Brugerdiskussion:Twid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du skriver i din kommentar: Undskyld, men den vokaltekst var værre end ingenting. :-( Jeg ved ikke om det er mig du undskylder overfor, men hvis det er, så er alt forladt. Det var ikke just en kvalitativ rettelse, og jeg skulle nok snarere have lavet en gendannelse end forsøge at korrigere en misopfattelse. -- Bruger:Wegge 1. mar 2005 kl. 23:41 (CET)

Jeg tror, jeg undskyldte i almenhed for at slette en tekst i stedet for at forbedre den. Men sagen er den, at en god beskrivelse af danske vokaler ville skulle rumme dels en opdeling i skrift og lyd, dels en præcis redegørelse for de andre germanske sprogs vokalsystemer, og resultatet ville have taget mig en evighed at skrive, og det ville slet ikke have passet ind paa den side. --Twid 2. mar 2005 kl. 13:00 (CET)


Udenlandske kategorier[rediger kildetekst]

Hej. Du har bl.a. i artiklen om I Ching tilføjet udenlandske henvisninger/ kategorier. Jeg er bare nysgerrig: hvordan finder du (og andre) ud af, hvor artikler er omtalt også på andre sprog?
Sker det helt manuelt (sikke så et arbejde), eller har administratorer et automatisk system der gør det for jer? Venligst --Kurt L 17. apr 2005 kl. 12:59 (CEST)

Under Hjælp:Værktøjer er der et link til http://vs.aka-online.de/globalwpsearch, der kan gennemsøge de forskellige Wikipediaer for et bestemt navn. Det har selvfølgelig sine begrænsninger og virker bedst ved personnavne o.l. Jeg har nogle gange brugt fx at prøve at finde den modsvarende artikel i den engelske Wikipedia og så kopiere henvisninger til andre sprog fra den.--Heelgrasper 17. apr 2005 kl. 13:09 (CEST)
Jeg bruger normalt sidstnævnte metode. I dette tilfælde vidste jeg tilfældigvis, at det hedder I Ching på engelsk, så jeg gik bare derhen og kopierede dens liste over interwikilinks, satte den ind i den danske artikel og huskede også at tilføje et link til den engelske. I øvrigt er jeg ikke administrator. --Twid 17. apr 2005 kl. 13:33 (CEST)
Tak for det. Wiki har mange mulighedr opdager man efterhånden.--Kurt L 17. apr 2005 kl. 14:18 (CEST)

Hej Twid!

Kunne du ikke lige få Christian List til at markere Twidrobot som robot, sådan at man kan frafiltrere dens ændringer i Special:Recentchanges? -- Bruger:Wegge 17. apr 2005 kl. 13:14 (CEST)

God idé - den mulighed var jeg ikke opmærksom på! Tak! --Twid 17. apr 2005 kl. 13:28 (CEST)
OK. Læs Wikipedia:Administratorer, og få læg en note om twidrobot på Wikipedia:Anmodning om administratorstatus -- Bruger:Wegge 17. apr 2005 kl. 14:24 (CEST)
Hhmm, indtil videre har vi nu ikke været så formelle omkring tildeling af bot status. Man skal jo være opmærksom på at robotoperatøren ikke har nogen fordel af at være markeret som robot, det er alle os andre der har fordelen. Så jeg mener der bør være let adgang til at få markeret en bot. Men hvis man mener vi bør være mere formelle omkring det, så kan vi da godt det. --Christian List 17. apr 2005 kl. 14:45 (CEST)
Det var ikke et ønske om at det skulle formaliseres, mere et praktisk råd, så anmodningen ikke blev væk. -- Bruger:Wegge 17. apr 2005 kl. 15:47 (CEST)

Jeg kan ikke skjule Twidrobot i seneste ændringer, selv om den er blevet registreret - ? - vh. Nico 17. apr 2005 kl. 14:50 (CEST)

Jeg kan kun skjule de ændringer, den har foretaget efter, den skiftede status. Jeg formoder, det er en feature og ikke en bug... --Twid 17. apr 2005 kl. 14:51 (CEST)
Ja, sådan er det. Vi kan desværre ikke skjule dem fra før markeringen. --Christian List 17. apr 2005 kl. 14:55 (CEST)
OK her også, det ku' man bare ikke se når de var skjult, og man stadig så de andre ;-) Nico 17. apr 2005 kl. 14:56 (CEST)

Forslag til Twidrobot[rediger kildetekst]

Kunne du måske få Twidrobot til at lave en lidt mere meningsfuld kommentar, så det er lidt lettere at bedømme om den laver noget formuftigt?

