Brugerdiskussion:SimmeD/arkiv 2016

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:SimmeD.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

stop med at begå hærværk hele tiden med dine administrator ting! (Skrev 96.31.64.186 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Go'aften. Jeg kunne godt tænke mig at du viste mig hvor jeg skulle have begået hærværk? --Simeondahl (diskussion) 3. jan 2016, 03:21 (CET)

Administratorstatus tildelt[rediger kildetekst]

Hej Simeon, du er nu tildelt administratorstatus. Som du allerede ved, er der hjælp/vejledning på WP:ADM og andre steder. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 14. jan 2016, 18:08 (CET)

Jeg takker for tilliden :-) --Simeondahl (diskussion, bidrag) 14. jan 2016, 18:09 (CET)
Hej. Som ny administrator kunne du jo prøve kræfter med denne anmodning, som jeg har indsat så alle administratorer nu ved at der er dette ønske – uden at være deltager i diskussionen
Fremsat på Wikipedia:Landsbybrønden/Ruslands_grænser#Om_afstemning
Se 'Valg af kortmateriale' på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Valg af kortmateriale
-- Mvh PHansen (diskussion) 19. jan 2016, 09:37 (CET)
Jeg kan godt lige se diskussionen igennem, men jeg lover ikke at jeg bliver den administrator som opretter den. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 19. jan 2016, 09:40 (CET)

kunne godt tænke mig at hørehvorfor du bloker brugere og sletter artikler om ikke er nødvendige tag for eksempel alle de bruger du har blokeret idag som er omkring 4 5 stykker. det er misbrug i mine øjne

Der er svaret på Brugerdiskussion:Knud_Winckelmann#H.C3.A6rv.C3.A6rk. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 19. jan 2016, 16:18 (CET)
Hej 80.62.116.195. Jeg må nu være enig med Knud i denne sag. Jeg ønsker ikke at bloker folk, men hvis det bliver nødvendigt så bliver jeg også nød til at handle. Jeg laver aldrig blokeringer som jeg ikke er villige til at forsvare, eller sletter sider som jeg er i tvivl om. Men igen, det er helt i orden at du har det sådan. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 19. jan 2016, 16:26 (CET)


Hej Simeon

Jeg hedder Cornelia. Hvordan har du det?

Mvh Cornelia

Hej Cornelia. Jeg har det såmænd godt nok, hvad med dig? - Er der noget specielt som jeg kan hjælpe dig med?. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 22. jan 2016, 12:29 (CET)

Bruger:Dengodefyr[rediger kildetekst]

Hejsa. Denne bruger redigerer i dine userscripts, er det monstro meningen? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. jan 2016, 15:03 (CET)

Nej, tak for at fjerne han redigeringer. Det er noget vrøvl han indsatte. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 22. jan 2016, 15:24 (CET)
Flyt kildekoden til en side, hvis navn ender med ".js"; så kan andre brugere (med undtagelse af administratorer) ikke redigere koden. Alternativt bør du beskytte siden. Mvh. Cgt (diskussion) 23. jan 2016, 16:18 (CET)

Hejsån, undrer kun hvis du kan redigere og rette sproget i de to sider som jeg skabte.

https://da.wikipedia.org/wiki/Trettio%C3%A5riga_Kriget https://da.wikipedia.org/wiki/FSB_(Formacija_Studio_Balkanton)

Jeg forstår dansk flydende, men vil blive bedre på skriftsproget og dettes flow. Håber du kan svare så snart som muligt. Tak skal du have. --Cm09181992 (diskussion) 23. jan 2016, 11:34 (CEST)

Jeg kan godt lige kig på det. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 24. jan 2016, 21:43 (CET)
Det er klaret. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 25. jan 2016, 07:50 (CET)
Helt i orden. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 25. jan 2016, 08:27 (CET)

Wikimedia Highlights from December 2015[rediger kildetekst]

