Brugerdiskussion:Sten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Ramloser (diskussion) 11. jan 2013, 21:18 (CET)

Plantenavne, stort/småt[redigér wikikode]

Jeg er ikke helt sikker på om plantenavnene skal være med stort eller småt. I Sakhalin har du skrevet "Rynket rose" og "korktræ". Og så kan jeg ikke rigtigt finde ud af tegnsætningen, her: "og buske korktræ (Phellodendron, celaster (Celastrus), benved (Euonymus), hortensia (Hydrangea) m.fl.)". Skal der ikke være et kolon efter buske, som "buske: korktræ (Phellodendron, celaster (Celastrus), benved (Euonymus), hortensia (Hydrangea) m.fl.)" mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 17:00 (CET)

Hej PerV, du har helt ret, og jeg har bragt begge del i orden. Tak for din opmærksomhed, mvh. --Sten Porse (diskussion) 17. nov 2017, 17:05 (CET)
"Opmærksomhed" Du har bestemt misforstået min bevæggrund, du tramper jo på mine enemærker, og jeg er nødt til at holde øje med at du ikke tramper mine dværgbirk ned. Det er jo trods alt mine pionertræer! Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 17:17 (CET)

Nationalparken Stilfser Joch / Nationalpark Stelvio[redigér wikikode]

Hej Sten, jeg har oprettet artiklen Nationalpark Stelvio uden at være opmærksom på at du i forvejen havde oprettet den i det tyske navn Nationalparken Stilfser Joch. Jeg har foreslået dem sammenskrevet til den fordanskede version af det italienske navn. Har du nogen kommentarer eller indvendinger ? - Nico (diskussion) 10. jan 2018, 17:38 (CET)

Hej Nico;
Nej ikke anden end denne: Gør det bare! Mvh.--Sten Porse (diskussion) 11. jan 2018, 20:08 (CET)