Brugerdiskussion:United in the world

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, United in the world! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. feb 2018, 11:11 (CET)

Hej United in the world. Jeg prøver forgæves at regne ud, hvad det er du ønsker at opnå med dine gentagne ændringer på Neptunus-artiklen. Sådan som det står nu, er det i hvert fald ikke brugbart. Vi kan ikke have en tom artikel, der bare tilhører en kategori. Hvad har Neptunus med dåb at gøre? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. feb 2018, 11:11 (CET)

Kategori er ikke længere tom (Denne usignerede kommentar er skrevet af United in the world (diskussion • bidrag) )

Jeg kan godt se, at der nu er et billede på siden, men der er også nødt til at være en tekst. Stammer billedet fra et eller andet ritual for søfolk? Jeg kan i hvert fald se forkortelsen DFDS på billedet. Under alle omstændigheder er den Neptunus, der optræder, vel en henvisning til guden Neptun (i latinsk udgave), så jeg tænker, at hvis der er noget fornuftigt at skrive om dette ritual, så kan det fint stå på Neptun (gud) (der i øvrigt trænger alvorligt til en udvidelse). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. feb 2018, 11:40 (CET)
Neptunus er den latinske form af Neptun, derfor redirect til den korrekte side, da.wiki er på dansk, og som sådan er det danske navne, og ikke latinske der er artiklernes rigtige hjemsted. Søritualer henførende til Neptunus er i henhold til den romerske guddom, og henhører derfor i artiklen om denne, du kan udmærket skrive et omfattende afsnit og bruge billedet i artiklen om Neptun (gud). -- Vrenak (diskussion) 20. feb 2018, 12:37 (CET)

Hejsa. Kan du ikke her, på denne side, kort forklare, hvad du prøver på? Hvad er dåbsattestens relevans, udover at den er et sjovt stykke papir, som du har fået, da du krydsede Ækvator? Mvh KnudW (diskussion) 20. feb 2018, 13:38 (CET)

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Vrenak (diskussion) 25. feb 2018, 19:07 (CET)

Du er blevet blokeret i lidt tid så du kan passende bruge tiden på at læse op på linkene i boksen øverst, hvis du derimod fortsætter ufortrødent med dit nonsens bagefter vil du få en betragteligt længere blokering. -- Vrenak (diskussion) 25. feb 2018, 19:07 (CET)

Hej United in the world. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, --Hjart (diskussion) 1. jan 2021, 13:33 (CET)