Brugerdiskussion:Sir48/Arkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tak for afklaringen af bygdeborg/bondeborg.

Jeg var UMIDDELBART sikker på at "bygdeborg" var borge på "norsk-grund". De eksempler PHansen havde fundet var jo netop borge i Norge, og så mener jeg faktisk ikke man på dansk anvender bygd andet end i Skandinavisk sammenhæng!
Bondeborg, uanset om det er forældet, passer efter min mening HELLER ikke på borgene i Litasuen/Hviderusland/Rusland. De var under INGEN omstændigheder Bonde-Borge i den forstand de omtales i det afsnit fra Salomonsen som PHansen henviser til. De var helt sikkert et udtrykt for STATENS/Storhertugernes forsvar af inteesser mod Den Tyske Orden, og andre angribere!
Vi kalder jo heller ikke Trelleborg eller Fyrkat for Bonde-borge!
De steder jeg har fundet på nettet, hvor der har været tale om arkæologiske udgravninger, og hvor det er muligt både at finde en Norsk, Dansk og Engelsk tekst, benyttes ordet "Bygdeborg" i den norske udgave, den engelske anvender "hill-fort" og i den danske udgave, har man undladt at oversætte "hill-fort" og anvender således det engelske udtryk Arena Archives, med omtaler af Hill-fort på engelsk, dansk og norsk!
Jeg kan ikke rigtigt finde ud af, om jeg bare, som i de arkæologiske omtaler jeg har fundet, skal anvende "hill-fort", eller jeg kan tillade mig at oversætte til "bakke-fort".

Det virker i hvert fald underligt på mig, at anvende et engelsk udtryk om en litauisk borg!
--Per (PerV) 2. sep 2009, 00:03 (CEST)

Selv tak - I dit sted ville jeg da bare oversætte hill-fort til "borg". Hvis det er afgørende, at borgen er højt beliggende på en bakke/bjergtop, kan det sikkert fremgå af den øvrige beskrivelse. Mvh --Sir48 (Thyge) 2. sep 2009, 06:09 (CEST)
Undskyld jeg bliver ved, men årsagen til jeg gerne vil finde det rigtige udtryk, er at netop de der hill-forts i Litauen, Hviderusland og Rusland har en slags fælles skabelon, som vore Vikingeborge, men måske gør jeg for meget ud af ?
--Per (PerV) 2. sep 2009, 06:30 (CEST)
Har så vist fået "Ekspertudtalelsen"!
Jeg ringede til Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Personen jeg talte med, understregede, at Folkeborge kunne bruges om borgene i Estland og til en vis grad i Letland, mens borgene i Litauen har en helt anden betydning, som udtryk for den fremvoksende Storhertug-magt i Litauens forsvar mod Den Tyske Orden, tilsvarende vores Vikingeborge var Kongemagtens anlæg, og altså IKKE kan kaldes "Folkeborge" eller for den sags skyld "Bygdeborge" eller "Bondeborge". De var netop det MODSATTE. National museet forslog Motte-anlæg uden iøvrigt at kende til Litauiske forhold, men efter diskussionen med Johan Wallin, fra Danmarks Borgcenter, som er ekspert på borge i Litauen, er jeg nået frem til betegnelsen Borgbanke som den rette for de litauiske anlæg.
MEN TAK FOR HJÆLPEN ALLE SAMMEN
det er sgu rart når nogen hopper ind og hjælper ;)
--Per (PerV) 2. sep 2009, 14:50 (CEST)
To bemærkninger: 1. Borgbanke omdirigerer pt. til voldsted og defineres der som en borgruin. 2. Ovennævnte forklaring bør du nok også sætte ind på diskussionssiden til borgbanke, hvis du opretter den. Mvh --Sir48 (Thyge) 2. sep 2009, 20:04 (CEST)
Jeg er ikke sikker på hvad du mener jeg skal sætte ind på Borgbankes duskissionside, jeg er simpelthen ikke sikker på om du mener jeg bør oprette en artikel der hedder Borgbanke og ???--Per (PerV) 2. sep 2009, 21:54 (CEST)
Det burde du nok, når borgbanke nu får en anden betydning end borgruin. --Sir48 (Thyge) 2. sep 2009, 22:27 (CEST)

