Brugerdiskussion:SlushSlush

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jag tar detta på svenska, vilket jag hoppas går bra. Att skapa ett nytt konto och redigera samma artikel igen där felaktig information införs hjälper inte artikeln framåt. Nu får du, och de konton och IP-adresser som redigerat på bla. enwp på exakt samma sätt faktiskt skärpa er. Lägg in relevant information, diskutera på diskussionssidan och skriv inte om ett ämne som ligger dig för varmt om hjärtat. Detta är en encyklopedi inte en plats för att göra reklam! GameOn 17. jan 2011, 16:44 (CET)

Og jeg tager det her på dansk, hvilket jeg selvfølgelig ligeledes håber går bra. Jeg er ikke Åsk Wäppling. Vælger du at redigere i en artikel, som efter min bedste overbevisning er både relevant og korrekt, så hav dine begrundelser på plads, tak, og afstå fra tomme anklager. Dette er en encyklopædi og ikke en plads for personlige korstog! (Skrev SlushSlush (diskussion • bidrag) 17. jan 2011, 21:53. Husk at signere dine indlæg.)

Olämpligt[rediger kildetekst]

Detta var inte lämpligt. Vill du ha en diskussion får du lov att delta i den, inte bara lägga in saker som jag redan visat på är antingen felaktigt, tvivelaktigt eller inte är verifierbart. GameOn 24. jan 2011, 14:30 (CET)

Det er dig, der slettet uden forudgående diskussion. Lad være med at skubbe mig i skoene, at jeg forsøger at rette op på din ensidige korrektur. Vil du ændre i artiklen, så diskuter det først. Er vi enige, så lav redigeringen. Ikke den anden vej rundt! Læs evt. op på Wikipedias retningslinjer, tak. SlushSlush 24. jan 2011, 14:33 (CET)

Lite ont om tid[rediger kildetekst]

Jag har lite att stå i under resten av veckan. Jag har svarat dig nu, och ska försöka ta mig tiden om möjlighet finns men kan inte lova något mer svar innan nästa vecka tyvärr. GameOn 2. feb 2011, 16:39 (CET)

Tid er en mangelvare for alle. Også for mig og for den administrator du har bedt om at køre endnu en check user på mig. Hvis jeg ser, at du har tid til andre Wikipedia-diskussioner, men ikke denne, går jeg ud fra, at du bare har et ønske om at forhale tingene. Jeg er sikker på, at du kan forstå, at min tillid til dine motiver er lige så lille, som din er til min. SlushSlush 2. feb 2011, 17:20 (CET)