Brugerdiskussion:Thk~dawiki

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Thk~dawiki!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 8. feb 2011, 09:30 (CET)[svar]

MEN

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Thk~dawiki. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Pugilist 8. feb 2011, 09:30 (CET)[svar]

Dantherm[redigér wikikode]

Din artikel om Dantherm ser ud til at indeholde en del elementer fra virksomhedens egen hjemmeside. Hjemmesiden er beskyttet af ophavsret, og kan derfor ikke kopieres ind på Wikipedia. Bemærk også, at artikler om virksomheder ikke bør fremstå som reklame, ligesom man bør undlade at skrive artikler om sin egen arbejdsplads, da sådanne artikler sjældent bliver neutrale. --Pugilist 8. feb 2011, 09:30 (CET)[svar]


Vær venligst opmærksom på ophavsretten - Fil:Elektronisk køling.jpg[redigér wikikode]

Jeg har mærket Fil:Elektronisk køling.jpg som en overtrædelse af ophavsretten, da den lader til at være hentet her. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der almindelig ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge filen ud under f.eks. Creative Commons. Du skal altså selv have lavet filen eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. Dette skal anføres på filens diskussionsside.
For detaljer om hvad der accepteres se mere her: Hjælp:Valg af billedlicens
Filen du har lagt op vil snarest muligt blive slettet. Hvis du mener at der ikke er tale om en overtrædelse af ophavsretten, så forklar venligst hvorfor på filens diskussionsside.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 18. feb 2011, 21:28 (CET)[svar]

Jeg har markeret en stribe andre billede med brud på ophavretten. Hvis du har ophavsretten, kan du indsende en tilladelse til info-daAt sign.svgwikimedia.org. Se også Hjælp:Valg af billedlicens og Wikipedia:Ophavsret. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem på nybegynderforummet.
- Sarrus (db) d. 19. feb 2011, 12:25 (CET)[svar]

Tilladelse[redigér wikikode]

Blot en orientering om, at der er indsendt en tilladelse, der giver brugeren lov til at lægge tekst og billeder op fra Dantherm A/S, jf. Diskussion:Dantherm. --MGA73 11. mar 2011, 19:50 (CET)[svar]