Brugerdiskussion:Stempelquist

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:SprigStamp)

Dette er Stempelquists diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Stempelquist.

Arkiver

WP:CITEVAR[rediger kildetekst]

Hej Stempelquist. Vær vwnligst opmærksom på ikke at ændre artiklers datoformater, jf. WP:CITEVAR. — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 27. dec 2019, 15:39 (CET)

Modtaget. Den norm kendte jeg ikke til, men den giver selvfølgelig god mening. Jeg valgte at konvertere til yyyy-mm-dd, da det er et universelt format, der ikke afhænger af sprog. Hvis du synes, kan vi lige tage det op på artiklens diskussionsside. Alternativt kan jeg rulle tilbage til det andet datoformat, eller vi kan lade det være, som det er nu. — Stempelquist (diskussion) 27. dec 2019, 16:39 (CET)
Selvom jeg normalt ikke er meget for at ignorere regler/normer, vil jeg her lave en undtagelse; du lavede mange andre ændringer i den redigering, og derfor ser jeg det som for meget besvær at begynde at konvertere alle datoerne tilbage. Og ang. "[YYYY-MM-DD] er et universelt format, der ikke afhænger af sprog": På den danske Wikipedia skriver vi jo (sjovt nok) på dansk, så de der læser artiklerne, kan nok også godt forstå danske datoer. Men du har en pointe: Det gør det nemmere for perfektionister at oversætte artikler til andre Wikipediaer fordi de ikke behøver at rette datoer ;-) — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 27. dec 2019, 18:11 (CET)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello Stempelquist,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)