Brugerdiskussion:Sterhard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sterhard! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2014, 12:59 (CET)

Tak for velkomsten. Jeg har læst normer og politikker. Jeg vil forsøge mig frem med at bruge koder, hvis noget går galt, er det ikke med vilje./Sterhard (diskussion) 7. jan 2014, 13:44 (CET)

Landsbybrønden[rediger kildetekst]

Hej, velkommen til.

Jeg har flyttet dig indlæg på Landsbøbrønden hertil og har iøvrigt kommenteret på indlægget.

Jeg kan se, at du har foretaget en række redigeringer (tak for dem), og foreløbig er det da gået meget godt :-) Pugilist (diskussion) 9. jan 2014, 11:13 (CET)

Hej. Jeg har indsat et udkast du kan se på her i en sandkasse:
https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Hj%C3%A6lp:Sandkassen&oldid=7582200
(Jævnfør Brugerdiskussion:Cgtdk#Kampene_ved_Dybbøl)
-- Mvh PHansen (diskussion) 3. maj 2014, 07:36 (CEST)Svar[svar]

Flot arbejde PH og mange tak- den tillader jeg mig at bruge.Sterhard (diskussion) 3. maj 2014, 07:41 (CEST)Svar[svar]

Nero Wolfe[rediger kildetekst]

Hej Sterhard, artiklen Nero Wolfe er nunomineret til "lovende". Jeg er enig i, at det er en læseværdig artikel. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 31. jan 2015, 22:17 (CET)

Tak. Jeg prøver, om jeg kan rydde lidt op i noterne, inden jeg godkender lovende (hvis jeg kan finde ud af det(!)--Sterhard (diskussion) 2. feb 2015, 19:17 (CET)

Clint Eastwood som GA?[rediger kildetekst]

Hej Sterhard. Jeg har artiklen om Clint Eastwood til GA. Måske du vil afgive din stemme, da du har bidraget? Toxophilus (diskussion) 19. jun 2016, 20:47 (CEST)

har været lidt fraværende pga. arbejdspres den seneste tid. men nu har jeg fået set den igennem og ewr enig i, at den kan bære prædikatet "god".--Sterhard (diskussion) 29. jun 2016, 15:03 (CEST)

Om at forlade da wiki![rediger kildetekst]

Jeg håber virkeligt du vil overveje din beslutning, vi er stadig nogle, der ønsker et velinformerende da wiki. Og har helt sikkert behov for folk som dig og tøndemageren. Jeg har adskillige gange været i konfrontation med den bruger, der satte dit pis i kog. Men har flere gange oplevet at han måtte strække våbnene, og acceptere at han ikke altid kan komme igennem med sin historieforfalskning. Demokratiartiklen er jeg sikker på at der er en del af forsøget renvaskningen af populistiske, højreekstremistiske kræfter, de passer med brugerens standpunkt. Han har jo netop også været aktiv i artikler som Pegida, For Frihed og Danskernes Parti hvor aktiviteten hele tiden har haft det formål. Tilsvarende om Ruslands historie, adskillige artikler om forskellige folkeslag og artikler om Rascime og Racelære, hvor aktiviteten har været at forklare den hvide races genetiske overlegenhed, hvor racelære forkæmpere flittigt er blevet citeret. Brugeren har desværre uanet tid til at fremføre sine synspunkter op da wiki, så vi har brug for dig som en af vagthundene, der holder manden på plads. Håber altså du truer med at blive, der er ikke megen fremtid for da wiki, i at du truer med at gå! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 19:13 (CET)

