Brugerdiskussion:Spidy30

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Spidy30! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 6. jun 2019, 10:09 (CEST)

Var vänlig sluta lägga in felaktig eller ej källbelagd information i artiklar.Sjö (diskussion) 17. jun 2019, 09:45 (CEST)

Hejsa. I henhold til det ovenstående skal du bedes angive kilder til dine redigeringer, så der ikke er nogen tvivl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:09 (CEST)
Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:09 (CEST)
Hej igen. Kunne du kommer med noget respons? Der er ikke enighed om dine redigeringer og det skal lige afklares. Jeg kan kun finde kilder til at der er to venskabsbyer. Mvh KnudW (diskussion)

Pause[redigér wikikode]

HEjsa. Kunne du tage en pause og svare ? Du skal desuden ikke oprette maskinoversatte artikler. Det er bedre med færre og gode redigeringer end en hel masse knapt så gode. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:38 (CEST)

Maskinoversættelse[redigér wikikode]

Undlad venligst at bidrage med maskinoversættelser, med mindre du efterfølgende bearbejder sproget, så det giver mening på dansk. Det giver bl.a. ikke særlig meget mening at skrive, at en by er "indarbejdet". Det er ganske vist en maskinoversættelse af det amerikanske begreb "incorporated", men hvis du er dansktalende, går jeg ud fra, at du er enig i, at du ikke selv ville bruge det udtryk, ligesom jeg går ud fra, at du er ude af stand til at forklare, hvad det betyder. Og hvis du ikke ved, hvad det er, så lad være med at skrive det. --Pugilist (diskussion) 20. jun 2019, 14:39 (CEST)

Pause 2[redigér wikikode]

Hejsa. Kan du give lidt respons? Det holder ikke at du bare forsætter på denne måde. Du er blokeret på den engelske og den svenske WIkipedia for samme opførsel, og jeg har ikke lyst til at det samme sker her. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 15:03 (CEST)

Ballerup[redigér wikikode]

Nu synes jeg at du skulle tage en pause og jeg synes du skal passe lidt på min ven og der kun er en grund til at jeg har skrevet på opslaget Ballerup her på wikipedia og det fordi at jeg selv kommer fra Ballerup og Ballerup Kommune og jeg ved en helt del om Ballerup-en masse om Ballerup min ven, så næste gang så tænk dig lige lidt bedre om ikke min ven? Spidy30 (diskussion) 21. jun 2019, 00:35 (CEST)

Hej Bruger:Spidy30 - Jeg ved ikke meget om Ballerup og derfor er det vigtigt at det du skriver er kildebelagt, dvs. der er et link til f.eks en hjemmeside hos Ballerup Kommune, som understøtter det du skriver.
F.eks kan jeg ikke se at der er mere end 2 venskabsbyer lige nu, men du skriver at der er 4. Måske tager jeg fejl, men hvis du har et sted, hvor det står, så er der ingen tvivl.
Ligeledes har flere påpeget at det du skriver ikke er korrekt og derfor er du blokeret på den engelske og den svenske Wikipedia, fordi du ikke forklarer hvad du skriver.
Dette gør folk bekymrede, da det er meget vigtigt at det er står på Wikipedia kan bakkes op af kilder. Forkerte oplysninger er en alvorlig sag.
Du er ikke blokeret mere, men vær obs på det ovenstående og læs alle de gode tips, der er i velkomsten foroven. Så bliver det nemmest for os alle og vi får nogle gode artikler. Mvh KnudW (diskussion) 25. jun 2019, 08:53 (CEST)

Skovlunde Sogn[redigér wikikode]

Skovlunde ligger ikke i Ballerup by. Din rettelse er derfor fjernet. --Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 13:50 (CEST)

By og kommune[redigér wikikode]

Jeg prøver igen:

Artiklen Ballerup omhandler byen Ballerup. Artiklen Ballerup Kommune omhandler kommunen Ballerup. Det er ikke det samme.

Du har skovlet en masse kommuneskoler ind i artiklen om byen Ballerup. Da disse skoler langt fra alle ligger i byen Ballerup, er det rullet tilbage. Du kan overveje at sætte kommuneskolerne ind i t afsnit i artiklen om Ballerup Kommune.

Generelt vil det være fint, hvis du læser dine beskeder fremfor i stedet at komme med kække beskeder. --Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 15:52 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 16:12 (CEST)