Brugerdiskussion:Sterhard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Gtk-dialog-info.svg Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sterhard! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2014, 12:59 (CET)

Tak for velkomsten. Jeg har læst normer og politikker. Jeg vil forsøge mig frem med at bruge koder, hvis noget går galt, er det ikke med vilje./Sterhard (diskussion) 7. jan 2014, 13:44 (CET)

Landsbybrønden[redigér wikikode]

Hej, velkommen til.

Jeg har flyttet dig indlæg på Landsbøbrønden hertil og har iøvrigt kommenteret på indlægget.

Jeg kan se, at du har foretaget en række redigeringer (tak for dem), og foreløbig er det da gået meget godt :-) Pugilist (diskussion) 9. jan 2014, 11:13 (CET)

Tabel til Kampene ved Dybbøl[redigér wikikode]

Hej. Jeg har indsat et udkast du kan se på her i en sandkasse:
https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Hj%C3%A6lp:Sandkassen&oldid=7582200
(Jævnfør Brugerdiskussion:Cgtdk#Kampene_ved_Dybbøl)
-- Mvh PHansen (diskussion) 3. maj 2014, 07:36 (CEST)

Flot arbejde PH og mange tak- den tillader jeg mig at bruge.Sterhard (diskussion) 3. maj 2014, 07:41 (CEST)

Nero Wolfe[redigér wikikode]

Hej Sterhard, artiklen Nero Wolfe er nunomineret til "lovende". Jeg er enig i, at det er en læseværdig artikel. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 31. jan 2015, 22:17 (CET)

Tak. Jeg prøver, om jeg kan rydde lidt op i noterne, inden jeg godkender lovende (hvis jeg kan finde ud af det(!)--Sterhard (diskussion) 2. feb 2015, 19:17 (CET)

Clint Eastwood som GA?[redigér wikikode]

Hej Sterhard. Jeg har artiklen om Clint Eastwood til GA. Måske du vil afgive din stemme, da du har bidraget? Toxophilus (diskussion) 19. jun 2016, 20:47 (CEST)

har været lidt fraværende pga. arbejdspres den seneste tid. men nu har jeg fået set den igennem og ewr enig i, at den kan bære prædikatet "god".--Sterhard (diskussion) 29. jun 2016, 15:03 (CEST)

Om at forlade da wiki![redigér wikikode]

Jeg håber virkeligt du vil overveje din beslutning, vi er stadig nogle, der ønsker et velinformerende da wiki. Og har helt sikkert behov for folk som dig og tøndemageren. Jeg har adskillige gange været i konfrontation med den bruger, der satte dit pis i kog. Men har flere gange oplevet at han måtte strække våbnene, og acceptere at han ikke altid kan komme igennem med sin historieforfalskning. Demokratiartiklen er jeg sikker på at der er en del af forsøget renvaskningen af populistiske, højreekstremistiske kræfter, de passer med brugerens standpunkt. Han har jo netop også været aktiv i artikler som Pegida, For Frihed og Danskernes Parti hvor aktiviteten hele tiden har haft det formål. Tilsvarende om Ruslands historie, adskillige artikler om forskellige folkeslag og artikler om Rascime og Racelære, hvor aktiviteten har været at forklare den hvide races genetiske overlegenhed, hvor racelære forkæmpere flittigt er blevet citeret. Brugeren har desværre uanet tid til at fremføre sine synspunkter op da wiki, så vi har brug for dig som en af vagthundene, der holder manden på plads. Håber altså du truer med at blive, der er ikke megen fremtid for da wiki, i at du truer med at gå! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 19:13 (CET)

Tak for dine pæne ord. I modsætning til "Palnatoke" og "Ramloser" har jeg ikke tilkendegivet, at jeg forlader dawiki, men skrevet på min brugerside at jeg holder pause, så længe "rmir2" kan tvinge sine mindretalssynspunkter igennem. Hvis administratorerne griber ind, således at han ikke kan vedblive at fjerne dele af artikler med kildebelæg, samtidig med, at visse af hans egne skriblerier er mangelfuldt dokumenteret, så hopper jeg om bord igen. Jeg tolker også "Tøndemageren" derhen, at han vil genoptage sine aktiviteter, hvis nogle få brugeres "overtagelsesforsøg" bliver stoppet. Når jeg bruger citationstegn skyldes det, at jeg ikke kan dokumentere, at "de mørke kræfter" samarbejder, men de har i alt fald samlet set stor indflydelse på den hovedlinje, der anlægges. Heldigvis kan de ikke kontrollere en kvart million artikler, så skaden kan vel begrænses til de emner, disse mennesker dyrker.--Sterhard (diskussion) 14. feb 2017, 20:31 (CET)
Tak for dit svar, vi er et par stykker på da wiki, der også holder kontakt via fb. Du får lige min fb kontakt. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 20:53 (CET)
Se iøvrigt Wikipedia:Landsbybrønden/Debatkultur mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2017, 21:31 (CET)
Jeg ser nu, at rmir2 igen - og igen - har fjernet fornuftige redigeringer som "POV", fx i Demokrati, Håber , nogen kan stoppe denne mands vandalisme på wik Jeg orker ikke længere-Sterhard (diskussion) 15. feb 2017, 21:31 (CET)
Du har vist overset, at hans fjernelse er tilbagerullet her. Vi er som sagt flere der holder øje med hvad der foregår, og har også brug for dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2017, 21:38 (CET)
Jeg kan kun tilslutte mig til PerV. Rmir skal ikke bare blive ved med at fjerne uden at forklare det. Det er derfor at jeg har rettet det tilbage, og skrevet at han først skal argumentere hvorfor det er POV. Lad dig ikke jage væk for det. Det gør vi heller ikke.  •   Rodejong   💬 ✉️ 15. feb 2017, 21:48 (CET)

Wikis regler om god tone[redigér wikikode]

Uanset om det er i diskussioner eller i opsummeringer, så har da-wiki regler for god tone. Dem har du overtrådt i diskussionen for artiklen demokrati. Undlad den slags udfald. - Savfisk (diskussion) 15. feb 2017, 21:49 (CET)

Tonen er ganske utilladelig og hører ikke hjemme på wikipedia. Rmir2 (diskussion) 15. feb 2017, 22:10 (CET)

Blokering på grund af utilstedelig opførsel[redigér wikikode]

Stop x nuvola.svg Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. - Savfisk (diskussion) 15. feb 2017, 22:28 (CET)


Pause og så videre[redigér wikikode]

Det er godt med en lille pause. Men jeg synes ikke at du skal forlade Wikipedia, for så har han jo vundet. Vi har brug for dig her.  •   Rodejong   💬 ✉️ 16. feb 2017, 23:48 (CET)

Så rykker vi vist sammen i vognen, og må smide små uoverensstemmelser over bord, vi er vist nogle stykker der er fælles om ét smertensbarn. Maunus, Madglad og sikkert også Tøndemageren, Dipsacus fullonum, Nico, Patchfinder, Pugilist, Sir48 og Masz vil vist gerne have et bedre klima her på da wiki! Det kan så betyde exodus for en anden. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. feb 2017, 00:49 (CET)

Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Ramloser[redigér wikikode]

Har du set denne afstemning. mvh Per (PerV) (diskussion) 21. maj 2017, 13:25 (CEST)