--Sir48 (Thyge) 5. sep 2009, 19:00 (CEST)== Hej Thyge ==

Vil du læse korrektur på Trakai, når du får tid. Artiklen er færdig fra min side!--Per (PerV) 3. sep 2009, 07:23 (CEST)
Og så lige, jeg kunne tænke mig at vide, hvad der er fordel ved at oprette et projekt på da:wiki, jeg tænkte på om det ville være rimeligt at oprette et Litauen projekt, og hvilke fordele det giver. Analogt til Letlands projektet!--Per (PerV) 3. sep 2009, 09:39 (CEST)

Jeg har været artiklen igennem nu. Kan du ikke under omtalen af restaureringen se på, om "øvre slot" ikke skal være Ø-slot, og hvad menes med "den nedre del af slottet"? Et lille hint til dig vil være at undgå særskrivninger, dvs. ikke at opdele ord i to ord (som at skrive sær skrivning isf. særskrivning) :-).
Øvre slot og Nedere slot er 2 dele af Ø-slot ... der er en bakke, hvor det øvre slot ligger på, det nedre ligger som ordet siger nederst ... men måske skulle jeg bare undlade at omtale dem som særlige dele?--Per (PerV) 3. sep 2009, 15:17 (CEST)
Det kan være nyttigt at oprette et projekt for et omfattende emne, fordi det giver mulighed for at fastlægge en ensartet behandling af emnets artikler, henvise til skabeloner vedr. emnet, give gode råd om kilder etc. og med lidt held få inddraget andre interesserede i behandlingen. --Sir48 (Thyge) 3. sep 2009, 12:40 (CEST)
Noget i den retning, havde jeg forstået efter at have læst siden for en:wiki projekt Litauen, men stadig, mener DU det er en god idé. Prøv at se [bruger:PerV] hvilke planer jeg har, bererttiger disse planer til et projekt ... eller er det bare forfængelighed fra min side, at ønske Litauen udnævnt til et projekt?--Per (PerV) 3. sep 2009, 15:17 (CEST)
Kære Thyge - havde jeg vidst hvordan man giver 3 barnstars, havde du fået dem for korrektur-læsningen (endnu en særskrivning) af Trakai, du har gjort sproget Dansk, og ikke en Engelsk oversættelse, du er fra nu af med i min Wiki-aftenbøn. :)
Alle kan lave en oversættelse, med et minimum kendskab til Engelsk, men FÅ kan sikre oversættelsen bliver dansk - tak for hjælpen!!!--Per (PerV) 3. sep 2009, 15:51 (CEST)

Hvis du har mulighed for det, må du gerne kigge Lentvaris igennem!--Per (PerV) 3. sep 2009, 18:22 (CEST)

Hej PerV, tak for de pæne ord - og ikke mindst bønnerne :-). Mht et Litauenprojekt finder jeg, at emnet er stort nok til det, men det har dog ingen hast, så længe du stort set er alene om det. Lidt forfængelighed er iøvrigt en god ting for motivationen :-). Jeg kigger på Lentvaris ved lejlighed. Mvh --Sir48 (Thyge) 3. sep 2009, 19:28 (CEST)

Hej Thyge Vil du ikke godt kigge på {{Infoboks bydel i Litauen}}, efter at have kigget på den, og {{Infoboks kommune i Litauen}} ved jeg simpelthen ikke hvad jeg tør slette for at gøre den mere "bruger-venlig", jeg mener selv de instruktioner jeg giver på Kommune i Litauen burde være en hjælp til brugerne, og vil gerne lave Bydel i Litauen ligesådan, men såvidt jeg kan se skal der ryddes vældigt op inden. Jeg mener selv, at det meste af hvad der står burde flyttes til diskussion:Bydel i Litauen, men kan ikke finde ud af IKKE at smadre Infoboksen ved flytningen :(
Og så lige, kan jeg få dig til at kigge på Ypatingasis Būrys, noterne, jeg kan ikke finde ud af at bruge <ref navn ... eller hvordan det er, og så vidt jeg kan se betyder det, at jeg skal skrive de samme noter flere gange, det er jo skørt :(--Per (PerV) 5. sep 2009, 17:13 (CEST)

