverse tips.
6.1 Sproghenvisninger fx. engelsk wiki.
Dette laves ved at finde ud af hvad opslaget hedder på engelsk wikipedia. I dette tilfælde Pilies Street. Dette indskrives nederst i artiklen som [[en:Pilies Street]]
Hvis du har andre spørgsmål, skal du bare spørge.
Santac 30. jul 2009, 17:40 (CEST)

Tusind tak for et uddybende svar, jeg er enig med dig i at Pilies gatve kan stå alene, og enddaløsningen, som vil indebære at samtlige pladser, torve og markeder jeg har nævnt må skulle være i seperate artikler.

Jeg tror faktisk jeg har fundet ud af det der med billeder ... næsten ... Men JEG KAN IKKE BEGRIGE hvorfor jeg ikke kan linke til billedet på den engelske wiki, på siden House of the Signatories, så vidt jeg kan se er det placeret på Common ... hvad er der galt i den her syntaks: "

Fil:Vilnius House of Signatories.jpg
The House of the Signatories on February 16, 2007

" ??? --PerV 30. jul 2009, 23:38 (CEST)

Lige hurtigt er der det galt at filen hedder "House of Signatories.jpg" og ikke "Vilnius House of Signatories.jpg" ;-). Santac 31. jul 2009, 07:24 (CEST)

Vil du være sød at hjælpe mig[rediger kildetekst]

Hej, vil du være sød at hjælpe mig med mine problemer som jeg har skrevet på hjælp: nybegynderforum? Jeg har ikke fået svar endnu (indtil videre). tak Kongerækken 16. okt 2009, 13:53 (CEST)

Hej Kongerækken, jeg har forsøgt at besvare dit spørgsmål på nybegynderforummet. Hvis det ikke er fyldestgørende kan du skrive igen. --Santac 16. okt 2009, 15:12 (CEST)

Hej Santac Du har for nogen tid siden markeret artiklen om DeMars som skrevet i indforstået sprog. Det er rigtig nok, og jeg har derfor forsøgt at omskrive den, så den bliver mere forståelig (men det er - indrømmet - ikke så ligetil med emnet ERP-systemer). Hvordan fjernes markeringen igen, når artiklen er tilstrækkelig forbedret? I øvrigt er det imponerende at se, hvor mange konstruktivt kritiske øjne, der bidrager til wikipedia. Så tak til dig også.

NilsFinken 12. jan 2010, 11:33 (CET)NilsFinken

Hej NilsFinken
Artiklen om DeMars er ikke længere indforstået og jeg kan se at en anden bruger har fjernet skabelonen.
Jeg synes at det vil forbedre artiklen hvis der stod noget mere om elementer der er særlige for DeMars. Der står en del i artiklen som gælder generelt for ERP-systemer. Man kunne tilføje noget om hvor meget det kostede, hvor lang tid det tog at implementere, hvor mange brugere og noget mere om den offentlige debat om succes/fiasko. --Santac 13. jan 2010, 09:44 (CET)


Hej, Santac. Du har nye beskederWikipedia:Kandidater til fremragende artikler/Mads Johansen Lange (anden nominering).
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.

Kritik af The Final Cut (album)[rediger kildetekst]

Kære Santac, du er dælme dejli'! Konstruktiv kritik er lige hvad jeg har brug for, og jeg værdsætter virkelig din indsats og dit kritiske synspunkt, og vil derfor ikke tillade The Final Cut (album) en GAVedtaget før du er helt med på idéen. Hvis du vil kigge den igennem og finde de små oversættelsesfejl ville jeg virkelig værdsætte det, jeg skal nok selv rette dem til så. Mange tak på forhånd! --Dooba 5. apr 2010, 10:53 (CEST)

Hej Dooba
Jeg synes du først selv skal læse artiklen igennem igen, og læse hver enkelt sætning for sig selv, for at se om den er på et godt niveau. Bagefter skal jeg nok læse artiklen igen. --Santac 7. apr 2010, 07:20 (CEST)

Hej Santac, hvis du har tid, må du gerne kaste et blik på artiklen om Ramée og vurdere, om den er lovende, og hvad der evt. mangler, før den kan blive det. På forhånd tak. --KLN 7. apr 2010, 01:36 (CEST)

Hej KLN, jeg har netop udnævnt artiklen til lovende. Jeg vil lave en huskeliste med nogle punkter, der kan ses på, på dens vej opad i systemet. --Santac 7. apr 2010, 12:33 (CEST)
Mange tak! Det er nyttige forslag. --KLN 7. apr 2010, 20:15 (CEST)

Milepæle og skamløs ros:)[rediger kildetekst]

Hej Santac Du opdager det jo nok alligevel, men så du havde bøvl med milepælene. De virker fint nok, man skal bare lige huske at tilføje et "højnummer" og så nøjes med talene. Og lige endnu engang (ved godt det ikke kun er dig, men...) synes virkeligt det er lækkert med det arbejde for København - var så ærgerligt den bare lå der og ikke kom videre, når der var masser af potentiale og meget arbejde bag. Stor ros til dig endnu engang. --CarinaT 2. maj 2010, 19:05 (CEST)[svar]

