Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 24

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skift af brugernavn[rediger kildetekst]

Hej Steenth Tak for meldingerne om følger af globale konti. Ærgerligt at jeg ikke kan beholde mit navn i en global verden, men det får være. Imidlertid er jeg lidt i tvivl = ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre. Når det handler om kontoen på da. er jeg ret sikker på at have fundet et - globalt jomfrueligt - brugernavn og det mener jeg kan jeg kan anmode om at få ændret John til. Men jeg har også en konto på Commons (med 24 redigeringer/billeder) - jeg har svært ved at se hvordan den sammen med min danske John bliver tilført det globale brugernavn. --John (diskussion) 11. feb 2015, 12:58 (CET)

Hej John. Desværre er sådan. Men global konto vil give nye mulighed. Fx. at man have opsætning for alle wiki'er et sted eller ens brugerside behøver at vedligeholde et sted. Det hvad er på vej. Noget er allerede kommet.
Det du kan gøre er at oprette en ny konto på meta - nye konti bliver automatisk globale nu. Den kan du bruge til oprette anmodning om ændring af brugernavn. Men lade være med at gå over dawiki og commons når du er oprettet den nye konto - der oprettes konti automatisk efterhånden som du besøger andre wiki'er.
Næste trin er oprettelse af anmodning. Du skal nok også beskæftige at du du har kontrol over dine nuværende konti. Det sker med at du lave en ændring med bruger John, hvor du skrive i kommentar eller på din brugerside eller diskussionsside, hvad dit nye brugernavn er. Og url'erne, som viser redigeringen, skriver på din anmodning.
Jeg kan godt efter ændringen ændre links til din gl. bruger- og diskussionsside til din nye med bot. --Steen Th (diskussion) 11. feb 2015, 16:27 (CET)
John, vent med at gøre noget. Jeg undersøger lige nu hvad din bedste omdøbningsmulighed er. Det vil dog være muligt, at få lagt dine to konti sammen under et nyt globalt navn; jeg er ikke klar over, om det kan gøres lige nu, men ellers bliver det muligt senere. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 11. feb 2015, 18:56 (CET)
John, følgende blev forleden sendt til dig pr. mail, men i fald du ikke har modtaget den, bringes indholdet her (let omskrevet):
Hvis du gør følgende, kan jeg få sat omdøbning af din konto i værk:
- Oplys her i diskussionen det nye kontonavn du ønsker.
- På Commons foretager du en redigering, fx på din brugerdiskussionsside, hvor du skriver "confirm rename to <ønsket navn>" eller lignende.
Dernæst vil jeg puffe til de rette folk, som kan klare både omdøbning og sammenlægning af dine konti.
Hvis du har flere ikke-globale konti på andre wikier, som du vil have med i processen, så gør det samme dér, som på Commons, samt nævn det her.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 13. feb 2015, 19:02 (CET)
Hej Kaare / Steenth - Tak fordi I hjælper - ønsket nyt brugernavn er "Hrafnin" - jeg har været på Commons og skrevet på min brugerdiskussionsside --John (diskussion) 1. mar 2015, 20:52 (CET)
Nu er omdøbningen udført takket være forvalteren DerHexer. Jeg har sendt en mail med yderligere vejledning, da du nu selv skal klare et par ting, før alt falder i hak. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 2. mar 2015, 19:22 (CET)

Wikidata weekly summary #148[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #149[rediger kildetekst]

et spørgsmål om Coord wd[rediger kildetekst]

Hej Steenth, jeg har et spørgsmål omkring Coord wd, da jeg er ved at oprette lidt artikler om Indiens provinser/distrikter og for at være på den sikker side, frem for at sætte en forkert Coord wd ind vil jeg heller spørge, så er det den rigtige og kan jeg bruge den samme på alle de artikler om Indiens distrikter ?? {{Coord wd|type=adm2nd|region=IN-UP}} og findes der en infoboks, synes ikke jeg kan finde en --Zoizit (diskussion) 11. mar 2015, 16:20 (CET)