I stedet for at skrive "linkret" kunne den måske skrive "Russisk -> Russisk (sprog)" eller noget lignende.

--Christian List 17. apr 2005 kl. 15:13 (CEST)

Naturligvis. --Twid 17. apr 2005 kl. 15:45 (CEST)

Under de nyoprettede sogne er anført kategorien "amt". Skal det være amtet før eller efter 1970? Eksempelvis Haurum Sogn. Her står som kategori: "Sogne i Viborg amt". Det kan ikke være rigtigt. Det skal enten være "Sogne i Viborg amt (før 1970)" eller "Sogne i Århus amt". Jeg formoder, at oplysningen er hentet fra den csv-fil, der ligger på DIS-Danmarks hjemmeside? Mit forslag vil være, at du skriver "Sogne i Viborg amt (før 1970)". Århus amt nedlægges jo alligevel snart, og i historisk sammenhæng bruges normalt amtsinddelingen 1794-1970 (jævnfør Trap Danmark V udgave). Så er det bare nødvendigt med tilføjelsen (før 1970) for ikke at forveksle med det nyere (og anderledes) Viborg amt. Samme ændring er nødvendig ved en række andre amter (f.eks. Århus og Ringkøbing), se her: Danmarks amter (1793-1970). Lars Helbo

Tilføjelse: Ja, nu kan jeg se, at det er amtsinddelingen 1794-1970, der bruges - der er f.eks. også sogne i Randers amt Lars Helbo

Ja, det er de gamle amter. Det bør nok uddybes på kategorisiden. --Twid 15. aug 2005 kl. 23:57 (CEST)

Endnu en bemærkning. Feltet over faktaboksen er blåt. Ved amter, kommuner, provstier bruges derimod pink. Burde det ikke være ens? Stilmanualen siger ganske vist ikke rigtigt noget om denne type, men det burde den vel Lars Helbo

Personligt er jeg ligeglad (men jeg synes, farven er ganske pæn). Det er en skabelon, så det skal kun rettes ét sted. --Twid 15. aug 2005 kl. 23:57 (CEST)
Jeg tilføjede nogle forslag og bemærkninger om sogneartiklerne på Brugerdiskussion:Twidrobot. Byrial 15. aug 2005 kl. 21:07 (CEST)
Ja, og det er nok et udmærket sted dertil. --Twid 15. aug 2005 kl. 23:57 (CEST)

Twidrobots flertydige[rediger kildetekst]

Hej Twid. Sogneartiklerne er efter min mening helt fine, men de flertydige sogne-artikler, fx Stenderup Sogn, er åbenbart autogenereret efter det gamle format for flertydige sider (for det nye format se afstemningen og Wikipedia:Stilmanual#Flertydige artikler). Er det muligt at sætte robotten til at ændre dette (det kan jo hurtigt blive lidt trægt at skulle gøre det manuelt)? - Ellers tak for dit store arbejde. mvh/--Anjoe (Anders) 19. aug 2005 kl. 13:42 (CEST)

Hej Anjoe! Det er ikke svært at autogenerere nye, men jeg er lidt bekymret for, om jeg kan komme til at slette nogle 'rigtige' artikler. Da jeg lavede flertydige sider, tjekkede jeg, om de fandtes i forvejen, men jeg ved ikke, hvordan jeg findes ud af, om siden er lavet af twidrobot og ellers lade den være i fred... Jeg tænker lidt over det. --Twid 20. aug 2005 kl. 00:08 (CEST)
Hej Twid - Det ser ud til at Vindblæs Sogn i Gjerlev Herred er smuttet. Den henviser til V.. i Slet Herred (Ålborg Amt). - eller også kan jeg ikke finde alternativnavnet (jeg mener det er Mariager Kommune. - ellers fedt med det store indput. vh. Nico 19. aug 2005 kl. 18:36 (CEST)
Nej Nico, der er nogle forskelle på de forskellige lister, jeg har brugt som input. Det er nok bedst at klare resten manuelt. --Twid 20. aug 2005 kl. 00:08 (CEST)

Per Brinch Hansen[rediger kildetekst]