Tak for rosen. Den er jeg glad for :-) Der var meget potentiale i artiklen, men den trængte til lidt tilskæring og lidt målrettet ekstra information. Tak for hjælpen med milepælene. --Santac 2. maj 2010, 19:14 (CEST)[svar]

Industri-kategori[rediger kildetekst]

Hej Santac, jeg så at du havde oprettet Kategori:Industribygninger i København (og tak for det), men hvad skal denne kategori omfatte? Lige nu indeholder den nemlig ikke kun bygninger, hvor der er foregået en industriel produktion, men også hovedsæder for forsikringsselskaber samt lagerfaciliteter for grossistvirksomheder. Mvh. --KLN 29. aug 2010, 23:37 (CEST)

Hej KLN
Jeg valgte at springe over hvor gærdet var lavest og flyttede alle erhvervs- og industrirelaterede artikler fra kategorien "Bygninger, konstruktioner og anlæg i KBH" over i den nye kategori. Det havde nok været smartere at oprette nogle flere kategorier med det samme. Noget af det ovenfor nævnte hører nok nærmere ind under en kategori ala "erhvervsbygninger i KBH" og noget af det hører måske slet ikke ind under bygningskategorier, men kun virksomhedskategorier. Jeg vil kigge på det. --Santac 30. aug 2010, 09:42 (CEST)

Danmarks historie[rediger kildetekst]

Kære Santac

Du har bidraget til Wikipedias dækning af danmarkshistorien, så måske vil det interessere dig, at Wikimedia Danmark er gået i dialog med Nationalmuseet og Statens Arkiver. Kast et blik på runestensprojektet og WikiProjekt Arkivernes Skatte.

Glæd dig også til flere nyheder i de kommende uger. --Palnatoke 10. apr 2011, 18:31 (CEST)

Jeg synes det er nogle af de mest interessante initiativer, der har været på wikipedia i lang tid. jeg har dog pt andre prioriteter og vil derfor nok ikke bidrage med særlig meget. --Santac 12. apr 2011, 17:10 (CEST)

Kirkegårde i København[rediger kildetekst]

Hej Santac! -- Du har på et tidspunkt rykket et antal kirkegårde fra kategori Kirkegårde til kategori Kirkegårde i København?!

Nogle stykker af dem du har rykket er beliggende i Gentofte eller Frederiksberg komunne. Er der en mening jeg ikke lige kan gennemskue?

Sommerhilsner fra --VicVal 4. jun 2011, 12:09 (CEST)

Hej VicVal.
Meningen er at kirkegårdene ligger i byen København, men ikke nødvendigvis i Københavns Kommune. Hvis kirkegårdsartiklerne skal deles pr. kommune, skal der oprettes en ny kategori, der fx kan hedde "Kirkegårde i Københavns Kommune". --Santac 5. jun 2011, 13:21 (CEST)

Du giver en stemme for at slette Skabelon:Appendix, fordi den ikke udskriver noterne. Har du selv prøvet det? Fordi jeg har beviserne på at det kommer med i udskrifterne. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 28. jun 2011, 10:31 (CEST)

Jeg stemmer stadig slet. --Santac 30. jun 2011, 17:40 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

FL-kandidaten[rediger kildetekst]

Hej Santac, jeg har besvaret din kritik lidt mere konstruktivt på Wikipedia:Kandidater til fremragende lister/Ryttere og hold i Giro d'Italia 2009. Jeg håber, du vil tage et kig på det. --Hockeyindustrien 2. sep 2011, 12:12 (CEST)

Jeg har svaret dig på kandidatsiden. Det nye forslag vil være en markant forbedring. --Santac 3. sep 2011, 08:11 (CEST)

Mogens Dahl Koncertsal[rediger kildetekst]

Hej SanTac!

Jeg sidder lidt og researcher på Mogens Dahl Koncertsal, i den sammenhæng kan jeg se at den ikke er linket fra din udemærkede artikel om Islands Brygge.

Jeg tænkte at kunne være en udvidelsesmulighed... --VicVal 16. sep 2011, 17:16 (CEST)

Jeg ved ikke lige hvornår jeg får kigget på det. Ellers kan du jo også selv tilføje det. --Santac 20. sep 2011, 19:46 (CEST)
Done! Jeg benyttede med det samme lejligheden til at binde en sløjfe om nu hedengangne BBC. --VicVal 6. okt 2011, 13:44 (CEST)
Det ser godt ud. Dejligt med nogle opdateringer. --Santac 7. okt 2011, 16:46 (CEST)

Lille bøn[rediger kildetekst]

Hej Santac: så vidt, jeg kan se, har du ikke deltaget i debatten om sletning af Kategori: Børnesangere. Måske kunne du drage den eneste logiske slutning og som administrator foretage det fornødne. venlig hilsen --Rmir2 11. dec 2011, 17:41 (CET)

Jeg har nu konkluderet på sletningsforslaget, da Santac ikke er administrator.
- Sarrus (db) d. 11. dec 2011, 19:21 (CET)
Sarrus har helt ret. Jeg er ikke administrator. --Santac 12. dec 2011, 19:30 (CET)
Helt i orden. Det var min fejl, undskyld. venlig hilsen --Rmir2 12. dec 2011, 20:33 (CET)
Det er helt i orden. Ingen skade sket. Det er da noget af det bedre at blive kaldt :-) --Santac 12. dec 2011, 21:02 (CET)