Brugerdiskussion:Yanpagh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Yanpagh! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 00:20 (CEST)

Wikipedia kan kun være troværdig hvis ...[redigér wikikode]

... påstande fastslås af troværdige kilder. Hvis du kan angive en kilde for den påstand at slægten stadig er i live, så accepterer vi gerne din redigering :)
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 00:20 (CEST)

og hvad er det som du betragter som troværdige kilder? :)yanpagh
@Yanpagh: Jeg kunne forklare det selv, men jeg mener at det er bedst med at du selv læser hvad troværdige kilder er.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. apr 2018, 02:39 (CEST)
Tak, Duer Pagh siden i wikipediaen som bevis på det? Vi er over 700 levende Pagh. Ikke så populært, men heller ikke uddøde (endnu). :)
(skrev Yanpagh (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) (Brug venligst de 4 tilder: ~~~~)
Desværre nej, Wikipedia:Kildeangivelser siger: "Egne erfaringer regnes som egen forskning og kan ikke anvendes direkte på Wikipedia. De kan dog være af værdi for bedømmelsen af kilders troværdighed. Selv om man kan huske, at informationen stammer fra en troværdig kilde, bør man finde en kilde som støtter ens erindring og tilføje den som kilde, jævnfør Wikipedia:Verificerbarhed. Interne Wikipedia-referencer kan ikke bruges til at verificere information. Altså er et wikilink ingen erstatning for at henvise til en kilde." Det betyder at din påstand skal kunne dokumenteres udenfra.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. apr 2018, 09:20 (CEST)
Hvordan mener du at data fra Danmarks Statistik om Pagh familien ville være "Egne Erfaringer"? Er det her også egne erfaringer? https://www.gulesider.no/person/resultat/pagh Yanpagh (diskussion) 24. apr 2018, 14:41 (CEST)Yanpagh
https://www.degulesider.dk/pagh/firmaer ^^^^Yanpagh
Hej Yanpagh. Der bliver lige nu arbejdet på en politik om førstehåndsforskning på Wikipedia. Jeg vil opfordre dig til, at læse det foreløbige udkast. Når det så er sagt, vil jeg ikke anse Danmarks Statistik værende "egne erfaringer. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 24. apr 2018, 15:13 (CEST)
Jeg ved ikke så meget om adelsslægter, men fordi nogen kalder sig Pagh idag, er det ikke bevis for at de er en del af uradelsslægten Pagh. Ligesom hvis en kalder sig Jensen, ikke beviser at vedkomende er i familie med alle de øvrige Jensener i Danmark. Så du må nok bevise at du er en del af uradelsslægten Pagh, hvis du skal få opbakning til retning på wikipedia. mvh Per (PerV) (diskussion) 24. apr 2018, 15:19 (CEST)
PS: Jeg betragter ikke henvisning til Danmarks Statistik som førstehåndsforskning, men af statistikken fremgår det vist ikke om bærere at navnet Pagh er medlem af uradelfamilien Pagh. Det er det du ønsker at fremlægge, og det må du bevise. mvh Per (PerV) (diskussion) 24. apr 2018, 15:23 (CEST)
Tak for jeres interesse om emnet og at være villig til at forklare mig om hvordan det virker. Lidt mere om det med link: http://denstoredanske.dk/Dansk_Biografisk_Leksikon/Samfund%2c_jura_og_politik/Slægter/Pagh Knud far til Klaus Pagh var også far til Jannick Pagh (fra hvem jeg stammer) og Peter Pagh. Yanpagh (diskussion) 24. apr 2018, 15:38 (CEST)Yanpagh
Så vidt jeg kan forstå af dit seneste link, er personer med efternavnet Pagh indvandret i flere omgange. Det gælder for mange familier. Selv et meget lidt udbredt og iøvrigt meget kendt navn som Koppel, der umiddelbart opfattes som én familie, viser sig ved nærmere eftersyn at være indvandret i to omgange fra henholdsvis Polen oh Tyskland. De er således ikke umiddelbart i familie, måske langt tilbage; men ikke et familieskab, der kan konstateres i dag. Hvis "nogen" på dansk wikipedia skal kunne hjælpe dig, tror jeg det er Sarah Layton Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 24. apr 2018, 15:56 (CEST)
Jeg er også nysgerrige til at vide da de sagde at man har brug for at bevise det med kilder osv. baserede på vilke dokumenter kan det bevises at slægten er uddøde? Fordi iifølge Sven T. Aachen slægten er ikke uddødt, ellers vile han også havde skrevet det. Så fra vilken kilder kan i bevise at slægten findes ikke mere? Så er det måske ikke gætteri at påstå at slægten findes ikke mere? Da som i kan tydligvis se, der findes Pagh, resten er gætteri. Da jeg ikke har fået beviser på det modsat, bare spekulationer. (helt ærligt, en Polske proprietær i Jelling i omkr. 1600 AD Eller ejer i Vejle området ved 1700 AD. lyder som højt udsensynligt. Yanpagh (diskussion) 24. apr 2018, 20:33 (CEST)Yanpagh
På grund af flere dage stilheden efter at jeg spurgte om beviser andg. slægtens døden, må jeg konkludere at i kan ikke bevise at slægten er uddød. Da det er deres pligt (ikke mit) at bevise at slægten er som i siger (da det var jeres påstånd, jeg har udfordret) må man konkludere at slægten lever. Så vær venlig at fjerne "uddod" fra vores efternavn, tak skal i have. Må alle har en gode dag. (skrev Yanpagh (diskussion • bidrag) 3. maj 2018, 21:13. Husk at signere dine indlæg.)