Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 12

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kortpositioner i infobokse[redigér wikikode]

Hej Steen

Jeg har set på landsbybrønden, at du er fortaler for kortpositioner i infobokse. Jeg har netop lavet en ny infoboks, som bl.a. indeholder kortpositioner: Skabelon:Infoboks militær installation. Den er i princippet oversat fra engelsk, men virker ikke helt som forventet. Måske kan du hjælpe mig. Det drejer sig om eksemplet med Christiansø. For det første mangler der tilsyneladende en 4. parameter i koordinatangivelsen. For det andet er den røde plet havnet uden for kortet, langt til venstre inde i feltbeskrivelserne. --Nis Hoff (diskussion) 11. aug 2013, 20:04 (CEST)

Det aktuelle tilfælge på landsbybrønden ville ham have vist 2 koordinater samtidig...
Jeg har kigget på {{Infoboks militær installation}}. Jeg kan se 2 problemer. Der i skabelonen er 2 metoder til at håndtere koordinater - parameteren koordinater og bredde/længde. Jeg kan se de bliver blandet sammen i din klade7. Min forslag at hvis koordinater bliver sat, bliver argumenterne bredde/længde ikke vist andet på et kort med kortpositioner (det sidste har jeg ikke kigget på).
På engelske bruges Template:coord. Den bruger vi ikke, så skabelonen skal tilpasses vores {{coor d}} e.lign. Og her skal verdenshjørner angives og det mangler. Og muligheden for display-argument mangler også hos os. Så vi må gentage {{coor d}} og {{coor title d}} for at få vist både i skabelon og i øverste højre hjørne. --Steen Th (diskussion) 12. aug 2013, 08:36 (CEST)

Wikidata weekly summary #71[redigér wikikode]


Journal[redigér wikikode]

Hej Steenth. Sidste gang, Wikipediajournalen blev udgivet, var det din robot, Steenthbot, der stod for uddelingen. Er det stadig tilfældet? Hvis det er, så er den klar til uddeling nu. --Johan U (diskussion) 17. aug 2013, 17:56 (CEST)

Hej Johan. Jeg kigger på det i morgen formiddag. Jeg lige tjekke det op igen. --Steen Th (diskussion) 17. aug 2013, 22:31 (CEST)

Nyheder for august 2013[redigér wikikode]

Wikidata weekly summary #72[redigér wikikode]

Wikidata weekly summary #73[redigér wikikode]

Udgivelse af Wikipediajournalen[redigér wikikode]

Hej Steenth. Så vidt jeg forstår er det din bot, som udgiver Wikipediajournalen. Den er dog ikke blevet uddelt til alle dem, som står på abonnentlisten, heriblandt mig selv. Er det noget du kan fikse eller skal man gøre noget udover at skrive sig på listen? Mvh Asger1995 (diskussion) 6. sep 2013, 14:41 (CEST)

Hej Asger. Jeg fik ikke opdateret listen korrekt, så de nye modtagere manglede. Men det er rettet op på. --Steen Th (diskussion) 6. sep 2013, 14:56 (CEST)
Mange tak. Hav en god weekend! Mvh Asger1995 (diskussion) 6. sep 2013, 15:04 (CEST)


Wikidata weekly summary #74[redigér wikikode]

Nyheder for september 2013[redigér wikikode]

IC4 nomineret til God Artikel[redigér wikikode]

Hej Steenth. Jeg kan se, at du deltager i wikiprojekt jernbaner. Det er ved at være sidste chance for at vurdere IC4 ifm. GA. Har du lyst, må du meget gerne kigge forbi afstemningssiden. Med venlig hilsen --Morten Haagensen (diskussion) 10. sep 2013, 06:59 (CEST)

Hej Morten. Jeg har ikke en god fornemmelse hvor grænserne imellem de forskellige kvalitetsanmærkninger er, så jeg har besluttet at holde mig væk fra afstemningerne. Men det vil ikke udelukke at vil give input til det. Ellers er jeg begyndt at bruge IC4-artikler til opslag, når jeg vil have tjek på en deltalje i stedet for at bruge mine egne noter og linksamling. God gået! --Steen Th (diskussion) 10. sep 2013, 09:37 (CEST)

Wikidata weekly summary #75[redigér wikikode]

Wikidata weekly summary #76[redigér wikikode]