Brugerdiskussion:TheM0Nster20010

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Puppeter template.svgBlokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som M0nster20010 (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
--Pixi Uno (diskussion) 13. nov 2012, 01:25 (CET)
Stop x nuvola.svg
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, TheM0Nster20010! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 15. sep 2012, 13:05 (CEST)

Vedr. fjernelse af skabeloner[redigér wikikode]

Hej, TheM0Nster20010! Jeg kan se, at du har fjernet en vedligeholdelsesskabelon fra Faint uden at angive en årsag. Fjernelse af sådanne skabeloner uden foregående diskussion anses – bortset fra tilfælde hvor fjernelsen er åbenlys – som vandalisme, og skabelonen er derfor blevet genindsat. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 30. sep 2012, 18:39 (CEST)

Det er stadig ikke tilladt at fjerne sådanne skabeloner uden foregående diskussion. Hvis du vil fjerne skabelonen, så tag det op på artiklens diskussionsside. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 30. sep 2012, 19:04 (CEST)

Husk at[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 10. nov 2012, 13:50 (CET)


Et par tips[redigér wikikode]

Hejsa. Tak fordi du vil bidrage til Wikipedia med dine artikler, men der er lige et par punkter, som jeg mener du bør stramme lidt op.

Lad være med at have så travlt, når du opretter artikler. I både The Black Dots of Death og Build a Bridge‎ var navnet i infoboksen forkert, hvilket antyder at du har kopieret den fra andre artikler. Det bekymrer mig lidt, da jeg spekulerer på hvad du ellers ikke har fået rettet til? Er de artikler i det hele taget korrekte?

Ligeledes må du meget gerne begynde at angive nogle kilder til dine ændringer, Vi har talt om det før, iusær i forbindelse med musikgenrer. Det er ikke nok at du syntes at et band eller en sang tilhører en bestemt genre: Der skal være generel enighed om det og derfor skal der kilder til, der påviser dette.

Til sidst, så læg venligst mærke til det ovenstående tip fra Tøndemageren. Det vil lette alles arbejde betydeligt, hvis du begyndte at beskrive dine ændringer, så andre, der skal kontrollere disse hurtigt kan danne sig et overblik.

Jeg håber at du vil tage disse tips til efterretning, så bliver det meget nemmere for os alle. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. nov 2012, 14:10 (CET)

Stop hand nuvola orange.svgHej TheM0Nster20010. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pixi Uno (diskussion) 13. nov 2012, 01:03 (CET)