Brugerdiskussion:TaehyungLiterallySoCute

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hej TaehyungLiterallySoCute. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Nico (diskussion) 21. jan 2018, 15:40 (CET)

Du skal tale ordentligt til folk, hvis Du vil redigere på Wikipedia! - Nico (diskussion) 21. jan 2018, 15:40 (CET)

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg er enig i Nicos opslag ovenfor, men udover at holde en ordentlig tone, bedes du venligst lige at stoppe din Redigeringskrig. Hvis man ikke kan holde tonen ordentligt eller fortsætter en redigeringskrig, vil man i værste fald blive blokeret. Fortsat god aften. Med venlig hilsen EeveeSylveon 21. jan 2018, 18:19 (CET)

Om at redigere på Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej TaehyungLiterallySoCute. Flere brugere har nu gjort dig opmærksom på, at din fremfærd er i strid med den kotume og de regler, der er fastsat for dansk Wikipedia. De regler kan du læse mere om f.eks. her og især her. Det vil være en rigtigt god idé at du lige bruger fem minutter på at sætte dig ind i de få oplysninger, du finder på de sider, jeg har linket til. Helt kort fortalt er Wikipedia et åbent forum, hvor alle kan bidrage frit, og hvor enhver har ret til at ytre sin mening om artiklerne, så længe det bidrager til det fælles formål at skabe en bedre og mere omfattende encyklopædi. Det betyder, at enhver kan skrive hvad de har lyst til - men også at enhver ændring kan ses og revideres af andre. Kun de redigeringer, der forbedrer Wikipedia mest bliver stående i artiklerne. Resten vil blive redigeret og ændret til noget bedre. Hvis du er uenig i en ændring er du naturligvis meget velkommen til at gøre opmærksom på det, så en diskussion kan startes, og artiklen i sidste ende kan blive bedst mulig. En sådan diskussion foregår på den diskussionsside, der findes til hver eneste artikel. For at "vinde" diskussionen kræves det almindeligvis, at man kan understøtte sit synspunkt med argumenter, allerhelst med baggrund i gode kilder. Argumenter som "Det jeg skriver er rigtigt" har ikke stor vægt, og vil som regel ikke hjælpe meget i en diskussion. For at alt dette skal kunne lade sig gøre er det nødvendigt med et åbent, ærligt og venligt samarbejde mellem alle skribenter. Derfor tolereres personangreb ikke, og det forventes at skribenter kan kommunikere med hinanden i et roligt og høfligt sprog. At kalde andre brugere for øgenavne fremmer ikke et samarbejde, og vil som regel hurtigt blive mødt med sanktioner.
Dette og meget mere kan du læse om på de sider, jeg har linket til herover. Hvis du, efter endt læsning, har spørgsmål eller finder noget uklart beskrevet, er du naturligvis velkommen til at spørge; jeg holder øje med din diskussionsside (denne side), som med fordel kan anvendes til videre kommunikation. Venlig hilsen, og god læselyst, --Medic (Lindblad) (diskussion) 21. jan 2018, 22:54 (CET)