Du har været inde og rette nogle lænker, som jeg har været længe om at lave. I nogle tilfælde har jeg endog lavet to - for at invitere til at skrive en dansk artikel om noget rimelig kompliceret. Vil du ikke være så venlig at gå tilbage og genoprette disse lænker - for de er bedre end ikke at have nogen. Normalt vil jeg være enig med dig, men her anvender jeg dem for at lette forståelsen for de eksakte udtryk, som jeg har fra Brinch Hansen selv. Ellers må du selv i gang med at beskrive parallelprogrammering mv. på dansk - og så lænke videre til den engelske artikel derfra. --hansjorn 21. aug 2005 kl. 17:45 (CEST)

Nej, jeg mener, det er fundamentalt, at vi her skriver en dansk encyklopædi, som ikke kræver kendskab til engelsk for at kunne bruges. Links til engelsk (eller for den sags skyld til zulu) skal kun forekomme som interwiki-links for den enkelte artikel, ikke inde i brødteksten. Hvis et udtryk ikke findes på dansk, kan man naturligvis bruge den engelske udtryk, men linket skal stadigvæk være til en dansk artikel. Fx er der jo ikke noget galt i, at vi har en artikel kaldet Computer, selvom ordet stammer fra engelsk.
Hvis du ønsker at inspirere folk til at skrive en dansk artikel, bør du nok oprette en stub-artikel, der har sit interwiki-link sat til den engelske, så folk har et sted at starte. --Twid 21. aug 2005 kl. 17:56 (CEST)
Jeg vil erklære mig enig med Thomas her. Det kan til nød gå at lave en "Se også" til en anden wiki, hvis det er væsentligt at få pindet et begreb ud, men ikke inline i teksten. -- Bruger:Wegge 21. aug 2005 kl. 18:10 (CEST)
Bare ærgerligt at I har den holdning, så smider vi de værdifulde oplysninger bort - eller overlader dem i bedste fald til anderledes talende. Hvis blot I også ville smide andre fordanskede udtryk bort inden for IT, så kunne jeg se en konsekvens. Bortset fra det, så er henvisninger til amerikanske universiteter altså rimelige - i stedet for at forsøge at .. fordanske endnu engang. --hansjorn 21. aug 2005 kl. 18:35 (CEST)
Jeg tror vi snakker lidt forbi hinanden. Jeg er ene og alene imod inline links til den engelske wiki af samme grund som jeg ville studse over at finde 3 sider fra Encyclopedia Britannica inde midt i et bind af SDE. -- Bruger:Wegge 21. aug 2005 kl. 18:42 (CEST)
Ja, lad os tage en ting ad gangen. Universiteterne først: Jeg er såmænd fløjtende ligeglad med, om vi siger Syracuse-Universitetet eller Syracuse University eller noget helt tredie på dansk, men hvis vi vil have en henvisning, skal den enten være til en artikel i den danske Wikipedia eller placeres nederst i afsnittet med eksterne links. Og egentlig er det det samme med IT-udtryk. Folk må kalde ting, hvad de vil på dansk, men det ændrer ikke ved, at udtrykkene naturligvis kan beskrives på dansk i en dansk artikel. --Twid 21. aug 2005 kl. 18:51 (CEST)
Hør her, det handler ikke om, hvad Brinch Hansen vil - det handler om de informationer, han giver os - tålmodigt og uden forlangende. Jeg ser det fra en ærke-egoistisk synsvinkel, da jeg pt. sammenskriver de informationer, jeg har og får. Og dér har jeg som forfatter af en artikel brug for hjælp for at lette forståelsen. Og jeg er endog så naiv, at jeg tror at andre naive læsere, der kan lidt datalogi og lidt engelsk sætter pris på at få en korrekt oversættelse i ét snuptag. Så enkelt er det. Dit alternativ betyder, at der vil være temmelig mange røde og uforløste tråde i lang tid, som ingen vegne fører, og det er ikke godt IMHO. Eller har du tænkt dig at skrive disse danske artikler, så er det naturligvis det bedste for forståelsen. --hansjorn 21. aug 2005 kl. 19:12 (CEST)
Hold nu op, Hansjorn, jeg har aldrig sagt, du ikke må skrive engelske ord i parentes som ordforklaringen, kun, at de ikke må være links til den engelske Wikipedia. --Twid 21. aug 2005 kl. 19:18 (CEST)
Ja, jeg har tænkt mig at holde op, for det irriterer mig at blive afbrudt i mit arbejde med den artikel. Men det er vilkårene her på Wikipedia, at alle kan gribe ind og ændre og gøre ved. Og nej, jeg er ikke enig med dig i, at der ikke må være lænker til en anden wikipedia/interwiki, når det er saglig begrundet. Det er også wiki'ens natur, at man ikke skriver fuldendte artikler, men at de udvikler sig.--hansjorn 21. aug 2005 kl. 23:26 (CEST)