Here are the highlights from the Wikimedia blog in December 2015.
About · Subscribe/unsubscribe, 25. jan 2016, 23:53 (CET)

Jeg har fjernet din redigering af brugersiden. Redigering af brugersider er alene op til brugeren selv. Du kan lægge besked på brugerens diskussionsside, hvis du synes dette eller hint bør opdateres. Men andre brugere, selv ikke administratorer, bør ikke redigere i Sabbes brugerside. mvh Per (PerV) (diskussion) 1. feb 2016, 16:38 (CET)

Jeg udkommenterede hans {{bruger administrator}} da han ikke længere er det. Det bliver set som hærværk hvis man har indsat sådan skabelon på ens brugerside (og så jeg ikke at han havde den som hærværk), og da hans seneste redigering var 22. jun 2015, så ville jeg ikke definere ham som aktiv mere. Kan se at cgt også fjernede din redigering igen. Normalt er jeg helt enig i at man ikke rediger i andres brugersider (og vil helst undgå det), men andre gange er det nødvendigt. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 1. feb 2016, 21:20 (CET)

Tak for kage[rediger kildetekst]

Tak for småkage! :-) Thuecl (diskussion) 3. feb 2016, 17:58 (CET)

Intet problem :-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 3. feb 2016, 19:25 (CET)

Wikimedia Highlights from January 2016[rediger kildetekst]

Here are the highlights from the Wikimedia blog in January 2016.
About · Subscribe/unsubscribe, 22. feb 2016, 21:18 (CET)

Espenheinos[rediger kildetekst]

Vil gerne være sød at gendanne artiklen om The Espenheinos. Jeg har allerede fået lov af to forrige admins til at have siden.

Hej. Jeg kan desværre ikke genopret artiklen Espenheinos da den ikke har notabilitet nok. Som I også skriver i artiklen så er den ukendt. Jeg tvivler også på at du har to administratorer som siger at artiklen er notable nok. Hvilke administratorer mener du der har sagt god til det? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 7. mar 2016, 14:06 (CET)

Jeg så du besvarede mit oplæg hos Knud Winckelmann. Skal man ABSOLUT have en wikipediaartiklel, for at kunne have en wikipediaside?

Læs mit svar på KnudW's side. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 7. mar 2016, 14:10 (CET)

Jeg undrer mig over, at du har slettet Carsten Islington. Uden at have undersøgt det nærmere, erindrer jeg at manden havde en lang serie af storrytellingsprogrammer, på DR2 tror jeg det var? Han er vist mindst lige så notabel, som de mange youtubere, der fortsat har artikler her på da wiki. Skabelonen {{Notabilitet}} var efter min mening fejlplaceret, og hvis den var {{reklame}} og {{tætpå}}, skal artiklen vel bare skrives om? mvh Per (PerV) (diskussion) 9. mar 2016, 09:01 (CET)

@PerV: - Jeg kan se den blev slettet ved en fejl så. Så jeg så artiklen tænkte jeg at jeg ville tjek Google, med han navn altså: "Carsten Nørgaard Islington", hvor der kun forekommer 1.930 søgeresultater. Men åbenbart hvis man søger på for- og efter-navn (altså Carsten Islington) så kommer der omkring 22.000. Jeg troede Google også søge på det automatisk. Det undskylder jeg. Artiklen er genoprettet og har derved mulighed for omskrivelse. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 09:07 (CET)
Fint, tak for at du reagerede så hurtigt, hatten af for det. Men man skal vist også være mindst lige så gammel som mig (64) for at kunne huske ham. For mig var han bare et hade-objekt mens han havde programmet i TV. Så jeg fandt ham {{Notabilitet}}, uanset mine preferencer ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 9. mar 2016, 09:21 (CET)

Hej Simeon.

Du har flyttet det jeg har lagt op til sandkassen. Betyder det at det nu er oprettet som et standard indlæg på wikipedia så andre også kan se det?