Hej PerV, jeg kan ikke helt gennemskue, hvad det er, du har gjort, og hvad du ønsker gjort ved den bydels-infoboks. Kan du ikke beskrive det lidt mere?
Mht. multiple kildehenvisninger til samme kilde har jeg udvidet min vejledning med det på Bruger:Sir48/Sandkasse. --Sir48 (Thyge) 5. sep 2009, 17:48 (CEST)
Nu tror jeg, at jeg tydede det...Jeg har i hvert fald rettet skabelonen og den omdirigering, der var til den. I den forbindelse har jeg rettet bydelsartiklerne, fordi billederne tvang teksten langt ned på siden. Mvh --Sir48 (Thyge) 5. sep 2009, 19:00 (CEST)

Vil du læse korrektur på Kuppet i Litauen i 1926, der er endnu kun ét afsnit, Bydele i Litauen (som det frermgår af Diskussion:Bydele i Litauen kan jeg ikke finde ud af om elderships/seniūnija skal oversættes bydele eller sogne) og Ypatingasis Būrys.
I forbindelse med Ypatingasis Būrys, kan jeg ikke finde ud af om vi på dansk skal kalde artiklen Ypatingasis Būrys eller Ypatingasis būrys. På litauisk skriver man ikke begge dele i et dobbelt-navn med stort. Både polsk wiki og engelsk wiki har fulgt den litauiske bogstavering.
Det er ikke kun interessant i forhold til Ypatingasis Būrys, det vil nok gælde alle litauiske dobbelt-navne.
--mvh Per (PerV) 10. sep 2009, 20:07 (CEST)

Så er Bin Ladens video på dansk wikisource oversat til dansk[rediger kildetekst]

Jeg er ikke bekendt med at det findes på noget andet medie i Danmark. Det er spændende at oversætte, og som alt andet formidlingsarbejde (eksempelvis undervisning) får man selv øjnene op for noget nyt, når man oversætter, og kommer til at tænke på noget - og det virker så igen som et positivt feedback, således at man stillet overfor ansvaret og formidlingsopgaven graver ekstra dybt i sin hjernekiste for at finde de helt rette ord. Jeg havde først lagt den på engelsk, men administratoren ville have den oversat, men jeg har dog også den engelske tekst nederst således at folk selv kan verificere. Videoen er udsendt på arabisk uden engelske undertekster, så det optimale ville selvfølgelig være hvis en arabisk/dansk talende oversatte direkte. Han er en meget vidende og også belæst person, som følger godt med i hvad som rører sig rundtomkring. Han har ret i at det er pressionsgrupper, især Israel-lobbyen, som driver på med krigen(e), som ikke kan vindes. [ for første gang i 1000 år er det meningen at Afghanistan skal have en stærk centralregering, noget som bliver svært, og koster en hulens masse penge ] . Tænk bare på hvordan de er lykkedes med at beskrive ham som nærmest et dyrisk monster, derved måske overdrivende betydningen af en organisation som kun tæller få hundrede. Og som ikke behøver "safe havens' i eksempelvis Afghanistan. [ 9/11 blev planlagt i Hamborg ].John Peters 22. sep 2009, 11:52 (CEST)

En gåde fra Haderslev[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet lidt mere om sejlstenen fra Haderslev, JENS --JEK 27. sep 2009, 17:52 (CEST) Brugerdiskussion:JEK

Godt, men hvor, JEK? Synes ikke lige, jeg kan finde det? --Sir48 (Thyge) 27. sep 2009, 19:16 (CEST)
Just here: [1] --JEK 27. sep 2009, 19:35 (CEST)

Haderslev Dam[rediger kildetekst]

Hej Thyge - nu har jeg forsøgt at give en forklaring på, hvorfor der er 2 halvøer i dammen. MEN kunne jeg lokke dig til engang ved lejlighed at se på det sproglige i afsnittet herom? På forhånd tak for hjælp / JENS --JEK 2. okt 2009, 11:01 (CEST)

Vil du se her: Nima Saadatmand og her: Versionshistorik for "Polen" og her: Brugerdiskussion:213.140.72.238?