Hvorfor er jeg blevet blokeret? (ip 80.209.40.2)

Bl.a. p.g.a. denne redigering. --Twid 6. okt 2005 kl. 11:08 (CEST)

Hej Twid Jeg er endnu lidt usikker med Commons, men jeg finder ud af det (håber jeg) :) mvh Bobby 23. okt 2005 kl. 21:02 (CEST)


Hej Twid. Tak for dine rettelser. mvh Bobby


Hej Twid

Jeg har brug for lidt hjælp! Jeg forsøger at skifte billederne til Common men uden held.


Jeg forsøger at skifte billedet http://da.wikipedia.org/wiki/Billede:Apache_group.jpg med http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Apache_group.jpg


samt http://da.wikipedia.org/wiki/Billede:Arizona_County_map.jpg med http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Arizona_County_map.jpg


Selvom jeg ahr skrevet nedenstående, sker der ingenting.

Arizona County kort


Hvad er det som jeg gør forkert? mvh Bobby 24. okt 2005 kl. 01:28 (CEST)

Du gør ikke noget forkert, men når billedet har samme navn her og på Commons skal det slettes på den danske Wikipedia før billedet på Commons bruges (det kunne jo i princippet være helt forskellige billeder, men med samme navn). Du kan indsætte {{NowCommons|}} (med billedets navn på Commons efter |) på billedernes side her på den danske Wikipedia og så vil de på et tidspunkt blive slettet af en administrator, når denne har sikret sig, at billederne er identiske.--Heelgrasper 24. okt 2005 kl. 02:12 (CEST)


vedr. Jugoslavien[rediger kildetekst]

Hej Twid. Vent lidt endnu med at redigere teksterne vedr. Jugoslavien - jeg er ikke færdig endnu. mvh Bobby 28. okt 2005 kl. 22:08 (CEST)

Se Skabelon diskussion:IBrug – det er ikke smart at blokere for ændringer i dagevis! --Twid 29. okt 2005 kl. 10:21 (CEST)

Hej Twid. Giv besked når du er klar til at starte med at rette alt det som jeg har skrevet, så sender jeg dig link til siderne. He, he - du få nok at lave! :)

Bobby 29. okt 2005 kl. 18:47 (CEST)

Bobby, jeg har aldrig sagt, jeg havde tid eller lyst til at gå alle dine ændringer igennem med en sproglig tættekam. Måske gør jeg det, måske gør nogle andre det. Sådan virker Wikipedia. Og det er altså ikke smart at prøve at blokere for ændringer af et dusin sider i flere dage – hvis du gerne vil have arbejdsro, bør du redigere siderne på din brugerside eller offline! --Twid 29. okt 2005 kl. 19:06 (CEST)

Hey, jeg omdirigerede Natur videnskab til Naturvidenskab frem for Kemi, hvor den jo endte efter din returflytning. Men da Diskussion:Naturvidenskab slet ikke findes bør Diskussion:Natur videnskab helt slettes. :) --Morten Barklund 30. okt 2005 kl. 19:18 (CET)

Undskyld!![rediger kildetekst]

Hej Twid Undskyld fordi jeg har misforstået dig (jeg troede at du stod for rettelserne!!??). Jeg er med her omkring ca. 3 uger, så jeg lærer det nok.

Jeg satte ikke I brug tegnet ind for at genere nogen, men når man lægger par hundrede sider som skal linkes med hinanden, så kunne jeg ikke gøre det på en dag. Nu har jeg også lært det, så jeg håber ikke at du bærer nag? mvh Bobby 30. okt 2005 kl. 21:07 (CET)

Ikke noget at undskylde. Men jeg tror, du har noget at lære, hvad angår Wikipedias virkemåde. Alle artikler ejes af alle, og alle kan rette i andres artikler. Nogle af os bruger så en stor del af vores Wikipedia-tid på at rydde op efter andre, hvorimod andre fokuserer på at skrive nyt – det er helt fint, vi har brug for begge typer.
Maitch har beskrevet udmærket, hvad IBrug-skabelon er til for. Generelt kan du sætte den på, hvis du skal til at lave en række ændringer til én artikel; når du er færdig med den artikel, eller holder pause, fordi du vil arbejde på en anden artikel eller skal spise eller sådan noget, bør du fjerne den igen. Ja, det kan godt ske, at andre begynder at rette, men det forhindrer dig jo ikke i at arbejde videre. Hvis du skriver en artikel fra bunden og helst ikke vil have nogen rettelser, før du er færdig, bør du skrive den på din brugerside eller lignende (sig til, hvis du skal hjælp hertil). --Twid 30. okt 2005 kl. 21:32 (CET)