Med venlig hilsen Katrine (Skrev Kat.pedersen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Katrine. Jeg kunne se at du var ved at skrive en artikel på din brugerdiskussionsside, så det eneste jeg gjorde var at flyt den til din personlige sandkasse (et sted hvor du kan udvikle din artikler), så det betyder at den ikke er "udgivet" men stadig på en side hvor du kan videreudvikle på den. Du kan finde den her: Bruger:Kat.pedersen/sandkasse. Når du mener at artikel er færdig osv. så kan du kontakt en bruger og spørge om de vil tjek den igennem inden du udgiver den. Håber det var svar ellers så må du lige skrive igen :-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 23. mar 2016, 09:55 (CET)

Hej Simeon.

Kan jeg få dig til at godkende indlægget. Har ikke lagt noget op før så ved ikke hvordan jeg kan kontakte en anden og få dem til at godkende det :-)

Jeg har lige kigget lidt på artikel og jeg desværre se en nogle slåfejl samt manglende kilder (du kan læse omkring det her: Wikipedia:Kilder samt Wikipedia:Kildeangivelser), så som den er lige nu så vil jeg ikke forslå at opret den. Dog vil jeg mere end gerne hjælpe med at få den i en tilstand som gør at vi kan udgive den. Men først skal vi lige skaf nogle kilder, det gør at man kan bekræft det som artikler siger. Derefter så skal vi lige ordne nogle stavefejl :) Hvad siger du til det? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 23. mar 2016, 10:09 (CET)

Hej Simeon

Tak for det. Jeg arbejder lige på kilderne så! Jeg har bare fået teksten om bandet uden kilder men skal nok sørge for at smide nogle ind og så vender jeg tilbage :-)

Hejsa. Hurtigt spørgsmål: Arbejder du for bandet? Så skal du ikke skrive om dem, og slet ikke med en tekst leveret af dem selv. Artikler skal skrives af personer, som ikke har en personlig interesse i at have en artikel. du har fået nogle tips på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. mar 2016, 10:19 (CET)

Hej.

Nej jeg arbejder ikke for bandet. Men jeg og nogle venner undrede os over at bandet ikke havde en wikipedia side da vi har set det spille. Derfor har vi fundet informationen gennem google, bandets sociale medier osv.

Skal også blokeres for gentaget hærværk! mvh Per (PerV) (diskussion) 28. mar 2016, 03:45 (CEST)

Gjort - han/hun har fået 2 timer til at starte med. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 28. mar 2016, 03:46 (CEST)

hjemmeside → websted[rediger kildetekst]

Jeg tænkte på at denne rettelse (som din båt SimeonBot udfører[1]) måske kunne give anledning til diskussion: "hjemmeside → websted". --Madglad (diskussion) 5. apr 2016, 14:32 (CEST)

Jeg synes i det mindste, at det er en forkert rettelse, jeg retter konsekvent "websted" eller andre engelske ord til "hjemmeside". mvh Per (PerV) (diskussion) 5. apr 2016, 15:14 (CEST)

Efter et flytteforslag omkring at "Hjemmeside" skulle flyttes til "Website" så valgte jeg også at få navngivet website henvisningerne til det korrekte navn. Jeg kan godt (hvis ønsket) tilbage rulle redigeringerne så det kan diskutteres hvis det ønskes, men jeg tænkte ikke det var nødvendigt. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 5. apr 2016, 15:15 (CEST)

