Brugerdiskussion:Trekw

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Trekw! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pelle Hansen 2. maj 2017, 15:16 (CEST)[svar]

Borgmester angivelse på Vejle[rediger kildetekst]

Jeg kan serulle min ændring af borgmester i Vejle. Formål var at hente, hvem der er borgmester, fra vores database Wikidata, så vedligeholdelsen sker der. Men det ligner at Wikidata ikke var opdateret med den nye borgmester - det er rettet nu. Der er også historik bagud hvem har været det. --Steen Th (diskussion) 22. jun 2017, 11:18 (CEST)

Link fjernet?[rediger kildetekst]

Jeg ser ikke lige nogen begrundelse for at fjerne linket til Vejle Å i introduktionen til artiklen om Vejle. Er der noget jeg har overset?, - ellers bør det indsættes igen. - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 13:15 (CEST)

Selv om du siger (i mail) at den linker til Vejle Å giver det alligevel mening i forbindelse med ådalen. Som du ser redirecter Vejle Ådal også til Vejle Å. - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 18:53 (CEST)

PS: Vi plejer at holde diskussioner i det åbne, og bruger kun mail hvis der er tale om noget kontroversielt, eller strengt personligt, - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 18:53 (CEST)

Fjernelse af de to ovenstående indlæg[rediger kildetekst]

Hejsa, det er ikke tilladt at fjerne indlæg på ens diskussionsside, du kan dog arkivere dem på en underside, der skal dog være link til dit arkiv fra denne side. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 24. jan 2018, 21:49 (CET)

Hej Trekw, du har slettet referencer med døde link. Det er ikke nogen god idé, det er fint med en reference, selv om siden senere er blevet fjerne, bl.a. fordi man ofte vil kunne finde en kopi af den gamle side. Jeg har nu rettet referencerne, så der linkes til en arkiv-kopi af de tre referencer.--Kjeldjoh (diskussion) 22. okt 2019, 16:56 (CEST)

Hej Trekw. Det ser ud som om du ønsker at flyttet artiklen Capelli Sport Stadion til Herfølge Stadion. Artiklen har også ligget der tidligere, men du kan ikke bare slette den viderestilling der ligger der. Du bliver nød til at oprette et Wikipedia:Flytteforslag.--Kjeldjoh (diskussion) 15. nov 2019, 13:50 (CET)

Jeg har flyttet den, da den er oplagt. Når der er flere redigering på en omstilling, så skal det være en administrator som skal foretage det. --Steen Th (diskussion) 17. nov 2019, 11:04 (CET)

Stadionændringer[rediger kildetekst]

Kære Trekw. Du har lavet en masse ændringer af stadionkapaciteter, men ingen af de artikler jeg har tjekket, har det matchet kilderne eller det jeg har kunnet slå op. Kan du redegøre for hvorfra du har dine oplysninger? Hvis ikke, vil vi skulle tilbageføre alle dine rettelser. Tøndemageren 20. jan 2020, 21:35 (CET)

Hej Trekw. Enig med Tøndemageren. Jeg undrer mig også over ændringerne, hvor flere jeg har tjekket ikke stemmer overens med oplysninger på klubberne/stadionejernes hjemmesider. Hvorfra stammer dine oplysninger? Har du dokumentation for dine tal? -- PHE77 (diskussion) 21. jan 2020, 12:49 (CET)
Hej, data vedr. tilskuerkapacitet har jeg blot taget fra klubbernes hjemmesider med måske et par enkelte undtagelser, men ellers se ref. fra de enkelte stadioner på wiki. Trekw (diskussion) 21. jan 2020, 15:29 (CET)
Kan du give et eksempel? Du har fx rettet tilskuerantallet for kolding stadion her[1] til 10.000. Ifølge bold.dk er antallet 12.000 som tidligere angivet i artiklen. Der er flere eksempler på, at dine tal ikke stemmer overens med tilgængelige kilder. -- PHE77 (diskussion) 21. jan 2020, 16:48 (CET)
@Trekw: Du bedes venligst påsætte kilder når du retter så systematisk som du gør. Jeg vil derfor opfordrer dig til at få påsat kilder, hvis ikke ændringerne skal tilbagestilles de steder dine tal ikke kan verificeres. Tøndemageren 21. jan 2020, 17:24 (CET)