Vedrørende brugerside[rediger kildetekst]

Hej Twid

Når jeg skriver en artikel fra bunden, og mens jeg linker siderne, kan jeg so blokere min brugerside så længe jeg ikke er færdig med siden? Skal jeg isætte IBrug tegnet, eller hvad?

mvh Bobby 31. okt 2005 kl. 19:51 (CET)

Du er meget velkommen til at bruge IBrug på din brugerside, men generelt vil jeg ikke tro, du vil blive udsat for mange fremmede redigeringer dér – det ligger lissom ikke i kortere. --Twid 31. okt 2005 kl. 23:47 (CET)

Twidrobot-"fejl" i kommuneartikler[rediger kildetekst]

Hey,

Jeg kan se 40 henvisninger til - fra dine kommuneartikler genereret af Twidrobot. Jeg har nu opdateret skabelonen, så den er lidt smartere og ingenting skriver, hvis {{{KommuneSæde}}} ikke er angivet. Kan du ikke fyre din robot efter disse 40 (nu 39 efter jeg har eksperimenteret med Ærø Kommune) og helt fjerne KommuneSæde-attributten (eller lade den stå tom) hvis ingen kommune er tilgængelig? Jeg har også brugt skabelonen til Websted, så du må egentlig også gerne fjerne webstedet [1] fra alle de kommuner, der ikke har (kendte) websteder.

Tack så mycket :)

--Morten Barklund 4. nov 2005 kl. 10:42 (CET)

Nej, desværre! Af uransagelige grunde virker min robot ikke længere. :-( --Twid 4. nov 2005 kl. 21:10 (CET)
Jeg har pudset en bot efter opgaven. -- Bruger:Wegge 4. nov 2005 kl. 22:02 (CET)

Hebriderne - Isle of Coll Undskyld - jeg er ikke så god til al det tekniske, men vil da gerne tage ved lære. [2] Erik 15 nov. 2005

Twidrobot-fejl i sogneartikler[rediger kildetekst]

Hej Twid,

Jeg ved ikke om du har fået din robot til at virke igen, men jeg har opdaget at din robot har lavet en konsekvent fejl med navngivningen af flertydige byer i flertydige sogne.

Hvis vi f.eks. kigger på Tårs Sogn, så findes der to sogne med det navn, nemlig Tårs Sogn (Sakskøbing Kommune) og Tårs Sogn (Hjørring Kommune).

Jeg vil spørge om du evt. kunne få din robot til at rette disse fejl, da der allerede er oprettet nogle artikler med disse navne, og det vil tage lang tid at finde og rette det manuelt. Alternativt kunne du lave en liste over fejlene. --Maitch 8. jan 2006 kl. 19:30 (CET)

Ja, jeg er opmæksom på fejlen, men sidst jeg prøvede, virkede robotten stadig ikke. :-( --Twid 8. jan 2006 kl. 20:25 (CET)


Billeder fra Socdem.dk[rediger kildetekst]

Hej.

Socialdemokraterne skriver direkte på deres hjemmeside, at der er en speciel fotoside af deres folketingsmedlemmer:

"Foto af Folketingsmedlemmer Her kan du downloade foto af vores folketingsmedlemmer i trykkvalitet"

Det kan ikke forstås anderledes end at det er tilladt at downloade og trykke de pågældende billeder" uden videre tilladelse. Licensen er i øvrigt angivet på commons

VH --KristianMadsen 29. jan 2006 kl. 14:06 (CET)

Jeg mener ikke, det er saa oplagt, hvad licensen er. Det vil helt klart være sikrest at spørge dem. Og du har i hvert fald ikke angivet nogen licens for billedet af Lotte Bundsgaard. --Twid 29. jan 2006 kl. 15:02 (CET)

Billedlicens[rediger kildetekst]

Hej Twid!