@@PerV: - Jeg ville lige hurtig sige at "websted" er et dansk ord jf. http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=websted. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 5. apr 2016, 15:17 (CEST)
Hjemmeside er ikke særligt "dansk", det er bare en direkte undersættelse af et misvisende engelsksproget ord. Websted er nok bedre. Problemet er at lade en bot rette i folks ordvalg. Hvis der var tale om rettelse af hyppigt forekommende stavefejl ville det være en anden sag. For min skyld må du gerne sætte båtten til at rette forståes→forstås, og jeg kan give dig en længere liste, hvis det er. --Madglad (diskussion) 5. apr 2016, 15:25 (CEST)
Det er nok et spørgsmål om smag, - personligt foretrækker jeg websted, ... syn's hjemmeside virker lidt 90'er-agtig - Nico (diskussion) 5. apr 2016, 16:08 (CEST)
Nico, netop hvad jeg sad og snakkede med vrenak om på tjat'en. Udpluk:
[15:51] <Madglad> vrenak, i internettets barndom hvor man godt nok havde visioner om at internettet skulle udvikle sig a la det nuværende, var homepage betegnelsen for hver persons og institutions personlige side. Institution vil i den sammenhæng dengang i praksis betyde et datalogisk/naturvidenskabeligt universitetsinstittut. Bemærk ordet personlig, dvs. a la en fb-side.
[15:55] <vrenak> ja, men i modsætning til FB var det jo ikke noget med at logge ind på en fælles portal på den måde, idet internettet i sig selv var den fælles portal, homepage var jo netop hvert steds indgangsdør til deres sted på nettet, altså forsiden
[15:59] <Madglad> Personlige hjemmesider indeholdt/inderholder fotos, interesser, biografi, links og hvad man nu har lyst til. Altså let udvidet FB. Institutternes var også meget mere ustrukturerede end i dag.
[16:00] <vrenak> jeg var selv på nettet et par gange dengang der ikke var ret meget net :) kender dem godt
[16:01] <Madglad> "Hjemmeside" er da fint til at beskrive sådan en personlig sandkasse, men ikke en velvalgt betegnelse, når man havde visioner om at det skulle udvikle sig som det kom til at gøre.
--Madglad (diskussion) 5. apr 2016, 16:12 (CEST)

Jeg tilføjer resten af samtalen som var tidligere:

[15:40]	steenth	SimeonDahl, hvad bruger du som bot? jeg er hellere ikke glad for din ændring til websted - jeg bruger hjemmeside.
[15:41]	steenth	Normalt bliver teksten, som brugeren ser, ikke ændret.
[15:41]	SimeonDahl	Steenth: Kan du ikke skrive på min diskussion så andre også kan følge med I hvad der sket?
[15:41]	SimeonDahl	*sker
[15:43]	cgt	En hjemmeside er forsiden på et websted.
[15:43]	SimeonDahl	Jeg forstår bare ikke hvorfor det bør henvises til en omdirigering som henviser til "websted"? - Hvorfor ikke henvise til selve siden der bliver henvist til? 
[15:44]	Madglad	cgt m.fl.: homepage er en misforståelse fra en tid hvor man ikke havde gjort sig internettets funktion klart
[15:46]	vrenak	kan vi få det synspunkt uddybet?

--Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 5. apr 2016, 16:25 (CEST)

Fjern mellemrum[rediger kildetekst]

Hej Simeon. Kan du måske hjælpe med {{ih}}? Jeg ved du har noget teknisk snilde jeg ikke besidder, så tænkte du var den rigtige at kontakte. I skabelonen er parameteren "altlink". Den giver pt. "ishockeylandshold". Når skabelonen bruges, ser det sådan her ud  Danmark. Problemet er nu, at linket gerne skal være til Danmarks Ishockeylandshold, ikke Danmark Ishockeylandshold som skabelonen giver. Ved du hvordan jeg får tilføjet det "s" efter nationen, sådan at skabelonen giver det rigtige link? mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 11:32 (CEST)