Og så vil jeg høre dig om du IGEN vil lave et demografi-skema for mig? --mvh Per (PerV) 16. okt 2009, 19:05 (CEST)

Hej PerV. Jeg har set ovenstående, som er ret banalt, og hvor du har korrekt har begrundet din indvending på diskussionssiden, og hvor den anonyme rettelse uden kildeangivelse nu er rullet tilbage. Så det ser helt ok ud.
Jeg hjælper gerne med et demografi-skema, men der går nogle dage, inden jeg får tid til det. Så hvis det ikke haster for meget, så klarer jeg nok det. mvh --Sir48 (Thyge) 16. okt 2009, 21:49 (CEST)

Eksempel : Danske herreder hvor kollaps ikke virker.

--Hans Peter 8. nov 2009, 01:17 (CET)

Alle navboksene er kollapset hos mig (IE). Er det alle, som ikke er kollapset hos dig, og hvilken browser? --Sir48 (Thyge) 8. nov 2009, 01:40 (CET)

Hej - nu har jeg sat nogle kilder ind om havenes forsuring mht. dyr og planters betingelser - ScienceDaily (Sep. 17, 2009) — In addition to global warming, carbon dioxide emissions cause another, less well-known but equally serious and worrying phenomenon: ocean acidification. Researchers in the Laboratoire d'Océanographie at Villefranche (LOV) (CNRS / UPMC) have just demonstrated that key marine organisms, such as deep-water corals and pteropods (shelled pelagic mollusks) will be profoundly affected by this phenomenon during the years to come fra http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090915101359.htm og så har jeg nedtonet min sprogbrug. mvh Thorkild

Hjælp til review[rediger kildetekst]

Hej Sir48 :-)

Jeg har begået en gennemskrivning/udvidelse af Rahbeks Allé, hvis du har tid, lyst og lejlighed, så vil jeg sætte pris på at låne dit falkeøje til et kritisk review. --VicVal 11. nov 2009, 00:35 (CET)

Hej VicVal, jeg har læst den igennem og rettet lidt. Desuden har jeg skrevet nogle få ønsker på diskussionssiden. --Sir48 (Thyge) 22. nov 2009, 16:12 (CET)


Vedr. Perspetiv[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke rigtigt hvad der mere behøver at stå i introduktionen til artiklen om perspektiv. Forklar venligst nærmere?Harlekin96 22. nov 2009, 12:31 (CET)

Jeg har uddybet på Diskussion:Perspektiv.--Sir48 (Thyge) 22. nov 2009, 15:45 (CET)

Skabelon:Dødt link[rediger kildetekst]

Bruger:Necessary Evil og jeg havde en diskussion om døde links her, og nåede samstemmende frem til at vi burde have en Skabelon:Dødt link, da jeg så ledte efter den fandt jeg den, men kan simpelthen ikke finde ud af hvordan man gør :(

Ok tror jeg fandt ud af det, se evt. her

Og så går jeg ud fra, at vi kan finde artiklerne under Kategori:Artikler med døde links--mvh Per (PerV) 16. dec 2009, 20:55 (CET)

Man sætter den på på samme måde som {{kilde mangler}}. Dvs. f.eks.
* [http://www.eksempel.dk Linkets titel]{{dødt link}}

Håber det hjalp dig, ellers så spørg gerne igen − hellere en gang for meget end for lidt.

mvh og godt nytår Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. dec 2009, 17:16 (CET)

Hello Sir48, I have granted you CU flag. As CheckUser you can subscribe to checkuser-l and contact an op for access to #wikimedia-checkuser. And always act based on CheckUser policy. Congratulations and regards, Leinad 29. dec 2009, 18:12 (CET) Thank you. I'm using nick: Sir48 on IRC as well. --Sir48 (Thyge) 29. dec 2009, 18:21 (CET)


IRC cloak request[rediger kildetekst]

Confirming that I'm user Sir48 on irc. --Sir48 (Thyge) 29. dec 2009, 21:33 (CET)

Tak for dit indlæg[rediger kildetekst]

Jeg véd, at man skal fortsætte diskussioner på ophavssiden. Men for 6 år siden gjaldt den regel ikke, så jeg siger tak her, du slog koldt vand i blodet.

Men da du nu er Sir48 så følger dette, og for alle vætters skyld, tag det ikke så alvorligt som en anden bruger. (Jeg har nok fornærmet ham, jeg kaldte ham Bürokrat med den stavemåde — ikke alvorligt ment, men der står det.)

Men til din ære.