Vi er nogle stykker der har kastet os over den monumentale opgave at få orden på billedlicenserne. Du må gerne deltage i den almindelige morskab, hvis du har lyst. Og især de billeder du har uploadet:

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 22:06 (CET)

Jeg er lidt usikker paa licensen for dette og andre kort tegnet af Svend-Erik Christiansen. Paa Wikipedia:Kilder staar der: Herreds og sognekort Vi må bruge kortene, men skal angive Svend-Erik Christiansen som kilde. Jeg kan se, at nogle af hans andre kort er markeret som GFDL, men jeg føler mig ikke sikker paa, der er korrekt. Kan nogen hjælpe? --Twid 12. mar 2006 kl. 22:22 (CET)
Mon ikke det sikreste ville være en Creative commons By attribution, evt med Non-commercial, bare for at være helt sikker? -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 12. mar 2006 kl. 23:23 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:24 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:25 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:57 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:09 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:14 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:29 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:54 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 05:25 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:10 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:15 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:45 (CET)

Længerevarende blokering af 194.182.98.2 ønskes[rediger kildetekst]

Hey,

Jeg så lige du var online og ville fange dig. :)

Prøv at kigge på hærværksloggen for Speciel:Contributions/194.182.98.2, så vil du se en af de mere aktive vandaler. Denne IP er også listet i rød på WP:H og institutionen Center for Informatik bør derfor kontaktes. Men en længerevarende blokering vil nok være på plads for nu.

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 24. mar 2006 kl. 10:37 (CET)

Gjort. --Twid 24. mar 2006 kl. 10:43 (CET)

Transliteration af russisk[rediger kildetekst]

Naar du nu saa gladeligt flytter artikler til den danske stavemaade, skal artiklernes navne saa ikke ogsaa rettes? Alle de artikler jeg har lavet bruger f.eks. stavemaaden Ilyushin istedet for Iljushin. Nu har du lige rettet linkne i Yakovlev artiklen og flyttet den, men linkne paa (for eksempel) Ilyushin paa Yakovlev-siden peger nu i den blaa luft. Ikke for at vaere ubehoevlet eller noget, det er nok rigtigt nok, du skulle bare lige vide det, at artiklerne allerede eksisterer, bare med en anden stavemaade. Jeg pauser lige med at rette artiklerne, for vi kommer nok til at skrive hinanden over saadan her.

Ysangkok 29. apr 2006 kl. 13:16 (CEST)

Jeg har prøvet at huske at rette artiklernes navne, men jeg skal da ikke udelukke, jeg har glemt et par. Jeg ser lige paa det. Du maa undskylde, hvis mine redigeringer er kommet ubelejligt, men det er ret forvirrende, hvis vi bruger engelske og danske translitterationer i flæng. --Twid 29. apr 2006 kl. 14:42 (CEST)

Touch rugby[rediger kildetekst]

i see you write an article about that sport did you practice that sport you can see the english or french wiki to make a bigger article to talk to me[3]

Wiktionary[rediger kildetekst]

Hej Twid,

du har overført en del artikler til Wiktionary, men når historikken ikke er med, er det et brud på GFDL, som Wikipedias og Wiktionarys indhold jo skal rette sig efter. Jeg håber at du snarligt får indsat historikken i Wiktionary-siderne (en nødløsning kan være at gøre som på wikt:Diskussion:sadi), så vi slipper for at skulle slette en masse artikler på Wiktionary. Dette emne er i øvrigt til diskussion ved Landsbybrønden. --Palnatoke 23. aug 2006 kl. 08:13 (CEST)

Dine sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej! Under en lille runde linkfix blev jeg ledt til din ikke helt opdaterede liste over sletningsforslag. Hvis du opdaterer denne liste, hvor omfattende er den så? Jeg ser at der er en del røde links, og jeg forestiller mig at en del blå, bl.a. container som ledte mig der ind, er rettet i et vist omfang siden da? M.v.h. G®iffen 19. sep 2006 kl. 22:30 (CEST)

Godt spørgsmål. Jeg kan ikke lige finde det program, jeg genererede listen med, men du har ret i, at den er forældet nu. --Twid 19. sep 2006 kl. 23:00 (CEST)

Botbeskrivelse[rediger kildetekst]

Hejsa!

Kan jeg få dig til kort at beskrive din bot på Wikipedia:Botformidlingen?

På forhånd tak

Palnatoke

Inaktivitet[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svgInaktiv i 3 måneder/Inactive for 3 months
Du har ikke i en periode på over 3 måneder bidraget til Wikipedia. Hvis du ikke inden for 6 måneder efter indsættelsen af denne skabelon laver mindst ét bidrag til Wikipedia kan du risikere at få frataget dine administratorrettigheder.

