Brugerdiskussion:Spidy30

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Spidy30! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 6. jun 2019, 10:09 (CEST)

Var vänlig sluta lägga in felaktig eller ej källbelagd information i artiklar.Sjö (diskussion) 17. jun 2019, 09:45 (CEST)

Hejsa. I henhold til det ovenstående skal du bedes angive kilder til dine redigeringer, så der ikke er nogen tvivl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:09 (CEST)
Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:09 (CEST)
Hej igen. Kunne du kommer med noget respons? Der er ikke enighed om dine redigeringer og det skal lige afklares. Jeg kan kun finde kilder til at der er to venskabsbyer. Mvh KnudW (diskussion)

Pause[redigér wikikode]

HEjsa. Kunne du tage en pause og svare ? Du skal desuden ikke oprette maskinoversatte artikler. Det er bedre med færre og gode redigeringer end en hel masse knapt så gode. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 14:38 (CEST)

Maskinoversættelse[redigér wikikode]

Undlad venligst at bidrage med maskinoversættelser, med mindre du efterfølgende bearbejder sproget, så det giver mening på dansk. Det giver bl.a. ikke særlig meget mening at skrive, at en by er "indarbejdet". Det er ganske vist en maskinoversættelse af det amerikanske begreb "incorporated", men hvis du er dansktalende, går jeg ud fra, at du er enig i, at du ikke selv ville bruge det udtryk, ligesom jeg går ud fra, at du er ude af stand til at forklare, hvad det betyder. Og hvis du ikke ved, hvad det er, så lad være med at skrive det. --Pugilist (diskussion) 20. jun 2019, 14:39 (CEST)

Pause 2[redigér wikikode]

Hejsa. Kan du give lidt respons? Det holder ikke at du bare forsætter på denne måde. Du er blokeret på den engelske og den svenske WIkipedia for samme opførsel, og jeg har ikke lyst til at det samme sker her. Mvh KnudW (diskussion) 20. jun 2019, 15:03 (CEST)

Ballerup[redigér wikikode]

Nu synes jeg at du skulle tage en pause og jeg synes du skal passe lidt på min ven og der kun er en grund til at jeg har skrevet på opslaget Ballerup her på wikipedia og det fordi at jeg selv kommer fra Ballerup og Ballerup Kommune og jeg ved en helt del om Ballerup-en masse om Ballerup min ven, så næste gang så tænk dig lige lidt bedre om ikke min ven? Spidy30 (diskussion) 21. jun 2019, 00:35 (CEST)

Hej Bruger:Spidy30 - Jeg ved ikke meget om Ballerup og derfor er det vigtigt at det du skriver er kildebelagt, dvs. der er et link til f.eks en hjemmeside hos Ballerup Kommune, som understøtter det du skriver.
F.eks kan jeg ikke se at der er mere end 2 venskabsbyer lige nu, men du skriver at der er 4. Måske tager jeg fejl, men hvis du har et sted, hvor det står, så er der ingen tvivl.
Ligeledes har flere påpeget at det du skriver ikke er korrekt og derfor er du blokeret på den engelske og den svenske Wikipedia, fordi du ikke forklarer hvad du skriver.
Dette gør folk bekymrede, da det er meget vigtigt at det er står på Wikipedia kan bakkes op af kilder. Forkerte oplysninger er en alvorlig sag.
Du er ikke blokeret mere, men vær obs på det ovenstående og læs alle de gode tips, der er i velkomsten foroven. Så bliver det nemmest for os alle og vi får nogle gode artikler. Mvh KnudW (diskussion) 25. jun 2019, 08:53 (CEST)

Skovlunde Sogn[redigér wikikode]

Skovlunde ligger ikke i Ballerup by. Din rettelse er derfor fjernet. --Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 13:50 (CEST)

By og kommune[redigér wikikode]

Jeg prøver igen:

Artiklen Ballerup omhandler byen Ballerup. Artiklen Ballerup Kommune omhandler kommunen Ballerup. Det er ikke det samme.

Du har skovlet en masse kommuneskoler ind i artiklen om byen Ballerup. Da disse skoler langt fra alle ligger i byen Ballerup, er det rullet tilbage. Du kan overveje at sætte kommuneskolerne ind i t afsnit i artiklen om Ballerup Kommune.

Generelt vil det være fint, hvis du læser dine beskeder fremfor i stedet at komme med kække beskeder. --Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 15:52 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Pugilist (diskussion) 2. jul 2019, 16:12 (CEST)


Ballerups venskabsbyer, kilder og samarbejde[redigér wikikode]

Du har gentagne gange indsat oplysninger om venskbsbyer for Ballerup. Ændringerne er blevet fjernet, fordi der ikke er en kilde til oplysningerne. Tværtimod siger en kilde, at du tager fejl. LAd være med igen at sætte oplysninger ind, der ikke har en kilde. Hvis du vil sætte oplysningerne ind, må du angive en kilde til oplysningerne.

