Brugerdiskussion:Thomas R

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Mvh. Maitch 3. mar 2006 kl. 15:33 (CET)

HHJJÆÆLLPP!!


Jeg har problemer med at indsætte billeder i min tekst. Når jeg skriver Fil:Xxxnavnxx.jpg, så kommer denne tekst på skærmen i stedet for billedet, hvad kan være galt ??

Har blandt andet årøvet at indlægge billedet

http://da.wikipedia.org/wiki/Billede:Labradorhvalp.JPG

(som jeg selv har oploadet)

uden held...

Har løst det konkrete problem, men kan stadig kun lægge et billede ind, som jeg selv uploader til Wiki.

Hvordan sætter jeg eks. billedet fra den engelske artikel om Holger Bech Nielsen over på det danske, uden at støde på samme problem ??

Billederne skal ligge på den samme wiki, dvs. det engelske billede skal lægges over på den danske wikipedia. Men check om det ikke ligger på commons først - det er en fælles mediedatabase for alle wikipedierne, hvor man skriver henvisningen på samme måde som hvis billedet lå lokalt på dansk WP. Ellers kan det lægges derover, hvis licenserne er i orden. Med hensyn til billeder på den danske WP, du ike har lagt op selv - de burde kunne sættes ind af alle. Bemærk at der er forskel på .jpg og .JPG. Det kæmpede jeg selv meget med engang. --Jørgen 19. mar 2006 kl. 10:28 (CET)

Tusind Tak !! jeg prøver....

Hund[rediger kildetekst]

Det er noget rod at rydde hundeartiklen - på den måde ender hele historikken i en forkert artikel. Jeg har vist nogenlunde fået flyttet tingene på plads nu (efter et par fejl, desværre). --Palnatoke 19. mar 2006 kl. 10:38 (CET)

OK - det tænkte jeg ikke på - jeg er forholdsvis ny i WIKIpedia.

Jeg kan se du har ladet artiklen henvise til den flertydige side, i stedet for at man går til den flertydige side, når man skriver og derfra skal klikke videre til artiklen (som vel må være det de fleste søger efter) - jeg er faktisk selv gået på netop nu, fordi jeg ville lave en lignende konstruktion - Tak fordi du ordnede det for mig !

invitation[rediger kildetekst]

Hello! I invite you to my site with word "sugar" in more than 300 languages (http://www.zucker.prv.pl). If you want, please register me to my guestbook (http://www.ksiegi-gosci.info/dodaj.php/cukier). Have you word "sugar" in language, which is not available on my site? Please write me it! Thank you very much! Vector (talk)

Fil:Labradorhvalp.jpg[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svgDer er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Labradorhvalp.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Der er ikke angivet nogen oplysninger om kilde og rettighedshaver. Uden disse er {{GFDL}}-licensen ikke gyldig. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 13:48 (CEST)[svar]