Brugerdiskussion:Sten

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ramloser (diskussion) 11. jan 2013, 21:18 (CET)

Plantenavne, stort/småt[redigér wikikode]

Jeg er ikke helt sikker på om plantenavnene skal være med stort eller småt. I Sakhalin har du skrevet "Rynket rose" og "korktræ". Og så kan jeg ikke rigtigt finde ud af tegnsætningen, her: "og buske korktræ (Phellodendron, celaster (Celastrus), benved (Euonymus), hortensia (Hydrangea) m.fl.)". Skal der ikke være et kolon efter buske, som "buske: korktræ (Phellodendron, celaster (Celastrus), benved (Euonymus), hortensia (Hydrangea) m.fl.)" mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 17:00 (CET)

Hej PerV, du har helt ret, og jeg har bragt begge del i orden. Tak for din opmærksomhed, mvh. --Sten Porse (diskussion) 17. nov 2017, 17:05 (CET)
"Opmærksomhed" Du har bestemt misforstået min bevæggrund, du tramper jo på mine enemærker, og jeg er nødt til at holde øje med at du ikke tramper mine dværgbirk ned. Det er jo trods alt mine pionertræer! Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 17:17 (CET)

Nationalparken Stilfser Joch / Nationalpark Stelvio[redigér wikikode]

Hej Sten, jeg har oprettet artiklen Nationalpark Stelvio uden at være opmærksom på at du i forvejen havde oprettet den i det tyske navn Nationalparken Stilfser Joch. Jeg har foreslået dem sammenskrevet til den fordanskede version af det italienske navn. Har du nogen kommentarer eller indvendinger ? - Nico (diskussion) 10. jan 2018, 17:38 (CET)

Hej Nico;
Nej ikke anden end denne: Gør det bare! Mvh.--Sten Porse (diskussion) 11. jan 2018, 20:08 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Ulvefod-familien#Rødlistede arter[redigér wikikode]

Hej Steen,

Engang i 2016 har du oprettet dette afsnit: Ulvefod-familien#Rødlistede_arter - men jeg synes der er et nogle problemer med det

  • Alle links er røde - det undrer mig. Er der virkelig ingen af de danske arter der er rødlistede - alle danske arter er jo beskrevet på da-wiki så vidt jeg ved? Eller skal den forstås som "rødlistede arter som ikke forekommer i Danmark" ?
  • Når nu alle links er røde - er der nogen sandsynlighed for at der skrives artikler om disse arter? Jeg kan se ingen af disse har en artikel på en-wiki ?
  • I øvrigt virker en:IUCN_Red_List_vulnerable_species_(Plantae)#Ulvefod-klassen_(Lycopodiopsida) temmelig dubiøs. Skulle Huperzia være den eneste slægt i Lycopodiales med rødlistede arter? Og Selaginella carinata den eneste Selaginella - vores egen Selaginella sellaginoides må da også være rødlistet.

Jeg er tilbøjelig til at ville slette dette afsnit, med mindre det er del af et større tiltage med at liste globalt rødlistede arter i alle familier. Men i så fald skal der nok ikke tages udgangspunkt i en-wiki. Jeg synes sådan set også det ville være fint med artikler om flere arter i Lycopodiophyta, men så skal der findes nogle fornuftige kriterier for hvilke arter der medtages.

--Honymand (diskussion) 31. mar 2018, 20:09 (CEST)

Hej Honymand,
Ved nærmere eftersyn: dels er listen måske i virkeligheden for gammel, og dels har den - som du skriver - ingen rigtig sammenhæng med danske forhold. Så slet den bare! Mvh. --Sten Porse (diskussion) 31. mar 2018, 23:25 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)