Bemærk også, at Wikipedia skabes i et samarbejde mellem brugerne. Det betyder, at det forventes, at man besvarer henvendelser på en høflig måde og at man lytter til andre. Kan man ikke finde ud af disse simple grundregler, er Wikipedia ikke stedet. --Pugilist (diskussion) 18. jul 2019, 09:44 (CEST)

PS kilden på venskabsbyer i Ballerup mangler ikke, den er der men hvis du ikke kan se den og ikke kan finde den og så er det ikke et problem og så er det jo heller ikke det ikke et problem min fine ven :). Spidy30 (diskussion) 19. jul 2019, 12:54 (CEST)

Husk kilder[redigér wikikode]

Litauen har aldrig været en del af Livonien, og dine redigeringer herom er derfor rettet tilbage. Hvis du havde forsøgt at finde en kilde til din redigering, havde du konstateret, at det du troede, ikke er rigtigt. Også af den grund er det vigtigt med kilder. —18. jul 2019, 21:45 (CEST)

Edinburgh[redigér wikikode]

Hej. Du påstår at Edinburghs kirkegårde er hjemsøgte og efterforskere kommer fra hele verden for at undersøge dette, men der er ingen kilder for dette. At der arrangeres ture til kirkegårde beviser hverken at de er hjemsøgte eller at de efterforskes. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. jul 2019, 10:21 (CEST)

Kilder og redigeringer genrelt[redigér wikikode]

Spidy30:

Som du ser på din diskussionsside, så har adskillige brugere påpeget en langt række problemer med dine redigeringer. Særlig udpræget er manglen på relevante kilder.

Ydermere er en række af redigeringerne direkte urigtige, ligesom du sjældent reagerer på henvendelser til dig, og når du reagerer, er det som her fornærmet og uden erkendelse af, at du begår fejl.

Det er et uhensigtsmæssigt redigeringsmønster. Jeg tror, at du gerne vil bidrage med noget godt, og det er du meget velkommen til. Det er imidlertid vigtigt, at du sikrer dig kilder til dine redigeringer, og at du lytter til de råd du får. Hvis du er usikker på noget, så bare spørg andre erfarne brugere. Du kan også med fordel via skribentforsiden læse lidt om Wikipedias politikker og normer og om, hvorledes Wikipedia fungerer.

Bliver du derimod ved med at indsætte fejlagtig eller irrelevant information, må du nok forvente, at andre vil vurdere, at der bruges for meget tid på at rydde op efter dig, hvorefter din redigeringsadgang vil blive indskrænket.

Tag det som en venlig opfordring. --Pugilist (diskussion) 19. jul 2019, 10:44 (CEST)

Administrator|[redigér wikikode]

Spidy30, du må ikke påstå at du er administrator på Wikipedia når dette ikke tilfældet. Det er - selvfølgelig - imod Wikipedia:Normer for brugersider. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. jul 2019, 13:07 (CEST)

Stop[redigér wikikode]

Nu tager du en pause og forholder dig til de indspark du har fået.

Du skal tale pænt til dine medbrugere, ellers er der ingen, der gider hjælpe dig.

Ellers bliver jeg desværre nødt til at blokere dig i længere tid, så du ikke spilder alles tid med dine redigeringer. KnudW (diskussion) 19. jul 2019, 13:35 (CEST)

Ophavsret og blokering[redigér wikikode]

Det er ikke acceptabelt at indsætte ophavsretligt beskyttet materiale på Wikipedia. Du må således ikke kopiere indhold fra en hjemmeside og indsætte det i artiklerne. Du må gerne henvise til materialet i form af en henvisning, og det er ofte fint, hvis du gør det, da der i så fald kan være angivet en kilde til det, som du skriver i artiklerne.

Som jeg har skrevet ovenfor, er dine redigeringer særdeles problematiske, og vi er mange der bruger tid på at rydde op efter dig. Din eneste kommunikation i løbet af i dag er en tilsvining af en anden bruger, hvor du kalder dig administrator og truer med at blokere brugeren, hvorefter du opretter en babel, hvor du kalder dig administrator. Det er helt væk, og ligger langt udover det acceptable. Du har fået et hav af advarsler, og festen stopper her.

Brug weekenden på at læse de gode råd du har fået her på siden. Lægger du din stil om, kan du komme tilbage på mandag. Fortsætter det, må du forvente en længere blokering. --Pugilist (diskussion) 19. jul 2019, 16:46 (CEST)

Husk forhåndsvisning[redigér wikikode]

Et lille tip:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion)

Odsherredwiki[redigér wikikode]

Du må ikke kopiere fra Odsherredswiki. https://bibod.dk/odswiki/index.php/odswiki:Ophavsret#Andres_brug_af_Odsherred_Wiki.

Du skal være meget obs på hvad du kopierer, i 9 ud af 10 tilfælde må du ikke. Så er det bedre at du tager udgangspunkt i kilderne og skriver med dine egne ord. Mvh KnudW (diskussion) 25. jul 2019, 10:55 (CEST)

Forhåndsvisning og generelt om Wikipedias normer og politikker[redigér wikikode]

Du er flere gange blevet bedt om at benytte forhåndsvisning, hvilket du ikke har reageret på. Tværtimod fortsætter du med flere småredigeringer. Det er irriterende for andre, og viser, at du fortsat ikke lytter efter andres henstillinger.

Der er også fortsat problmer med at lægge ophavsretsbeskyttet materiale op på Wikipedia.

Hvis du ikke mener, at Wikipedias adfærdsnormer er relevante for dig, bør du nok overveje, om Wikipedia er noget for dig. --Pugilist (diskussion) 25. jul 2019, 13:11 (CEST)

Trusler[redigér wikikode]

Trusler som du frembringer her er ALDRIG i orden. Du får derfor en pause fra da.wiki. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jul 2019, 16:37 (CEST)

Det var ikke en trussel, jeg udtrykker bare at det han gøre bare ikke er i orden, men det er hvad du opfatter det sådan, og desuden handlede jeg også i god tro. Og det er du gør lige her og nu er heller ikke i orden. :) mvh Spidy30 til Tøndemageren :) Spidy30 (diskussion) 25. jul 2019, 17:54 (CEST)
"for kan også godt anvendes at bruge imod dig ikke" er en helt klar trussel. Sådan kommunikerer vi ikke. Jeg vil anbefale du bruger den pause du har fået, til at tænke over hvordan du kommunikerer på da.wiki. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jul 2019, 21:37 (CEST)