Brugerdiskussion:Ylle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker. --Sir48 (Thyge) 30. jul 2006 kl. 16:20 (CEST)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 18. maj 2007 kl. 18:44 (CEST)

Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Danmarks historie (1660-1814)[rediger kildetekst]

Hej Ylle

Du har påpeget nogle kritikpunkter i forbindelsen med nominering af Danmarks historie (1660-1814) til god artikel. Jeg har nu udbedret de ting jeg kunne. Hvis du ønsker de sidste punkter afklaret skal jeg bede dig (gerne inden 8. april) gå ind og præcisere de punkter jeg har listet. --Broadbeer, Thomas 2. apr 2008, 00:52 (CEST)

Udmærket, jeg har anbragt et par eksempler på afstemningssiden.--Ylle 2. apr 2008, 17:26 (CEST)
Jeg har prøvet at imødekomme din kritik og ville gerne høre din mening. :) --Broadbeer, Thomas 3. apr 2008, 03:26 (CEST)
Det ser godt ud, jeg har ændret min stemme.--Ylle 4. apr 2008, 12:37 (CEST)

Global account[rediger kildetekst]

Hi Ylle! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskussion) 14. jan 2015, 20:17 (CET)