Brugerdiskussion:Thomaxz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Mvh. Maitch 6. mar 2006 kl. 15:14 (CET)

Billeder af S-togsstationer[rediger kildetekst]

Hej Thomas
Fedt, at du er begyndt at tage billeder af S-togs-stationerne! Jeg har dog en lille bøn: for at ensrette billederne, ville det så være muligt for dig, når du uploader dem, at navngive dem StationsNavnStation? For eksempelt, med din egen Kildebakke Station, ville det være KildebakkeStation.jpg. --Hockeyindustrien 1. maj 2007 kl. 18:05 (CEST)

Det kan ja da godt!. Hvis jeg har flere billeder skal jeg så bare bruge KildebakkeStation_1.jpg. eller skal jeg bare tage det bedste og så navngive sådan? eller hvad? Vil tage nogle flere i løbet af ugen! --Thomaxz 1. maj 2007 kl. 18:27 (CEST)
Hvis du har flere (og i øvrigt også hvis du kan har ét), så kald dem StationsNavnStation-1.jpg, StationsNavnStation-2.jpg osv. :-) Godt arbejde med billederne :-) --Hockeyindustrien 1. maj 2007 kl. 18:30 (CEST)
Ok, vil jeg gøre fremover, Tak! --Thomaxz 1. maj 2007 kl. 18:47 (CEST)

Steen´s Skinne Bårne Sider[rediger kildetekst]

Bemærk regelsættet hos Steen´s Skinne Bårne Sider, hvor han udtrykkeligt frabeder sig dybe links. Vær venlig derfor ikke at linke direkte til undersider. Han har allerede klaget over, at der oprettes dybe links på trods af, at han ikke ønsker dette. --|EPO| 13. maj 2007 kl. 20:14 (CEST)

Ok skal nok la vær med at lave dybelinks så, men trode ellers at det var slået fast med syv tommer søm ved domstol at dybe links ikke kunne forbydes? --Thomaxz 13. maj 2007 kl. 20:30 (CEST)
Det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Hvis du har en domstolsafgørelse du kan henvise til, så er du naturligvis velkommen til at tage debatten op. --|EPO| 13. maj 2007 kl. 20:31 (CEST)
Nået helt andet er, du skriver "jfr. brugediskusion" hvilken bruger, tjekket Brugerdiskussion:212.242.61.18 først for at se om der stod noget, men kunne ikke se noget svar. --Thomaxz 13. maj 2007 kl. 20:46 (CEST)
Er det en accepteret Wikipedia-politik at undlade at linke til folks websider, alene fordi de beder os om at lade være? Hvis klageren mener, at det ligefrem er ulovligt at linke til hans sider, må han i det mindste anføre, hvilken lovbestemmelse, han mener, er overtrådt.--C960657 13. maj 2007 kl. 21:20 (CEST)
Du finder det næppe på skrift nogen steder. Men han har opsat nogle regler for brugen af materialet på hjemmesiden og dem mener jeg som udgangspunkt vi skal følge. Han har på intet tidspunkt nævnt lovhjemmel - men det har vi nu over for ham. --|EPO| 13. maj 2007 kl. 21:24 (CEST)

Hej Thomaxz

Når du ændrer noget i den lange liste på Projekt S-tog, er du så ikke flink at skrive den station, ændringen omhandler?
Hvilken station ændrede du for lidt siden?

--Hockeyindustrien 17. maj 2007 kl. 17:45 (CEST)

Jo, Stengården station --Thomaxz 17. maj 2007 kl. 17:47 (CEST)

Hvorfor bliver jeg beskyldt for hærværk...?[rediger kildetekst]

Se venligst Diskussion:Zac Efron. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 10. jan 2008, 02:52 (CET)

Jeg har ikke beskyldt dig for hærværk, det gendan knappen, som burde hede fjern. Får når man klikker på gendan i historiken, fjerne man åbenbart version istedet for at gendanne til den version. Min intention var at gendanne til din version. --Thomaxz 10. jan 2008, 09:16 (CET)
Besvaret på Diskussion:Zac Efron. --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 10. jan 2008, 14:52 (CET)

Ingen interne links til andre sprog-wikis[rediger kildetekst]

Hej Thomaxz, jævnfør Stilmanualen (afsnittet Links til Wikipediaer på andre sprog) bør direkte henvisninger til artikler på andre sprogs Wikipediaer ikke forekomme indenfor en almindelig dansk artikel-tekst. Jeg har derfor tilrettet din redigering, så artiklens interne links fortsat peger på den danske Wikipedia. Hvis du ønsker at henvise til den pågældende engelske artikel, er den korrekte fremgangsmåde at oprette den tilsvarende artikel på dansk først og dernæst tilføje et interwiki link (nederst i artiklen), som peger på den danske artikel. Hvis du har lagt mærke til denne brug andetsteds i en artikel på den danske Wikipedia, bør du i stedet rette fejlen og ikke lade dig inspirere af den :-) --Froztbyte 21. jul 2009, 21:18 (CEST)