Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 29

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #172[rediger kildetekst]

Rettelser er foretaget, men Luhansk skal slettes og Lugansk flyttes til Luhansk.mvh Per (PerV) (diskussion) 26. aug 2015, 17:16 (CEST)

Gjort --Steen Th (diskussion) 27. aug 2015, 16:47 (CEST)


Hello, this page has a broken images, Please fix it. Thanks! Matanya (diskussion) 27. aug 2015, 16:47 (CEST)

Byområder i Hovedstadsområdet[rediger kildetekst]

Brugeren har i denne redigering en ikke uvæsentlig pointe. Men hvordan håndterer vi det i forhold til Wikidata? --|EPO| COM: 19. maj 2015, 14:20 (CEST)[svar]

Jeg kunne godt tænke mig at trække Patchfinder med ind her. Den 16. maj foretog han en ændring i skabelonen {{Vis indbyggere DK}}, som tilføjede 'i byområdet' på alle byartikler. Det vil jeg godt sætte spørgsmålstegn ved. Det er i ganske få tilfælde, hvor sådan en præcision er nødvendig. I eksemplet med Hareskovby giver ændringen unødvendig administration, når der kommer nye indbyggertal, idet denne ikke vil modtage disse automatisk. -- Mvh Laketown  (disk) 19. maj 2015, 18:31 (CEST)[svar]
Til Laketown, ja den er ikke helt god for Hovedstadsområdet. En mulighed er at flytte informationen fra teksten til en forklarende fodnote/kilde. Det er nemlig ret vigtigt at forklare at indbyggertallet er baseret på byområde de fleste gange. Det kan også være baseret på kommune/by-grænse, som ved Hovedstadsområdet eller nogle andre definitioner af, hvad en en by er. --Patchfinder (diskussion) 19. maj 2015, 19:01 (CEST)[svar]
Skabelonen bør nok deles op i to: Én til bydele og den nuværende til alle andre byområder. Jeg synes idéen med at placere en note i den eksisterende kilde. --Laketown  (disk) 19. maj 2015, 19:11 (CEST)[svar]
En lidt andet end jeg svar: Jeg vil gerne lidt support til denne d:Wikidata:Property proposal/Place#danske bykode
Jeg vil foreslå at tilføje en eller flere parameter til {{Vis indbyggere DK}}, så man kan styre om byområde skal udskrives eller ej. Jeg vil helst undgå endnu at oprette en eller flere skabeloner, som også skal vedligeholdes. Og skabelonen var generelt nok før. Men, hvis der skal flere variationer, så skal de kortlægges. Simpel kunne være en flag nobyomr, som fjerner byområdet teksten. --Steen Th (diskussion) 19. maj 2015, 21:11 (CEST)[svar]
Det først er kommet i orden. Bykoderne er på vej ind i wikidata.
Og jeg har indført en nobyomr parameter, som er indsætte i artiklen for Hareskovby. Den skal indsættes nogle flere steder i hovedstadsomådet. --Steen Th (diskussion) 22. maj 2015, 10:38 (CEST)[svar]
Jeg er stadig i stærk tvivl om, at det virkelig nødvendigt, at indsætte teksten byområde i flertallet af byartiklerne. Jeg tør godt påstå, at 97 % af de danske byer (byområder) er der ingen tvivl om, hvad indbyggertallet angiver. Derfor mener jeg, at 'byområde' betegnelsen bør være en man slår til. --Laketown  (disk) 3. jun 2015, 20:27 (CEST)

Jeg synes aldrig, at vi kom videre i denne diskussion. Problemet opstår igen ved kommunerne, f.eks. Aalborg Kommune. Det giver ikke mening, at det skal være standard. --Laketown  (disk) 19. aug 2015, 19:03 (CEST)

På den anden side - skabelonen bruges 1446 steder, hvor de fleste steder giver mening. De kommuneartikler, som jeg fundet som bruger skabelonen er: Helsingør Kommune, Aarhus Kommune, Rebild Kommune, Favrskov Kommune, Brønderslev Kommune, Mariagerfjord Kommune, Aalborg Kommune og Hjørring Kommune. Det vil være et pæn stor bot-job at ændre det. Hvad siger Patchfinder? --Steen Th (diskussion) 20. aug 2015, 11:12 (CEST)
Det er ikke nødvendigt at ændre noget med en robot. Så længe muligheden for at tilføje 'byområder' eksistere, kan den tilføjes ved behov. Af de 1446 steder tør jeg godt vædde på, at 95 % af disse ikke har behov for denne præcisering. --Laketown  (disk) 21. aug 2015, 11:23 (CEST)
De fleste steder er byområder i større og mindre grad. Jeg kigge lidt i listen. --Steen Th (diskussion) 21. aug 2015, 17:24 (CEST)
Alle bebyggelser med over 200 indbyggere er vel pr. defintion et byområde? Jeg køber bare ikke den præmis, at det er nødvendigt for byer som Vejen, Assens og Hammel at blive defineret som byområde, da ingen kan være i tvivl om, hvad indbyggertallet henviser til: Altaå byområdet Assens, som eksempel. Hvis tilføjelsen er standard, synes jeg det skaber støj i artiklerne/unødvendig information. --Laketown  (disk) 28. aug 2015, 00:43 (CEST)

Wikidata weekly summary #173[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #174[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #175[rediger kildetekst]

Filmfolk tjek[rediger kildetekst]

Hej, jeg tænkte på om man kunne lave en side som Bruger:Steenth/Danske filmfolk tjek med øvrige personer. Hvor der kunne tjekkes for imdb, dfi, ibdb og måske sfdb - man kunne eventuelt starte med USA eller ville det være for besværligt? TherasTaneel (diskussion) 15. sep 2015, 22:43 (CEST)

Jeg har lavet rapporten Bruger:Steenth/Udenlandske filmfolk tjek. At få andre kilder med, som Ibdf, kræver en del arbejde. Jeg definere filmfolk ud fra kategorier og jeg har alle nationaliteter med.
Men jeg har et par andre rapporter, som kunne spare tid ved at starte med dem. Jeg ved hvor imdb er i wikidata og prøver at matche med dfi. Det kunne udnyttes.
  • Bruger:Steenth/Artikler med imdb i Wikidata - rapport hvor imdb findes i wikidata - jeg har film og filmfolk med - filmfolk er dem som er defineret i både den for danske og udenlandske filmfolk. Dvs dem, som ikke har kategori med filmfolk, er ikke med.
  • Bruger:Steenth/Liste14 - match med dfi - der er en del falske positive - så evt. match skal tjekkes. Det er nok det bedste at starte med. Og der også match på ikke filmfolk her.
Så der er noget at arbejde med. --Steen Th (diskussion) 16. sep 2015, 18:20 (CEST)


Hej Steenth, jeg kan ikke lige finde fejlen som gør at artiklen om Albus Dumbledore ikke får links til wikipedia på de andre sprog (en:Albus_Dumbledore), håber du kan finde frem til problemet ---Zoizit (diskussion) 16. sep 2015, 12:04 (CEST) @Steenth: problemet er løst --Zoizit (diskussion) 16. sep 2015, 14:20 (CEST)

Det kan godt tage lidt tid at få ændringer ud til de andre wiki'er. Specielt hvis der er pres på. --Steen Th (diskussion) 16. sep 2015, 15:53 (CEST)

Wikidata weekly summary #176[rediger kildetekst]