Siren otte og fyrre
firede sig ned
under årenes tal.
Og gav os yngre
ord af visdom
som til ingen tid kan ændres.

Dette er dumt, men det viser, at jo lettere versemålet er, desto enklere bliver det — men i så tilfælde bør man nok arbejde mere med tankerne. Og for at sige det rent ud, jeg er ikke en digterspire, jeg er kun islandsk og her i landet kommer man ikke uden om, hvis man da er sproginteresseret, at befatte sig med lidt digtning også. Alt det bedste. Io 4. jan 2010, 20:11 (CET)

Astronomiportalen[rediger kildetekst]

For at få gang i astronomiportalen igen har jeg postet nogle forslag. Er de mon nogen, du kan afse tid til at kigge på? --Inc 4. feb 2010, 18:29 (CET)

Link på din brugerside - Læsbarhedsindex (til en:)[rediger kildetekst]

Hejsa, jeg lagde mærke til linket "Læsbarhedsindex (til en:)" http://toolserver.org/~dispenser/cgi-bin/readability1.4.py?page=Evolutionary_history_of_life i din links boks, det virker faktisk også til den danske hvis man sætter et "da." foran artiklen navn, fx http://toolserver.org/~dispenser/cgi-bin/readability1.4.py?page=da%3ASlaget_ved_Cannae_%281018%29 - et link jeg vil snuppe :-) Mvh. -- Christian75 13. apr 2010, 10:28 (CEST)

Fjernelse af mit link?[rediger kildetekst]

Hej Sir48, er ikke helt indforstået med hvad du mener? Syntes da det er reelt nok at have henvisninger til producenter af sømpistoler mv. så man kan finde ud af hvad der findes på markedet, man må jo regne med at folk der søger efter det, har en interesse i det? Men i så fald, hvor vil du så anbefale at jeg lægger oplysninger om producenter – på en side for sig eller? (Skrev Umjkb (diskussion • bidrag) 28. maj 2010, 07:14. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Umjkb, tak for din henvendelse og dit bidrag. Grunden til, at jeg tog linket væk er, at Wikipedia kun skal indeholde, hvad man finder i en encyklopædi, dvs. for sømpistoler beskrivelse af, hvad det er, forskellige typer, driftsprincipper osv. osv. Derimod ikke sådanne oplysninger, som man vil finde i fagbøger, produktoversigter på papir eller lignede sider på nettet.
I tidens løb er der samlet en del anvisninger om, hvad Wikipedia bør indeholde (og dem kan du som nytilkommet bruger selvfølgelig ikke kende endnu). Jeg kan f.eks. henvise dig til anvisningerne Hvad Wikipedia ikke er, Om eksterne_henvisninger (og især Henvisninger, der normalt skal undgås, pkt. 20 f.eks.).
Når det gælder oplysninger om producenter, vil de normalt ikke være relevante. Det vil blive opfattet som forsøg på at reklamere. Store, velkendte firmaer kan beskrives i egen artikel, men hvis man gør det, skal det ske helt neutralt - og man bør derfor helst ikke selv have nogen forbindelse med firmaet.
Jeg håber, at det besvarer dit spørgsmål. Mange hilsener, --Sir48 (Thyge) 28. maj 2010, 12:13 (CEST)[svar]
PS! På diskussionssider som denne bør du underskrive dit indlæg. Det gøres ved at indsætte ~~~~ til sidst (eller ved at trykke på underskriftsikonet over redigeringsvinduet)

Terrorisme[rediger kildetekst]

Hej --Sir48 (Thyge). Jeg har svaret dig på artiklens diskussionsside. Jeg håber meget på et konstruktivt gensvar selv, om du ikke måtte være enig med mig. Venlig hilsen--Rmir2 1. jun 2010, 16:50 (CEST)

Hej jeg heter Pontus Eriksson og bor i Landskrona. "AviatorPontus" er min wiki-commons navn. Det kan jeg selvfølgelig bruge -og har også gjort på dansk Wikipedia.