Jeg kan godt prøve at kigget på det. Jeg tænker vi skal ind og ret skabelonen lidt for at tilføje det "s". Er det på alle lande hvor at det "s" skal forekomme? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 13. apr 2016, 11:37 (CEST)
Det er på alle lande, på nær de lande der slutter med s faktisk. Der skal det være en ' i stedet. Er det muligt? Hvis det er muligt med s'et, så er det bestemt det vigtigste. Det andet kan vi redirecte os ud af, i værste tilfælde. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 11:43 (CEST)
Det skal skrives ishockeylandshold (med småt, ikke med fed), med mindre holdet er organiseret som firma eller forening med det egennavn. --Madglad (diskussion) 13. apr 2016, 12:46 (CEST)
Det er knapt så vigtigt lige nu. Lige nu skal det andet rettes først. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 14:51 (CEST)
og EileenSanda rettede fejlen. mange tak, mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 14:58 (CEST)
Det var så lidt, det tog ganske lang tid, men jeg fandt en løsning. Jeg tænkte at det norske og svenske sprog jo også bruger genetiv s efter landenes navne, som f.eks. Sveriges ishockeylandshold, så jeg kiggede på deres skabeloner. Problemet var, at de brugte norske og svenske parametre, og så er det ikke så ligetil at overføre til dansk Wikipedia. Men det gik ved at jeg kopierede den svenske sv:Mall:Hihf/core og oprettede den på den danske, jeg kaldte den bare det samme, dvs. Skabelon:Hihf/core, og oversatte de svenske parametre til engelsk, og så indsatte jeg denne nye skabelon i skabelon:ih og skabelon:ih-rt og så virkede det. Jeg så ikke denne diskussion før nu, men faldt over artiklen om VM i ishockey 2016 og lagde mærke til problemerne med at landenavnene ved siden af flagene henviste til "Sverige ishockeylandshold" i stedet for "Sveriges ishockeylandshold". EileenSanda (diskussion) 13. apr 2016, 15:10 (CEST)
Jeg har fortsat ideen, og rettet {{ih-rt}}, samt {{hb}}, {{hb-rt}}, {{hbk}} og {{hbk-rt}}. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 15:58 (CEST)
Super :) EileenSanda (diskussion) 13. apr 2016, 16:16 (CEST)

Jeg ved ikke om Modul:Genitiv fra marts 2013 oprettet af Byrial til brug i brugersandkasser via Skabelon:Genitiv og Skabelon:Genitivendelse kunne bruges til netop denne opgave.
Jeg har brugt modulet i {{Infoboks kunstner}} til kunstnerens signatur nederst i infoboksen:
{{#if: {{{signatur|}}} | '''{{#invoke:genitiv | genitiv | {{{navn}}} }} signatur''' | }}
Man kan se virkningen på Jean-Auguste-Dominique Ingres.
-- Mvh PHansen (diskussion) 13. apr 2016, 17:45 (CEST)

Blokering af IP-bruger[rediger kildetekst]

Hej Simeon. Jeg kan se du netop har blokeret en IP-bruger på baggrund af tre redigeringer. Det er sandt at de alle tre var oprettelse af nonsens, og at {{test}} ikke havde haft effekt... men jeg tænker måske, at du har været en smule hurtigt på aftrækkeren her? Hvad er dine tanker i sagen?--Medic (Lindblad) (diskussion) 13. apr 2016, 20:11 (CEST)

@Medic: - Normalt så mener jeg bestemt også man bør give folk en chance inden man bloker en bruger/IP, men der er forskel på at bloker en uerfaren, og så en der bare vil lave hærværk. Min holdning er at hvis det er en ny person som laver "hærværk" fordi han ikke ved hvordan Wikipedia samt reglerne fungere, så går der altså lang tid før (snakker om mig selv) jeg vil bloker, men hvis der derimod er en IP/bruger som kommer ind genopretter slettede artikler som bare er nonsens, laver hærværk, skriver "pik og patter" på artiklerne, så ser jeg ikke hvorfor man bør give dem så lang snor. Jeg tror desværre ikke at de får dårlig samvittighed :-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 13. apr 2016, 21:34 (CEST)

Wikimedia Highlights from March 2016[rediger kildetekst]

Here are the highlights from the Wikimedia blog in March 2016.
About · Subscribe/unsubscribe, 13. apr 2016, 21:25 (CEST)