Tak for dine pæne ord. I modsætning til "Palnatoke" og "Ramloser" har jeg ikke tilkendegivet, at jeg forlader dawiki, men skrevet på min brugerside at jeg holder pause, så længe "rmir2" kan tvinge sine mindretalssynspunkter igennem. Hvis administratorerne griber ind, således at han ikke kan vedblive at fjerne dele af artikler med kildebelæg, samtidig med, at visse af hans egne skriblerier er mangelfuldt dokumenteret, så hopper jeg om bord igen. Jeg tolker også "Tøndemageren" derhen, at han vil genoptage sine aktiviteter, hvis nogle få brugeres "overtagelsesforsøg" bliver stoppet. Når jeg bruger citationstegn skyldes det, at jeg ikke kan dokumentere, at "de mørke kræfter" samarbejder, men de har i alt fald samlet set stor indflydelse på den hovedlinje, der anlægges. Heldigvis kan de ikke kontrollere en kvart million artikler, så skaden kan vel begrænses til de emner, disse mennesker dyrker.--Sterhard (diskussion) 14. feb 2017, 20:31 (CET)
Tak for dit svar, vi er et par stykker på da wiki, der også holder kontakt via fb. Du får lige min fb kontakt. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 20:53 (CET)
Se iøvrigt Wikipedia:Landsbybrønden/Debatkultur mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 21:31 (CET)
Jeg ser nu, at rmir2 igen - og igen - har fjernet fornuftige redigeringer som "POV", fx i Demokrati, Håber , nogen kan stoppe denne mands vandalisme på wik Jeg orker ikke længere-Sterhard (diskussion) 15. feb 2017, 21:31 (CET)
Du har vist overset, at hans fjernelse er tilbagerullet her. Vi er som sagt flere der holder øje med hvad der foregår, og har også brug for dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2017, 21:38 (CET)
Jeg kan kun tilslutte mig til PerV. Rmir skal ikke bare blive ved med at fjerne uden at forklare det. Det er derfor at jeg har rettet det tilbage, og skrevet at han først skal argumentere hvorfor det er POV. Lad dig ikke jage væk for det. Det gør vi heller ikke.  •   Rodejong   💬 ✉️ 15. feb 2017, 21:48 (CET)

Wikis regler om god tone[rediger kildetekst]

Uanset om det er i diskussioner eller i opsummeringer, så har da-wiki regler for god tone. Dem har du overtrådt i diskussionen for artiklen demokrati. Undlad den slags udfald. - Savfisk (diskussion) 15. feb 2017, 21:49 (CET)

Tonen er ganske utilladelig og hører ikke hjemme på wikipedia. Rmir2 (diskussion) 15. feb 2017, 22:10 (CET)

Blokering på grund af utilstedelig opførsel[rediger kildetekst]

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 dag på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. - Savfisk (diskussion) 15. feb 2017, 22:28 (CET)


Pause og så videre[rediger kildetekst]

Det er godt med en lille pause. Men jeg synes ikke at du skal forlade Wikipedia, for så har han jo vundet. Vi har brug for dig her.  •   Rodejong   💬 ✉️ 16. feb 2017, 23:48 (CET)

Så rykker vi vist sammen i vognen, og må smide små uoverensstemmelser over bord, vi er vist nogle stykker der er fælles om ét smertensbarn. Maunus, Madglad og sikkert også Tøndemageren, Dipsacus fullonum, Nico, Patchfinder, Pugilist, Sir48 og Masz vil vist gerne have et bedre klima her på da wiki! Det kan så betyde exodus for en anden. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. feb 2017, 00:49 (CET)

Har du set denne afstemning. mvh Per (PerV) (diskussion) 21. maj 2017, 13:25 (CEST)Svar[svar]

Blokeret på grund af utilstedelig opførsel[rediger kildetekst]

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 uge på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. - Savfisk (diskussion) 6. jun 2017, 00:08 (CEST)

Dine personangreb her [1] og her [2] kan ikke accepteres. - Savfisk (diskussion) 6. jun 2017, 00:08 (CEST)