You haven't contributed to Wikipedia in over 3 months. If you don't make one contribution in the next 6 months from when this template was put on your talkpage, your sysadmin-rights might be revoked.

Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 15. dec 2008, 20:29 (CET)

Jeg har rettet fra 3 måneder til 6 måneder jf. ny beslutning på Wikipedia:Landsbybrønden/Inaktive administratorers rettigheder. Men da Twid har redigeret den 3. januar 2009 [4], så burde det ikke have den store betydning om det var 3 eller 6 måneder. Håber at se mere til dig Twid. --MGA73 11. jan 2009, 22:25 (CET)

Nuvola apps important.svg Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:Tabidse.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Er lige ved at rydde op i gamle billeder og fandt ovenstående. Statuer/skulpturer er beskyttet af ophavsret, jf. Værkshøjde#Fotografier_af_skulpturer. Det kræver derfor tilladelse fra rettighedshaveren, hvis billedet skal bruges på Wikipedia, medmindre skaberen er død for mere end 70 år siden. MGA73 25. apr 2009, 17:04 (CEST)

Nuvola apps important.svgDer er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Vejleamtskreds.png!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Der er ikke angivet nogen oplysninger om kilde og rettighedshaver. Uden disse er GFDL-licensen ikke gyldig. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 18. maj 2009, 13:12 (CEST)Svar[svar]

Inaktivitet igen :-([rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svgInaktiv i 6 måneder/Inactive for 6 months
Du har ikke i en periode på over 6 måneder bidraget til Wikipedia. Hvis du ikke inden for 3 måneder efter indsættelsen af denne skabelon laver mindst ét bidrag til Wikipedia kan du risikere at få frataget dine administratorrettigheder.

You haven't contributed to Wikipedia in over 6 months. If you don't make at least one contribution in the next 3 months (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights might be revoked.

Med venlig hilsen Masz () 11. aug 2009, 07:20 (CEST)
Jævnfør Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer‎ kan dine rettigheder ikke fratages alligevel. Kom snart tilbage! --Masz () 2. okt 2009, 10:22 (CEST)
Velkommen tilbage :-) --Masz 7. dec 2009, 16:16 (CET)
Tak! --Twid 7. dec 2009, 16:22 (CET)

Jeg så på din side at du har studeret lingvistik og i flere omgange har været inde omkring Transliteration af russisk, jeg vil meget gerne høre din mening om stednavne i Litauen, om vi bruger den litauiske bogstavering, med deres alfabet eller vi laver en "privat" for danskning.
Jeg har forsøgt at spørge i Wikipedia:Landsbybrønden/Oprettelse af Kategorier og fik et lidt både/og svar syntes jeg, så jeg regner med, du kan give mig et "ekspert svar" ... på trods af din "inaktivitet" ;)
pls jeg vil forfærdeligt gerne gøre DET RIGTIGE, og jeg vil helt sikkert løbe ind i problemet MASSER af gange!
--Per (PerV) 30. aug 2009, 13:50 (CEST)

Nu er det jo meget let at kalde sig ekspert og så insistere på, at alle andre skal gøre, hvad man siger, men Wikipedia virker normalt ikke på den måde! ;-)
Mit råd vil normalt være at bibeholde alle stednavne, der er skrevet med vores alfabet (og det gælder jo også litauisk), og at translitterere alle andre sprog direkte til dansk uden at gå via et andet sprog. Fx vil jeg anbefale at skrive Klaipėda, ikke Klajpeda (russisk Клайпеда), og Djughasjvili, ikke Dsjugasjvili (georgisk ჯუღაშვილი, russisk Джугашвили). --Twid 1. dec 2009, 16:02 (CET)
Tak, det var også det jeg endte med, konkret: eks. Klaipėda som artikkelnavn, med redirect fra Klaipeda. Så min "mavefornemmelse" var ikke helt gal ;)
Men tak for svaret, og tillykke med dit "nye" firma;)
--mvh Per (PerV) 1. dec 2009, 16:10 (CET)

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære Twid.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 13:10 (CET)

Nu bor jeg jo ikke i Danmark, så en forening for Danmark (i modsætning til en forening for dansksprogede) virker ikke helt relevant. Men tak for invitationen! --Twid 3. maj 2011, 17:34 (CEST)Svar[svar]

Twindrobot / mass content adding[rediger kildetekst]

Hello Twid

I found you about m:Botopedia and I am just wondering if you could give me some advise how to ad a huge number of new articles to Wikipedia as it seams you did with your bot for danish parishes. This is not to made some silly things like spam. In fact, I am involved in ln: and I am collecting data about villages in the Congo (where people speak ln:. At the end there would be about 30 000 articles/stubs like "A is a locality in B territory in C province in the Dem Rep of Congo." And "B is territory in C province in the Dem Rep of Congo. The localities A, D, E, F and G are part of this territory."