Hej. region=IN-UP - der skal UP udskriftes for hver stat - det er en statskode - se koder på enwiki.
Jeg har ikke overblik over infobokse som er relevante for Indien... --Steen Th (diskussion) 11. mar 2015, 16:52 (CET)
Tak Steen Th --Zoizit (diskussion) 11. mar 2015, 18:13 (CET)

Hej igen Steen Th, jeg er løbet ind i et problem med coord på artiklen Mandi (distrikt) nederst på siden står der ''og {{#coordinates:}}: kan ikke have mere end én primær tag per side'' - jeg ved ikke helt hvordan jeg løser det problem, er det noget du kan hjælpe med, på forhånd tak --Zoizit (diskussion) 15. mar 2015, 20:00 (CET)

De 2 koordinater kommer fordi er der importeret 2 koordinater på wikidata - en af dem skal slettes. --Steen Th (diskussion) 15. mar 2015, 21:13 (CET)
1000 tak Steenth --Zoizit (diskussion) 15. mar 2015, 23:26 (CET)

Wikidata weekly summary #150[rediger kildetekst]

Et Par spørgsmål eller to[rediger kildetekst]

Hej Steenth Først Riget og Riget2 er også en biograffilm, ikke kun et tv-serie, så jeg har mærket artiklen med Kategori:Film instrueret af Lars von Trier og Kategori:Film instrueret af Morten Arnfred. ved ikke helt hvordan det skrives ind i artiklen at det også er en spillefilm
Kategori:Film fra Danmark (administrationskategori) den har jeg lagt på de film artikler jeg har oprettet på danske film som for eksempel Kollektivet (film) hvilket jeg håber er rigtigt at gøre, hvis ikke må du sige til --Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 21:33 (CET)

Riget - jeg har ikke en ide hvordan det skrives ind. Men jeg kan se at de fleste baser er det tv-serien som er det vigtigste. Men jeg synes det 2 kategorier er ok at tilføje i dette tilfælge.
Kategori:Film fra Danmark (administrationskategori) er en som Bruger:Palnatoke har haft brug for for holde styr på alle danske film. Jeg har ikke tjek på status. --Steen Th (diskussion) 26. mar 2015, 22:16 (CET)
Okay, vidste ikke helt om den kategori skulle på, men som jeg skrev har jeg lagt den på de artikler jeg har oprettet om danske film --Zoizit (diskussion) 26. mar 2015, 22:29 (CET)

Wikidata weekly summary #151[rediger kildetekst]

Kategori på midlertidig test skabelon[rediger kildetekst]

Det er jo lidt af et gamble :)Sechinsic (diskussion) 29. mar 2015, 15:08 (CEST)

Jeg holder øje med Speciel:Ukategoriserede skabeloner for at øje mængden af skabeloner uden kategori nede. --Steen Th (diskussion) 29. mar 2015, 22:50 (CEST)

Film spørgsmål :)[rediger kildetekst]

Spørgsmål går danske operettefilm under Kategori:Musicalfilm fra Danmark og går danske Novellefilm under Kategori:Kortfilm fra Danmark eller skal de have deres egen kategori?? ---Zoizit (diskussion) 31. mar 2015, 22:35 (CEST)

Operettefilm kunne godt sættes under Musicalfilm. Men der er vel ikke mange af den slags film. Novellefilm er kortfilm - så det er helt ok. --Steen Th (diskussion) 1. apr 2015, 12:48 (CEST)

Blå- og mosebøllebær[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se at du lige har rettet lidt om blåbær. Hvis du også ved lidt om mosebøllebær, kunne du så give et kig på artiklen ved lejlighed?--Madglad (diskussion) 1. apr 2015, 22:35 (CEST)

Jeg har kun tilføjet en omstilling, som fandtes i lidt anden form. Det faglige kender jeg ikke noget til. --Steen Th (diskussion) 1. apr 2015, 22:49 (CEST)

Wikidata weekly summary #152[rediger kildetekst]