Brugerdiskussion:Viben Schliemann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Viben Schliemann!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 15. mar 2011, 21:13 (CET)

Egyptiske guder og gudinder[rediger kildetekst]

Hej!

Det er dejligt at du bidrager med viden om egyptiske guder og gudinder, men husk at læseren sagtens kan komme til artiklen med en helt anden kontekst end den, du har. Hvis du ser på artiklen om Harsaphes, vil du bemærke at der er sket en del siden du skrev første version. Indledningen skal svare kort på spørgsmålet "Hvad er X?" - det er helt centralt, at Harsaphes er en egyptisk gud. --Palnatoke 18. mar 2011, 00:07 (CET)

Desværre er dine artikler om egyptiske guder og gudinder skrevet af fra bogen Politikens bog om det gamle Egypten, af Torben Holm-Rasmussen, 2003, diverse sidetal. Det er ikke tilladt, derfor skiltene {{copyvio}} - Læs også Wikipedia:Ophavsret. -- Mvh PHansen 18. mar 2011, 18:16 (CET)

Der står i bogen: Denne udgave må ikke gøres til genstand for offenligt udlån.

Jeg har kildeangivet de steder hvor oplysningerne er taget fra bogen direkte. Grunden er at mange af de Egyptiske guder som er nævnt i bogen er ikke nævnt her på wikipedia og da bogen er et dir af et værk og indholder mange flere oplysninger end man finder andre steder/bøger. (Skrev Viben Schliemann (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

"Må ikke gøres til genstand for offentligt udlån" er en betingelse, der kommer oven i den almindelige ophavsretsbeskyttelse, ikke i stedet for. --Palnatoke 19. mar 2011, 23:31 (CET)

Skal den alm.ophavsretbeskyttelse ikke nævnes i bogen evt. som copyright ?? --Viben Schliemann 19. mar 2011, 23:54 (CET)

Nej, den gælder i alle tilfælde. --Palnatoke 23. mar 2011, 17:28 (CET)