Spring til indhold

Brugerdiskussion:Ysangkok

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen! ;-) --Troels Nybo 10. aug 2005 kl. 20:05 (CEST)

Tak. --80.63.213.182 13. aug 2005 kl. 13:46 (CEST)

Vidste du at...[rediger kildetekst]

Hej Ysangkok

Når du tilføjer et nyt punkt til "Vidste du at..." skabelonen skal du huske at flytte det ældste punkt over i arkivet så der kun er 3 punkter i skabelonen. --Broadbeer 30. okt 2006 kl. 23:08 (CET)

Commons
Commons
Billede:Baggagebil.jpg kunne ikke umiddelbart flyttes til Wikimedia Commons.
Årsagen er oftest en manglende licensinfo eller forkert (måske forældet) licensskabelon.
Til Commons
Til Commons

--DaWiki2Commons 21. sep 2008, 16:33 (CEST)

Hej Ysangkok

Man bruger ikke Ae, aa og oe i det danske sprog mere. Hvis du ikke har adgang til et tastatur med æøå kan du kopiere tegnene fra andre artikler. ;) --Broadbeer, Thomas 12. feb 2009, 13:50 (CET)

Hej Ysangkok! Har du selv taget ovennævnte billede? Skabelonen {{PD}} bruges ikke mere og bør rettes til {{PD-self}} hvis du selv har taget billedet. --MGA73 3. jun 2009, 11:49 (CEST)

Tip om velkomster[rediger kildetekst]

Hej Ysangkok. Det er fint, at du byder nye brugere velkommen. Du kan med fordel bruger {{Velkommen}} med parameter: {{Velkommen (Gammel)|~~~~}} . Det gør det meget mere overskueligt, når man senere redigerer i diskussionssiden, og så kommer din signatur med i selve hilsenen. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. jan 2010, 00:42 (CET)

Skabelon:Ft.dk link / Skabelon:Cite web[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se har mange steder ændret {{cite web}} i referencer til {{Ft.dk link}}. Det er et meget meget meget dårlig ide. Det er netop dokumentation af en påstand.... med tidspunkt. De informationer forsviner. Så jeg overvejer faktisk at du skal skue det tilbage igen.... Det er i orden at bruge som eksterne henvisninger. --Steen Th (diskussion) 19. feb 2020, 03:41 (CET)

@Steenth: Det giver da ingen mening at have referncer til alle de sider med ASPX endelser som ikke er tilgængelige mere. Jeg kan sagtens genindsætte tidspunkterne (EDIT: har nu gjort det). Men det giver mindre mening med Folketingets biografier da de nærmest kun vokser og aldrig mister indhold. --Ysangkok (diskussion) 19. feb 2020, 05:19 (CET)
@Ysangkok: Der nu også nu snak om at bruge arkiv til at kunne hente gamle versioner. Det have jeg også i tankerne den gang. Ellers kunne du nøje at rette url, da skabeloner som din er bedst til eksterne henvisninger, hvor url'er lettere kan flyttes rundt. --Steen Th (diskussion) 7. mar 2020, 21:49 (CET)

Ft.dk link format[rediger kildetekst]

Hej. Normalt, når eksterne henvisninger sættes i en skabelon, bruges format "Navn" på "Site", som fx på {{imdb navn}}. Se fx Mads Mikkelsen#Eksterne henvisninger hvordan filmlinks vises. Og på Per Stig Møller kan man se begge skabeloner brugt - det bør være ens i udtryk. --Steen Th (diskussion) 5. mar 2020, 16:06 (CET)

@Steenth: Ok, jeg har strømlinet det. --Ysangkok (diskussion) 5. mar 2020, 17:05 (CET)

Gammelt portrætfoto[rediger kildetekst]

Jeg se du laver link til gamle portrætfoto på ft.dk under "Eksterne henvisninger". Det er meget lidt relevant. Eksterne henvisninger til mere stof om personen og ikke til at linke til bestemte billeder.. --Steen Th (diskussion) 11. mar 2020, 17:10 (CET)

@Steenth: i hvilken sektion hører de hjemme? --Ysangkok (diskussion) 11. mar 2020, 17:26 (CET)
De links skal ikke være der. Det er bedre at få nogle billeder med rette licens, som kan lægges på Wikimedia Commons, så vi kan vise et billede i artiklerne. --Steen Th (diskussion) 11. mar 2020, 17:35 (CET)

Navngivning af kildehenvisninger[rediger kildetekst]

Kodningen i Wikitekst bør efter min mening overholde gængse normer for navne (engelsk: "identifiers"). Dermed bør kildehenvisninger efter min mening have et meningsfuldt navn, ikke fx ":0", ":1" osv. Jeg er klar over at der findes noget fejlbehæftet software i brug, som ikke overholder disse gængse normer, men dette forhindrer ikke homo sapiens i ikke at kalkere fejlene. Man bør i stedet bruge sigende navne på kildehenvisningerne. Fx <ref name="ft">http...</ref>. Bare min mening. --Madglad (diskussion) 2. nov 2020, 21:00 (CET)

@Madglad: klart, jeg er enig. Jeg så i dette gennemløb en der havde tre kolonnavne, jeg burde have fixet det. Næste gang jeg ser det retter jeg det nok hvis jeg husker. --Ysangkok (diskussion) 3. nov 2020, 00:02 (CET)
Jeg retter dem kun når jeg alligevel redigerer vedr. kilderne. Men en eller anden burde en dag til at give sig tid til at indberette problemet. Jeg tror det er i VisualEdit. Det er mit indtryk at ikke alle, der udvikler Wikipedias software har tilstrækkelig uddannelse. --Madglad (diskussion) 3. nov 2020, 09:26 (CET)