Halløjsa. Som jeg skrev på Wikipedia:Landsbybrønden/Tidsbegrænsning på skabeloner, ville det være dejligt med en bot, der eventuelt kan oprette sletningsforslag automatisk. Jeg tænker at det i første omgang skal laves som et testforsøg, hvor den opretter nogle få automatisk på en sandkasse. Og det er her du kommer ind i billedet, for du har vist massere af teknisk snilde. Er det noget du vil kunne oprette? mvh Tøndemageren (diskussion) 23. apr 2016, 21:47 (CEST)

Jeg har ikke en bot der kan gøre det på nuværende tidspunkt. --SimmeD (diskussion, bidrag) 25. apr 2016, 18:28 (CEST)
Hvad skal der til for at oprette en bot, til det formål? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2016, 07:26 (CEST)

For at udføre sådan en opgave så vil jeg nok forslå at finde en som kan lave en bot til det formål. Jeg ved ikke lift pt. hvordan man gør det så er nok ikke til så meget hjælp her. --SimmeD (diskussion, bidrag) 26. apr 2016, 15:30 (CEST)

Dobbelte omdirigeringer[rediger kildetekst]

Hej. Efter et par omdøbninger af dit brugerkode er der landet nogle dobbelte omdirigeringer af javescripts. Jeg vil lade dig selv bestemte, om de skal rettes eller om du vil slette dem. En Bot kan ikke rette dem automatisk, da det er javascripts, som andre brugere ikke normalt kan rettet. --Steen Th (diskussion) 30. apr 2016, 22:20 (CEST)

Anvendelse af {{WikiProjekt Film}}-skabelonen[rediger kildetekst]

Du har genindsat {{WikiProjekt Film}}-skabelonen på diskussionssiderne hørende til artiklerne om Christoffer Pauli Rose og Caroline Thielo efter at jeg kort forinden havde fjernet selvsamme skabelon. Kan du forklare mig forbindelsen mellem disse to 1700-tals-danskere og film? Thomas Vedelsbøl (diskussion) 8. maj 2016, 15:17 (CEST)[svar]

@Thomas Vedelsbøl: Alle de artikler du fjernede den skabelon fra er filmrelaterede emner og bør derfor have påsat {{WikiProjekt Film}}. Både Christoffer Pauli Rose og Caroline Thielo og skuespillere, også selvom de er 1700-tals-danskere, såvel som {{WikiProjekt Film}} også er påsat artikler om skuespillere fra dette århundrede. --SimmeD (diskussion, bidrag) 8. maj 2016, 18:09 (CEST)[svar]
Jeg flytter de skuespillere til Kategori:Teaterskuespillere mv. til at angive de ikke har haft noget med film at gøre. Det er en bedre metode at kunne skele. --Steen Th (diskussion) 8. maj 2016, 18:25 (CEST)[svar]

[redigeringskonflikt

Jeg undskylder, jeg har højst sandsynligvis taget fejl. Det ser ud til at film osv. først udkom efter 1800-tallet (jeg troede også det fandtes i 1700-tallet (historie er ikke min bedste side). --SimmeD (diskussion, bidrag) 8. maj 2016, 18:26 (CEST)[svar]

Kan du blok? tak! ---Atcovi (Talk - Contribs) 11. maj 2016, 13:17 (CEST)[svar]

Help for Translation[rediger kildetekst]

Can you translate this English wiki article "Big Four of Allied power in World War II" to Danish and create a Danish version of article for this?

You mean "Four Policemen"? --SimmeD (diskussion, bidrag) 16. maj 2016, 13:44 (CEST)[svar]
Yes,exactly.
I'll look into it, but I can't promise anything. --SimmeD (diskussion, bidrag) 16. maj 2016, 17:28 (CEST)[svar]
Ok, fairly enough.