Tre ting Du bør vede om mig

  1. 1 Du må vede at en stockholmare der heter "Yger" har blokkeret mig i svensk Wikipedia - grunden hvorfor diskuterer han simpel hæn ikke. Men vi hade en redigeringskonfligt ang Berlins S-tog. Yger skal samligne S-Bahn i Berlin med noget der heter "Pendeltåg" i Stockholm. Dog findes ikke "pendeltog" nogen anden sted i Sverige - og jeg menede at det var mod Wikipedias globale principper. Jeg opdagede dog at det er ingen forskæl på "Pendeltåg" og "Pågatåg" som vi har her i Skåne. (Øresundstog tælles som Re-tog.) Så prøvede jeg at samligne Stockholms Pendeltog med Berlin (og Hamborgs) S-Bahn, og fand ud af at "Pendeltåg" bruger samme spur som andre tog, kun standser på 3 sted i Stockholm, ikke bruger faste minuttaller

- med andre ord er "Pendeltog" en slags "Forortsbane" - der ikke har meget fælles med fx S-Bahn i Hamborg og Berlin eller S-togen i København. I København og i de tyske byer kan man sagtens bruge S-tog for rejser fra et sted i byen til et andet (fx fra Svanemøllen til Hovedbanen eller fra Valby til Bispjeberg i København, eller fra Alexanderplatz till Zoo i Berlin etc) S-baner er ikke kun for tansport fra fororter til centrum, men også indenfor centrum. Og eftersom jeg selv hold op på svensk Wikipedia i juni 2009, afstængde han mig - helt uden rimlig orsag.

  1. 2 Gennem fx fjernsynet utallige besøg og et forhold med en pige fra Tåstrup har jeg lært at tale, læse og forstå dansk rimligt godt. Men i skolen fikk vi kun lære svensk stavning. Og det er mit største problem. Og det er heller ikke så næmt man sku' kunne tro til at finde en dansk-svensk og omvendt ordbog. Den eneste boghandel i byen hade i hvert fall ingen.

Af den grund plejer jeg skrive "Hjelp med stavningskontroll ønskes" Sammen med at jeg gemer artiklen.

  1. 3 Jag har skrivit på dansk Wikipedia sidden april-maj sisde år (har også skrivit på engelsk og to gangar tysk Wikipedia

- ene gang var kun en kort mening om "Schanen" - mit hjemland, Skåne den andr fikk jeg hjelp med. Dog kan jeg både tale, forstå og læse tysk - dog ikke på akademisk nivå.

Derudover tilhører jeg alle dem som vil befrie Skåne og Blekinge fra vores svenske okkupanter, og hvis Danmark vil ha oss tilbage hade værit det absolut besdte ! De har gået 350 sidden freden i Roskilde, men det er stadig kun 23 km fra Rådhustorget i Landskrona til Amalienborg. Hvis ikke før, så hved et besøg i Stockholm opdager skåninger at de befinder sig udriges. Mens København føles naturligt på en helt anden måde.


Jeg skulle kunne bidrage med mange sager til dansk wikipedia hvis der kun var någen der "hold lidt styr på min stavning". Hvor slem synes Du min stavning er ? På "standard Wikipedia-nivå". Og synes Du jeg kan være en tilgang - ellers

Jeg har 2.5 års eksamen som "programør af indbyggede systemer" , men jeg læser meget historie (især fra den fransk revolution og fremad). Og har intresser i mange slags ting - geografi, fugler, akvariefisk, skak, bridge, poker, fodbold, flyvning, simulatorflyvening (lidt billigere), rock og popmusik i tiden 1967-1980 plus lidt heavy metal fra de tidlige firserne, sprog, og diverse små ting.

Hvis Du er intressered af et lille samarbejde ? Sådan at hvis jeg skriver en ny artikel eller tilfører någet nyt så hjelper Du mig med stavningen. Kun så lang tid Du synes jeg tilfører dansk Wikipedia nogenting godt og Du selv har lyst, selvfølgelig.