I know, even with a bot, it takes a lot of time. And it is not possible to do it in one time. Maybe territory by territory – this means in about 130 steps. I have some (little) experience with python and every time I did first a few examples as test. Don't worry about the community on ln:. There are three active members at the moment and I am in close contact with the two others. You may also send en e-mail to me trough my profile's page or leave a note at ln:User_talk:Eruedin. --Eruedin 29. apr 2011, 14:30 (CEST)

J.P.E. Hartmann og Lars Von Trier[rediger kildetekst]

Hvorfor mener du disse skal kædes sammen i J.P.E. Hartmann artiklen bør handle om Hartmann - desuden angivelse af kilde derfor rullede jeg tilbage. --Villy Fink Isaksen 19. maj 2011, 16:01 (CEST)Svar[svar]

Hvad angår emnet, så kan det samme vel siges om hele slægtsafsnittet; Lars von Trier er jo nok hans mest berømte efterkommer. Hvad angår kilde er det den engelske wiki-side om Lars von Trier -- jeg var ikke helt sikker på, om interne wikilinks burde bruges som kilde. --Twid 19. maj 2011, 16:08 (CEST)Svar[svar]
Ok - men så bør det vel skrives ind i Lars von Trier med referencer a la på den engelske side. --Villy Fink Isaksen 19. maj 2011, 16:38 (CEST)Svar[svar]

Hej. Kan du ikke tilføre nogle kategorier på dine stubbe, og ikke mindst nogle kilder. For uden kilder er oplysningerne intet værd! Mvh. --Pixi Uno 16. sep 2011, 19:43 (CEST)

Nuværende folketingsmedlemmer fra de Radikale[rediger kildetekst]

Hej Twid,

Jeg har fjernet dine opdateringer af nuværende folketingsmedlemmer fra de Radikale, idet det nye folketing endnu ikke er tiltrådt (det sker først d. 4. oktober), selv om valget er afholdt. Efter dine ændringer havde vi således 182 nuværende folketingsmedlemmer på Wikipedia hvilket er lige i overkanten :) MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 17. sep 2011, 09:34 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. okt 2012, 10:43 (CEST)

Hvorfor fjerner du en stemme fra en anden bruger?[rediger kildetekst]

Hej Twid. Jeg kan se, at du har fjernet Bruger:Toxophilus' stemme på WP:UAN uden kommentarer. Hvorfor har du gjort det?? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. nov 2012, 13:01 (CET)

Det er meget underligt. Det var bestemt ikke noget, jeg havde til hensigt at gøre, og jeg havde ingen planer om at redigere siden den dag. Jeg véd ikke, om jeg kan have trykket på et link ved en fejl, men for alle tilfælde skylds ændrer jeg nu mit password. Tak, fordi du gjorde mig opmærksom på problemet! --Twid (diskussion) 15. nov 2012, 14:55 (CET)
Jeg kunne heller ikke få det til at give mening. Nu ved jeg ikke, om du bruger tablet eller smartphone, for jeg har bommet på lignende måde med min IPad, fordi tilbageføringslinket ofte ligger lidt tæt på de links, man ellers vil bruge. Jeg prøver at huske at forstørre siden, så pølsefingrene rammer mere præcist ;-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. nov 2012, 19:54 (CET)
Jeg har genindsat den slettede stemme. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. nov 2012, 19:58 (CET)
Jeg aner ikke, hvad der skete - for at være ærlig har jeg ingen erindring om at have været inde på den side den dag. Men nu har jeg ændret password, og jeg skal nok være ekstra omhyggelig fremover. Tak, fordi du gjorde mig opmærksom på det, og tak, fordi du genindsatte Bruger:Toxophilus' stemme! --Twid (diskussion) 15. nov 2012, 20:41 (CET)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Asger (henvendelse) 7. jul 2014, 23:53 (CEST)
Nuvola apps important.svgFratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Asger (henvendelse) 19. aug 2014, 11:53 (CEST)

10-årsklubbben[rediger kildetekst]

Ten Year Society.svg

Hei,Twid,

Jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskussion) 8. mar 2015, 03:37 (CET)