Det der smækken med døren er trættende. Vil du ikke bidrage, så lad være, men spar os for der diva-pjat. Knud Winckelmann (diskussion) 15. jun 2017, 18:33 (CEST)
Jeg har forstået de seneste indlæg fra denne bruger således, at brugeren ønsker at blive bandlyst, fordi han ikke vil associeres til dawiki længere. Spørgsmålet er, om vi skal "gøre ham fri" ved at imødekomme ønsket.--Ramloser (diskussion) 15. jun 2017, 19:23 (CEST)
Meget gerne for min skyld. Rmir2 (diskussion) 15. jun 2017, 19:30 (CEST)
Nej. Der er ikke nogen der skal bandlyses. Som Knud skriver bør det her drama stoppe, og det vi bedst ved at ignorere al balladen. Hvis Sterhard fortsætter når blokeringen er udløbet bliver han blokeret en måned. Så har vi da fred så længe. Men vi skal ikke ud i bandlysning, for det skal foregå efter reglerne og det kan blive noget farligt bøvl, hvilket blot kan bidrage til forlænge konflikterne. Vi trænger til ro - Savfisk (diskussion) 15. jun 2017, 19:34 (CEST)

[redigeringskonflikt

Nej, ingen grund til også at spilde tid på det. Kommer der mere kan blokeringen forlænges. Knud fra mobilen 80.62.117.43 15. jun 2017, 19:40 (CEST) Knud Winckelmann (diskussion)


Du kan undlade at vende tilbage og opføre dig som et barn. Så går det væk helt af sig selv. Knud Winckelmann (diskussion) 22. jun 2017, 20:12 (CEST)

Jeg har høfligt bedt om, at blive slettet fra et projekt, som jeg ikke længere kan stå inde for. Jeg vil ikke blokeres, men slettes fra denne skamplet på et såkaldt leksikon, hvor fascister kan skrive, hvad de vil.Sterhard (diskussion) 22. jun 2017, 22:45 (CEST)
Og du har fået at vide at det ikke er muligt at slette din konto. Du kan evt. bede om at din konto omdøbes på https://meta.wikimedia.org/wiki/Steward_requests/Username_changes. Men spar os for dramaet. Knud Winckelmann (diskussion) 22. jun 2017, 22:48 (CEST)
Så må jeg jo kontakte en advokat. Selv på tvivlsomme sites som fx facebook og dating.dk kan man få sin profil slettet. Og dette fascistiske, racistiske idiotprojekt vil jeg ikke identificeres med.--Sterhard (diskussion) 22. jun 2017, 22:56 (CEST)
Det er, rent tekniskt, ikke muligt at slette en konto. Det kan ikke lade sig gøre. Din konto kan ikke slettes. Den kan ikke fjernes.
Du kan omdøbe din konto til et andet navn eller noget nonsens, det bestemmer du selv, hvis du vil fjerne dit navn fra projektet. Men din konto kan ikke slettes.
Og lad være at spille advokat-kortet, det virker sjældent. Knud Winckelmann (diskussion) 22. jun 2017, 23:00 (CEST)
Næh desværre, jeg er stoppet. Men kan ikke få min profil slette. Kun min brugerside. Selv på facebook er man mere forstående for ønsker om at blive slette. Jeg vil ikke forbindes med dette projekt, som er kørt af sporet og har overladt teten til den yderste højrefløj i dansk politik. Jeg finder det skandaløst, at jeg ikke kan blive befriet fra den pine, det er, at være associeret med dansk Wikipedia, som har taget en drejning, alle fornuftige mennesker griner af. Jeg troede på det, men efter Palnatokes afsked med projektet er det virkelig musene, der spiller på bordet. Vær sød at få mig slettet som deltager (jeg er godt klar over, at mine seriøse redigeringer på artikler ikke kan slettes). Herregud. LAD MIG SLIPPE UD ASGF DETTE MARERIDT!!!!!!!!!!!!!!!!Sterhard (diskussion) 22. jun 2017, 20:10 (CEST)
@Sterhard: Beskeden er ikke skrevet på din diskussionsside? Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 22. jun 2017, 20:35 (CEST)
Han kan ikke svare det næste stykke tid. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. jun 2017, 20:40 (CEST)
Sterhard: Slet din emailadresse fra indstillingerne, så får du ingen beskeder mere.  •   Rodejong   💬 ✉️ 22. jun 2017, 23:05 (CEST)
Ovenstående er flyttet fra Brugerdiskussion:Maunus. Hvis man vil kommunikere med Sterhard, så brug dog hans diskussionsside, i stedet for en uskyldig brugers. --Madglad (diskussion) 23. jun 2017, 08:53 (CEST)

