Brugerdiskussion:Tennisbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Tennisbold! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 1. apr 2018, 11:08 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

 •   Rodejong   ✉️ 👀 → 18. apr 2018, 17:48 (CEST)

Vil du skrive om andet end Clara Tauson?[rediger kildetekst]

Hej Tennisbold

Jeg synes at artiklen om Clara Tauson er tæt på at være for detaljeret for en Wikipedia-artikel, så jeg tænkte at det vil være mere nyttigt hvis du også vil bruge din energi til at hjælpe med til at skrive andre artikler. Der er rigtig mange artikler som er mangelfulde og trænger til at blive opdateret. Så det ville være dejligt hvis du også vil hjælpe med nogle af de andre artikler. Det kunne være om andre tennisspillere, eller om noget helt andet. Men ellers tak for din indsats. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. jul 2018, 18:56 (CEST)


Hejsa. Det syntes jeg bestemt også at jeg gør. Har lavet flere sider om andre tennisspillere, og sørger for de er opdateret. Jeg når det ikke hver mandag når diverse ranglister bliver opdateret. Men jeg gør et forsøg. :-) Du skriver “mere nyttigt” om hvad JEG skal bruge min tid på, og at Clara Tauson siden er FOR detaljeret. Hvis du ved noget om tennis og er interesseret i det, så har du også set siderne om Williams-søstrene på engelsk, og den detaljegrad er vi ikke nået til her. Jeg har også overvejet om der skulle laves en “sæson-side”, hvis en sæson bliver lang. Jeg syntes at beskrivelse af en tiebreak er vigtig, som andre syntes at et gult kort eller hvor varmt der var til en fodboldkamp er vigtig.

For at være ærlig, så syntes at din besked her er ganske ufin. Er du klar over hvor lang tid det tager at samle så mange resultater. :-( Hilsen --Tennisbold (diskussion) 10. jul 2018, 19:55 (CEST)


Jeg er faktisk blevet helt vred over din kommentar. Du er uforskammet. Bøvl og vrøvl har jeg mødt her men ingen hjælp. https://da.wikipedia.org/wiki/Clara_Tausons_resultater --Tennisbold (diskussion) 10. jul 2018, 20:20 (CEST)

Jeg undskylder. Det var ikke min mening at virke ufin og uforskammet. Det var tænkt som et venligt ment forslag. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. jul 2018, 20:30 (CEST)


Du kan hjælpe her. :-) Diskussion:Clara Tauson/huskeliste . Hvis du siger at den er FOR detaljeret, så er den vel også snart lovende. ;-) Hilsen P --Tennisbold (diskussion) 10. jul 2018, 20:59 (CEST)

Clara Tauson som LA[rediger kildetekst]

Hej Tennisbold. Som jeg har nævnt på huskelisten, så skal indledningen af artiklen om Clara Tauson udvides, så den bedre omfatter hele artiklen, før jeg vil godkende den som LA. Det med flere billeder kan den godt leve uden, når den nu er så omfattende og velunderbygget med kilder. Det vil dog blive krævet, hvis du vil have den videre til GA, og under alle omstændigheder vil det være godt med flere billeder. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. okt 2018, 10:11 (CEST)


Hej og tak for svaret. Havde ikke set du havde svaret her. :-) Indledningen omhandler alle hendes vigtigste meritter indtil videre. Hun er jo ikke så gammel endnu, ligeså karrieren. :-) Hvad tænker du på der savnes, for så skriver jeg det meget gerne ind. Ang. billeder. Så håber jeg ITF uploader nogle billeder. Ellers må vi vente til hun skal spille større turneringer, for jeg kan se at der kommer masser af billeder derfra. https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:2018_in_tennis KH. P. --Tennisbold (diskussion) 24. okt 2018, 21:00 (CEST)

Hej Bruger:Toxophilus. Nu har jeg læst det igennem igen. Og jeg har ikke flere ideer til hvad af relevant indhold der skal tilføres indledningen. Hvad synes du der mangler? KH. --Tennisbold (diskussion) 12. dec 2018, 17:49 (CET)

Tilbage igen![rediger kildetekst]

Hej Tennisbold. Det er godt at se, at du kan arbejde igen. Rigtig god jul til dig. Mvh, Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. dec 2018, 22:32 (CET)