Brugerdiskussion:Trekw

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Trekw! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pelle Hansen 2. maj 2017, 15:16 (CEST)

Borgmester angivelse på Vejle[redigér wikikode]

Jeg kan serulle min ændring af borgmester i Vejle. Formål var at hente, hvem der er borgmester, fra vores database Wikidata, så vedligeholdelsen sker der. Men det ligner at Wikidata ikke var opdateret med den nye borgmester - det er rettet nu. Der er også historik bagud hvem har været det. --Steen Th (diskussion) 22. jun 2017, 11:18 (CEST)

Link fjernet?[redigér wikikode]

Jeg ser ikke lige nogen begrundelse for at fjerne linket til Vejle Å i introduktionen til artiklen om Vejle. Er der noget jeg har overset?, - ellers bør det indsættes igen. - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 13:15 (CEST)

Selv om du siger (i mail) at den linker til Vejle Å giver det alligevel mening i forbindelse med ådalen. Som du ser redirecter Vejle Ådal også til Vejle Å. - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 18:53 (CEST)

PS: Vi plejer at holde diskussioner i det åbne, og bruger kun mail hvis der er tale om noget kontroversielt, eller strengt personligt, - Nico (diskussion) 19. aug 2017, 18:53 (CEST)

Fjernelse af de to ovenstående indlæg[redigér wikikode]

Hejsa, det er ikke tilladt at fjerne indlæg på ens diskussionsside, du kan dog arkivere dem på en underside, der skal dog være link til dit arkiv fra denne side. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 24. jan 2018, 21:49 (CET)

Hjørring Stadion[redigér wikikode]

Hej Trekw, du har slettet referencer med døde link. Det er ikke nogen god idé, det er fint med en reference, selv om siden senere er blevet fjerne, bl.a. fordi man ofte vil kunne finde en kopi af den gamle side. Jeg har nu rettet referencerne, så der linkes til en arkiv-kopi af de tre referencer.--Kjeldjoh (diskussion) 22. okt 2019, 16:56 (CEST)

Herfølge Stadion / Capelli Sport Stadion[redigér wikikode]

Hej Trekw. Det ser ud som om du ønsker at flyttet artiklen Capelli Sport Stadion til Herfølge Stadion. Artiklen har også ligget der tidligere, men du kan ikke bare slette den viderestilling der ligger der. Du bliver nød til at oprette et Wikipedia:Flytteforslag.--Kjeldjoh (diskussion) 15. nov 2019, 13:50 (CET)

Jeg har flyttet den, da den er oplagt. Når der er flere redigering på en omstilling, så skal det være en administrator som skal foretage det. --Steen Th (diskussion) 17. nov 2019, 11:04 (CET)