Hvordan kan det være, at wikipediabrugere kan sende mails til mig, når min brugerside er slettet? Nogle af dem er velmente, men jeg har klart udtrykt, at jeg ikke ønsker at blive sat i forbindelse med Wikipedia med den drejning, projektet har taget. Og selv om Gud her hedder Knud, så er det frækt at blokere mig i 3 måneder, når mit ønske bare er at få fred.--Sterhard (diskussion) 2. jul 2017, 17:43 (CEST)

Sterhard hvorfor bliver du ved med at komme tilbage hvis du ikke ønsker at deltage længer?? Det ville jeg ligesom ikke gøre hvis jeg var dig men ja det er jeg jo så heller ikke, håber du får en skøn aften :) ---Zoizit (diskussion) 2. jul 2017, 17:48 (CEST)
Hvis du modtager mails, du ikke ønsker, så giv afsenderne besked direkte. Ingen kan sende mails til dig, hvis du ikke selv har givet dem adgang hertil. Rmir2 (diskussion) 2. jul 2017, 17:49 (CEST)


[redigeringskonflikt

Jeg foreslår du skriver tilbage til de brugere der har din mailadresse og beder dem lade være med at skrive til dig fremover, såfremt du har slettet din mailadrese fra din bruger her på wikipedia. Og ikke blot fjernet din brugerside. Hvis du ikke har fjernet din mailadresse fra at være tilknyttet din konto, kan jeg kun foreslå du gør det. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 2. jul 2017, 17:51 (CEST)
Jeg tror at der er en lille miskommunikation. Jeg tror at Sterhard mener at han har slettet brugersiden hvor hans e-mail var skrevet på. Men....
Han har glemt at slette det fra hans indstillinger, for jeg kan se i venstre menuen: "Send e-mail til denne bruger" gennem Wikipedias mailfunktion. Det bedste Sterhard kan gøre er at gå til Speciel:Indstillinger, scrolle ned til "Indstillinger for e-mail" og fjerner fluebenet ved "Tillad e-mail fra andre brugere" eller fjerner hele email adresse ved at klikke på "Din e-mailadresse: brugernavn@domain.dk (Skift eller fjern e-mailadresse )"
Helt og lykke •   Rodejong   💬 ✉️ 2. jul 2017, 18:12 (CEST)
Mange tak, Rodejong, for dit forsøg på at hjælpe. Det er dog ikke mig, der har slettet min brugerside, men en administrator, cgt tror jeg, på min anmodning. Nu kan jeg så ikke slette noget, da jeg er blokeret af Kong Knud, som ikke forstår min situation, og sikkert ikke har læst mine begrundelser for at ønske min konto slettet. Jdg ønsker ikke mi mail, som mine venner udmærket kender, knyttet til Wikipedia og jeg har forklaret det udførligt. Da Ole Palnatoke forsvandt fra dette projekt, blev det overtaget af nogle personer, der i mine øjne er vandaler og vatnisserne, der har som opgave at stoppe disse vandaler, foretager sig intet. Se blot PerV's sidste aktion. Jeg har aldrig skrevet noget, der kunne forringe en artikel, men jeg har bare påvist, at nogle brugere foretager forringelser af artikler, som er klart "POV" - og slipper godt fra det. Hvis du kan slette min email fra domænet, gør du mig lykkelig.--Sterhard (diskussion) 2. jul 2017, 18:35 (CEST)
Bare klik her: fjern e-mailadresse - bekraft din login - lad feltet være blank, og klik på gem. Så er din emailadresse fjernet!  •   Rodejong   💬 ✉️ 2. jul 2017, 19:08 (CEST)
Tak Sterhard (diskussion) 2. jul 2017, 20:57 (CEST)