Nonsens/Hærværk[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg er ikke helt enig i at Nonsens og Hærværk kan slås sammen. Selvom nonsens kan være, og ofte er, hærværk, så er der en del tilfælde, hvor den ikke dækker helt. Jeg bruger i hvertfald nonsens ofte. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. maj 2016, 13:25 (CEST)[svar]

Jeg ser næsten kun at artikler slettet med begrundelsen "Nonsens" selvom det er hærværk. Så tænkte det ville være mere smart at have dem samlet. --SimmeD (diskussion, bidrag) 25. maj 2016, 13:31 (CEST)[svar]
Jeg er heller ikke glad for ændringen. --Cgt (diskussion) 25. maj 2016, 13:35 (CEST)[svar]
Det er så i orden :-) Jeg undskylder ændringen, tænke bare det ville være mere nyttigt. Så er jeg bare nysgerrig, hvad er forskellen på "nonsens" og "hærværk"? --SimmeD (diskussion, bidrag) 25. maj 2016, 13:37 (CEST)[svar]
Nonsens kan ofte være et forsøg på en artikel, men som bare ikke giver nogen mening. Det er trinnet værre end uencyklopædisk, men stadigt ikke decideret hærværk. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. maj 2016, 13:58 (CEST)[svar]

Translation notification: Universal Language Selector/Compact Language Links/Announcement draft June 2016[rediger kildetekst]

Hello SimmeD,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on MediaWiki. The page Universal Language Selector/Compact Language Links/Announcement draft June 2016 is available for translation. You can translate it here:


The deadline for translating this page is 2016-06-30.

Hello, please help us translate this announcement for Compact Language Links, a feature that is scheduled to roll out to Wikimedia wikis sometime very soon. Thank you.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help MediaWiki to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

MediaWiki translation coordinators‎, 15. jun 2016, 19:25 (CEST)

Vil du se på min anmodning om administratorassistance, brugeren er aktiv på masser af wikier og har gennemført crosswiki spam. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2016, 15:18 (CEST)

Administrator[rediger kildetekst]

Kan du hjælpe mig med at blive administrator på Wikipedia. Jeg er god til at fjerne vandalisme og hærværk. (Skrev 185.26.62.100 (diskussion • bidrag) 5. jul 2016, 10.34‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Det kan du først blive, efter at du har oprettet en brugerkonto og fået erfaring. Mvh. Madglad (diskussion) 5. jul 2016, 11:04 (CEST)
Og jeg kan tilføje det meste af arbejdet med at fjerne vandalisme og hærværk gøres af patruljanter. Det kræver lidt mindre erfaring at blive det. --Steen Th (diskussion) 5. jul 2016, 11:15 (CEST)

jeg mener du har misbrugt administraotor i lang tid. Og jeg vil gerne have du får det fjernet lige nu. Du har misbrugt det flere gange. (Skrev 80.62.117.82 (diskussion • bidrag) 1. oktober 2016 01.03. Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du mener det, så gør følgende:
  1. Opret dig som bruger på Wikipedia og skriv gerne en introduktion af dig selv på din brugerside.
  2. Skriv her og beskriv hvad du klager over.
  3. Beskriv hvilke handlinger, SimmeD har foretaget og hvordan du er utilfreds.
Spørg gerne i Hjælp:Nybegynderforum, hvis du har brug for hjælp. --Madglad (diskussion) 11. okt 2016, 09:35 (CEST)
Jeg er nysgerrig omkring hvilke ting der er blevet set som "misbrug". Er mere end villig til forklare hvis du giver nogle eksempler. --SimmeD (diskussion, bidrag) 11. okt 2016, 09:47 (CEST)
Mon ikke det bare er din sædvanlige "ven", der igen er i gang med at spilde vores tid? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 11. okt 2016, 09:49 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vis forståelse for nye brugere.
  1. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne (og rette til, lægge kategorier på osv.), muligvis før artiklen er skrevet færdig. Mange nye brugere gemmer hele tiden, og hvis de så pludselig får en redigeringskonflikt, kan det være at de opgiver artiklen/Wikipedia, fordi det er for svært.
  2. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne, muligvis før artiklen er skrevet færdig. Det kan være at den nye bruger bliver skræmt væk af en negativ skabelon, der skyldtes at brugeren ikke havde skrevet artiklen færdig og ikke kender Wikipedia.
  3. Når nye brugere begynder at redigere i artikler på Wikipedia, er det en god ide at lægge en {{velkommen}}-hilsen på deres diskussionsside.
Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 7. nov 2016, 09:42 (CET)
Ved at indsæt denne skabelon har brugeren mulighed for at lære hvordan artiklen skal opbygges. --SimmeD (diskussion, bidrag) 7. nov 2016, 09:43 (CET)
Ved at indsætte en skabelon midt i en ny brugers redigeringsstrøm sikrer man at der skabes en redigeringskonflikt, som giver den nye bruger det indtryk at Wikipedia er noget besværligt noget, og evt får vedkommende til at opgive Wikpedia. Skabelonen ovenfor redegør for problemstillingen. --Madglad (diskussion) 7. nov 2016, 09:47 (CET)
Det er modtaget. --SimmeD (diskussion, bidrag) 7. nov 2016, 09:49 (CET)

