Brugerdiskussion:Stebit

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Maj Wismann[rediger kildetekst]

Maj Wismann (født 26.november 1977) er en dansk sexolog, parterapeut, foredragsholder, brevkasseredaktør og tv-vært på Tv2-Fyn. Maj Wismann er uddannet skolelærer med speciale i børn og unge med særlige behov, hvilket hun med i 8 år, ligesom hun har været en aktiv musiklærer både i folkeskolen, men også ledet børnekor, ungsomskor og været kor og sanginstruktør ved Nyborg Voldspil. Maj har sideløbende uddannet sig til sexolog, parterapeut, coach, Prep-leder og terapeut. Maj er kendt fra programmet ”Det handler om kærlighed” på TV2-Fyn fra 2010, ligesom hun har medvirket i ”Bonde søger brud”, ”Q-tv” mm. Maj Wismann har siden 2006 været redaktør på sex og samlivs brevkassen i Horsens Folkedagblad og er anerkendt for sin sexbrevkasse i magasinet ”Psykologi”. Maj efteruddanner sexologer i anatomi, fysiologi, psykologi mm. I 2009 lavede Maj besluttede hun, som den første danske sexolog at arbejde online med forbillede i amerikanernes måde at hjælpe mennesker på online.


Privat bor hun i Kogsbølle lidt uden for Nyborg med hendes Mand Mads Bruun, der er Flymekaniker i det danske Forsvar og deres to børn.

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Stebit! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Inc (diskussion) 16. jul 2012, 08:17 (CEST)

Det er godt at se, at du gerne vil bidrage. Dog er der den teknikalitet, at brugerdiskussionen bruges til - du har måske gættet det - diskussion. Dvs. når nogen vil kommunikere med dig som nu. Hvis du vil skrive om Maj Wismann, kan du gøre det i den ledige artikel Maj Wismann, eller hvis du vil arbejde på artiklen uden at offentliggøre den, kan du gøre det i Wikipedia:Sandkassen eller i din egen sandkasse; førstnævnte bliver ryddet dagligt, så din egen sandkasse er bedre til længerevarende arbejde.

Jeg håber du falder til på Wikipedia :)

Mvh. Inc (diskussion) 16. jul 2012, 08:17 (CEST)