Brugerdiskussion:UsernameHere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, UsernameHere! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 18. apr 2014, 21:54 (CEST)

Kilder, litteratur og eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej!

Hvis du har kilder lige ved hånden eller har styr på, hvor man kan læse mere om de emner, du skriver om, må du meget gerne anføre det. Som oftest er matematiske begreber og den slags ikke specielt kontroversielle, men det sker, og så er det rart at kunne henvise til etablerede autoriteter. --Palnatoke (diskussion) 19. apr 2014, 15:04 (CEST)

Ja, jeg skal nok se på at proppe nogle kilder ind i de artikler jeg har skrevet. Tak for din feedback!
Vink: Du kan fx finde engelske eller tyske kilder via de respektive wiki. Det behøver ikke at være danske. --Glenn (diskussion) 21. apr 2014, 16:28 (CEST)

vedr. bl.a. Turing maskine-ækvivalens[rediger kildetekst]

Hej! - tak for ihærdige oprettelser af artikler - det ser rigtig godt ud.

Jeg prøvede at finde interwiki til den tidligere Turing-ækvivalens, men opdagede en:Turing equivalence af hvilke ingen af de to refererede artikler passede med den danske "Turing-ækvivalens".

Hvis du efter at have set i de engelske artikler stadig fastholder at den skal hedde Turing-ækvivalens så skriv det her, så flytter jeg den tilbage. Jeg vil bede dig om at finde ud af hvilken engelske interwiki som er mest passende og skrive det her.

--Glenn (diskussion) 21. apr 2014, 15:57 (CEST)

Jeg mener dog stadig, at den skal hede Turing-ækvivalens. Du kan f.eks. se her: Link, hvor Turing-ækvivalens defineres entydigt. Derudover mener jeg engang at have set 'Turing-ækvivalens' i en dansk videnskablig artikel. Jeg kan dog ikke finde denne artikel på nettet. Og selv tak. Username, Here! ! ? 21. apr 2014, 16:02 (CEST)
Så er den flyttet tilbage. --Glenn (diskussion) 21. apr 2014, 16:08 (CEST)
Tak :). Username, Here! ! ? 21. apr 2014, 16:11 (CEST)

Ændring af brugernavn?[rediger kildetekst]

Ang. dette: Hvis du gerne vil have et andet brugernavn, kan du anmode om det på Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn, men det er op til dig :-). Hvis du gør det, bør du også anmode om det på de andre projekter, hvor du har redigeringer, pt. engelsk Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 21. apr 2014, 18:44 (CEST)

Det er en joke :). Username, Here! ! ? 21. apr 2014, 18:49 (CEST)
Ok :-).
- Sarrus (db) d. 21. apr 2014, 18:59 (CEST)

Bot[rediger kildetekst]

Din bot ser ud til at opføre sig lidt pudsigt :-) Pugilist (diskussion) 24. apr 2014, 12:47 (CEST)

Fejlen er rettet nu. Tak for hjælpen. Username, Here! ! ? 24. apr 2014, 12:59 (CEST)

Mandelbrotmængden‎[rediger kildetekst]

Hej, jeg så, at du fjernede billede 3 og 4 i artiklen om Mandelbrotmængden‎. Der var lidt tekst knytttet til billederne. Er der en særlig grund til sletningen ? Er der information/illustration til artiklen, er det vel ok, at have informationen med. Pugilist (diskussion) 6. maj 2014, 09:18 (CEST)Reply[svar]

Undskyld, jeg havde ikke set, at jeg var kommet til at slette noget. Username, Here! ! ? 6. maj 2014, 09:19 (CEST)Reply[svar]
Helt ok. Jeg sætter det ind igen. Pugilist (diskussion) 6. maj 2014, 09:20 (CEST)Reply[svar]

Et tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 8. maj 2014, 10:40 (CEST)Reply[svar]
Hejsa. Vær venligst obs på det ovenstående. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. maj 2014, 11:22 (CEST)Reply[svar]
Jeg beklager. Username, Here! ! ? 30. maj 2014, 12:06 (CEST)Reply[svar]

Max Fischer-Rasmussen‎[rediger kildetekst]

Hej. Jeg slettede denne artikel fordi jeg ikke mener han er tilstrækkelig notabel. Hvis du mener det var en fejl, så skriv venligst her. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. aug 2017, 16:36 (CEST)

Du har nok ret. Der er jo blot 2 nyhedsartikler om ham, fra hvad jeg kan se. Username, Here! ! ? 7. aug 2017, 16:43 (CEST)
Det tager jo ofte lidt tid at blive notabel, så jeg synes vi skal vente. Men jeg synes det er fint at du opretter artikler med "kloge hoveder" som en slags modvægt til diverse youtubere og andre medie personer. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. aug 2017, 16:50 (CEST)

Arkivering[rediger kildetekst]

Hej,

Det er fint at arkivere diskussionssiden, men det indebærer, at man fortsat skal kunne finde de tidligerediskussioner. Man kan således ikke blot slette diskussionerne, når de er blevet gamle. Du kan læse mere på Hjælp:Arkivering. Pugilist (diskussion) 10. apr 2020, 11:52 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2020, 11:58 (CEST)