Med venlig hilsen AviatorPontus 11. jun 2010, 22:08 (CEST) PS Jeg gætter på at Yger kommer at ge dig en advarsel om mig. Han er kun administratør i sverige, men han kan godt lige at tale lort om mig over hele verlden. Men han kan aldrig erklere hvorfor han gør dette. På hans brugerside skriver han kort at "jag ogillar okonstruktiva diskussioner" - og i princip synes han alle diskussioner er ukonstruktive, synes jeg i hvert fald. DS

Hej AviatorPontus. Jeg har læst ovenstående og set på nogle af dine bidrag til da:wiki. Jeg har følgende kommentarer og forslag til dig:
  1. Der er mange problemer med din danske udtryksmåde og stavning. De er dog til at rette. Mit første forslag er, at du skriver artiklerne (eller dine bidrag) i et program (som f.eks. Word), der har dansk stavekontrol, og først kopierer dem ind på wikipedia, når du har rettet dem til efter den.
  2. Andet forslag: Det kunne måske også være en god ide, at du begyndte med at "oversætte" artikler fra nogle af de mange artikler (inden for dine interesseområder) på svensk wikipedia til dansk, indtil du er blevet mere øvet i dansk og dansk stavning.
  3. Det forekommer mig, at du ikke helt har forståelse for, hvad der "encyklopædisk relevant", og at alting bør være baseret på kontrollerbare kilder. Du har f.eks. taget en lang række detaljerede oplysninger med i artiklen om Conair, som det ikke synes at være værd at huske på i længere tidsperspektiv. Tredie forslag vil derfor være, at du bruger din egen sandkasse til at oprette en ny artikel, indtil den er gennemgået, altså f.eks. Bruger:AviatorPontus/Conair.
  4. Glem din oplevelser på svensk wiki. Her bedømmer vi din indsats på dansk wikipedia. Derfor er forslag nummer fire: Slet dine bemærkninger om Yger fra din brugerside.
  5. Angående diskussioner skal du huske på, at vi er her for at skrive artikler og ikke diskussionssider. Jeg har ikke set den diskussion, du henviser til ovenfor om togdriften i Stockholm, men den forekommer ikke at være meget betydningsfuld, og få har vist lyst til at bruge meget tid på det - og slet ikke på en redigeringskrig i den anledning. Så sidste og femte forslag: Diskuter ikke for meget - og kun korte bemærkninger - og overvej, hvor vigtigt emnet er, inden du skriver.
Hvis du følger ovenstående forslag, så skal jeg gerne prøve at hjælpe dig. Skriv eventuelt til mig, når du har lavet en "sandkasse-artikel".
God fornøjelse på da:wiki. Mvh --Sir48 (Thyge) 12. jun 2010, 13:26 (CEST)

Halloen :)[rediger kildetekst]

Hejsa Sir48 :) Håber alt er godt på Nordsjælland :) Tror du at du kan hjælpe mig med Vikersundbakken? Jeg prøvede skrive dansk, men er slet ikke sikker på at det er godt... Mvh Noorse 25. apr 2010, 16:35 (CEST)

Nu har jeg rettet artiklen igennem, men det skader ikke at Sir48 også kigger ved lejlighed. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. apr 2010, 18:21 (CEST)
Takker så meget! Jeg har dog lige lavet lidt mere arbejd for jer er jeg red ;) Vikersund Hoppsenter‎ mvh. Noorse 25. apr 2010, 18:49 (CEST)
Nu også rettet igennem. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 25. apr 2010, 19:40 (CEST)
Jeg har nu også været der. Der udestår stadig lidt: Løb kan vist ikke bruges på dansk, når det gælder skihop (det må være konkurrencer). Og en flerbrugsbygning kender vi heller ikke, men jeg kunne ikke lige finde et godt ord for den. Iøvrigt burde både no: og vi have geografiske koordinater på anlægget. --Sir48 (Thyge) 26. apr 2010, 00:39 (CEST)
Hej og atter en liden hilsen fra Norge :) Jeg har lagt til lidt (meget lidt) i Holmestrand, under idræt - vil du kigge? :) Mvh Noorse 15. jun 2010, 13:02 (CEST)
Hej og hilsen tilbage. Tak for bidraget - jeg har kigget :-). --Sir48 (Thyge) 15. jun 2010, 13:13 (CEST)
Hej Sir48, kan du ikke hoppe forbi (hvis du har tid) Pålæg tror den har brug for lidt Gendannelse -- Algiz 6. maj 2010, 13:09 (CEST)[svar]
Hej Algiz, Bruger:Knud Winckelmann klarede sagen inden jeg nåede frem. Du kan også sagtens selv klare den slags. Se metoden på Hjælp:Genetablering#Havde artiklen indhold?. Mvh. --Sir48 (Thyge) 6. maj 2010, 13:29 (CEST)[svar]