Nyheder for december 2016[rediger kildetekst]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Overflødige sider[rediger kildetekst]

Kære Simeon. Jeg gendanner en såkaldt overflødig redirect side du netop har slettet. Det gør jeg, fordi "Drikker for lidt" må forventes at blive søgt en del gange, og derfor gerne må redirecte. Det er ikke en stavefejl/grammatisk fejl at stave det på denne måde heller, så derfor bør den redirecte. mvh Tøndemageren (diskussion) 3. dec 2016, 18:10 (CET)

Jeg synes nu også, at den er overflødig. Søgefunktionen er meget fleksibel mht. store og små bogstaver. --Cgt (diskussion) 3. dec 2016, 18:16 (CET)
Er også temmelig sikker på at den ikke kigget efter store og små bogstaver på den måde. --SimmeD (diskussion, bidrag) 3. dec 2016, 18:17 (CET)
Søgefunktionen er ligeglad, der er link ikke. Men der bør linkes til det rigtige artikelnavn. Hvordan dette artikelnavn skal skrives mht. store og små bogstaver må tages på artiklens diskussionsside. --Madglad (diskussion) 3. dec 2016, 18:26 (CET)
Pt. er der ikke nogen sider på Wikipedia, der linker til Drikker for lidt, bortset fra denne side. --Cgt (diskussion) 3. dec 2016, 18:31 (CET)
Det var fordi jeg rettede de to tidligere links der var inden sletningen. --SimmeD (diskussion, bidrag) 3. dec 2016, 18:32 (CET)

Jeg har svaret på dit "Ophavsretsspørgsmaål" – du kan læse svaret her. Mvh. Per Meistrup (diskussion)

Jeg har svaret dig. Mvh.Per Meistrup (diskussion)

Hej SimmeD. Ophæv venligst blokeringen af Rodejong. Det kan meget vel være, at vi mister lidt af besindelsen i en igangværende diskussion, men vi er også igang med en afstemning, og derfor er blokering ikke rimelig. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 8. dec 2016, 11:54 (CET)

@Rmir2: - Enig, men du skal tage fat i Bruger:Palnatoke da det er ham der står for blokeringen. --SimmeD (diskussion, bidrag) 8. dec 2016, 11:56 (CET)
Jeg gætter på at Bruger:Palnatoke (med rette) har villet vise lidt lav tolerancetærskel grundet diskussionens nuværende stemningsleje. Et par timer havde været nok. Rmir2 burde have været taget med. --Madglad (diskussion) 8. dec 2016, 12:00 (CET)
Den time var nok... ;-) Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 8. dec 2016, 22:00 (CET)

Jeg er sikker på at du ville kunne berige denne diskussion, ihvertfald er jeg interesseret i at høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 13:27 (CET)