Brugerdiskussion:Zelrin/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Zelrin.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

En god ting at lære[rediger kildetekst]

Hej EeveeSylveon. Når man bekæmper hærværk eller retter nye/uerfarne brugeres redigeringer, skal man lære at opføre sig korrekt, uanset om brugeren ikke gør det. Ellers optrappes konflikterne og vi skræmmer brugere væk. Tit og ofte er der jo blot tale om at man misforstår hinanden. Man kan nemt få mistanke om bestemte personer, når IP brugere opfører sig uanstændigt, men i virkeligheden kan vi ikke vide noget som helst om det, fordi der ofte er tale om dynamiske IP-adresser. Derfor bør man lære at undlade at reagere ud fra ens formodninger. Man skal kun reagere på det andre brugere skriver. Jeg ved godt det er lettere sagt en gjort, men som Medic skriver på Brugerdiskussion:77.241.139.36, kan man i modsat fald bringe sig selv i en uheldig situation. Vi registrerede brugere er mere udsatte, fordi vores redigerings historie er tilgængelig for alle, og derfor skal vi så vidt mulig holde os til reglerne, selv om det nogen gange kan være svært, når man bliver svinet til. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. aug 2017, 13:23 (CEST)

Hej :-) Vil det så sige, at i også tit bliver ramt af personangreb? Jeg er godt klar over, at jeg ikke den eneste, der bliver udsat for disse personangreb. Man skal måske bare lade disse "vandaler" være - med skabeloner eller ej. Men tak for tippet ellers :-). Med venlig hilsen EeveeSylveon 7. aug 2017, 13:27 (CEST)
Jeg tror alle bliver ramt af personangreb, tilsvininger og lignende ting fra tid til anden - og det er oftest tilfældet når man beder en anden skribent om at følge reglerne det går galt, dog i langt størstedelen af tilfældene kommer disse reaktioner fra IP-brugere. I de tilfælde er det altid vigtigt at holde hovedet koldt, og ikke angribe tilbage, eller nødvendigvis at begynde at forsvare sig selv med næb og klør :) mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2017, 13:35 (CEST)
Du behøver ikke at ignorere dem, selv om det nogen gang kan være en god ide. Hvis du reagerer, bør du forklare dem på en høflig måde at deres redigeringer ikke kan accepteres fordi de overtræder vores regler. I grove tilfælde kan du advare om at deres adgang til at redigere kan blive inddraget. Når man reagerer høfligt på uanstædige henvendelser, løfter man sig jo over deres niveau og viser overskud. Det har ofte større virkning end at bare svare igen. Og husk - undgå redigeringskrig, der er mange andre som kigger med og som kan gribe ind, hvis du bliver udsat for redigeringskrig. Som jeg nævnte ovenfor, så sker der jo ikke noget ved at uheldige redigeringer står nogle timer eller et par dage, og derefter kan man jo rette det man mener er forkert. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. aug 2017, 13:43 (CEST)
Det er ligesom med Mobning, fordi andre personer mobber bør andre ikke bare se på eller mobbe selv ---Zoizit (diskussion) 11. aug 2017, 11:05 (CEST)
Så er det godt, at jeg aldrig er blevet mobbet i skolen. Hvis jeg har mobbet nogen på Wikipedia, så undskyld. Så er det ubevidst. Hvis du har nogle eksempler, vil jeg gerne se dem. Mvh. EeveeSylveon 11. aug 2017, 11:08 (CEST)
EeveeSylveon nej nej siger ikke du har mobbet nogen, siger personangreb er ligesom Mobning, og at se på at andre bliver mobbet er lige så slemt som at mobbe selv (ikke misforstå tak )---Zoizit (diskussion) 11. aug 2017, 11:11 (CEST)


Hej jeg vil sige undskyld for de andre sider jeg har lavet men Vsewerin02 er ikke et brud på reglerne og jeg ved flere folk er efter dette emne han har over 10k subs så det er ikke et problem --Nugamus (diskussion)

Hejsa. Det er helt fint nok. Dog skal det lige siges, at siden er blevet slettet masser af gange. Så mange gange, at en administrator, Knud Winckelmann beskyttede siden for oprettelse af artiklen. Den beskyttelse er nu udløbet. Jeg har fået en administrator til at vurdere artiklen. Med venlig hilsen EeveeSylveon 11. aug 2017, 11:04 (CEST).
@Nugamus, du kan foreslå den gendannet på Wikipedia:Gendannelsesforslag, og se om der er stemning for at han har notabilitet, men jeg tvivler. - Nico (diskussion) 11. aug 2017, 11:08 (CEST)


Hvad er det helt præcist, der er noget vrøvl i artiklen om Daniel Stern (skuespiller)? --Pugilist (diskussion) 11. aug 2017, 13:19 (CEST)

Jeg kan se, at du skiftede "nonsens" til "substub", hvilket er ok, men vær opmærksom på at lægge de rigtige skabeloner ind. Det kan være der skal bruges lidt tid på det, men det er ikke en konkurrence om at komme først. --Pugilist (diskussion) 11. aug 2017, 13:21 (CEST)

Jeg skal nok være opmærksom. For at være ærlig, så ved jeg ikke hvorfor jeg satte en {{nonsens}}-skabelon ind. Tak fordi du gider at udvide siden :-). Med venlig hilsen EeveeSylveon 11. aug 2017, 13:23 (CEST)

Sidst sendt[rediger kildetekst]

Kære EeveeSylveon. Jeg vil blot gøre opmærksom på, at det ikke er kutyme at skrive en sidst sendt dato på, når denne dato endnu ikke er overskredet (lige gyldigt om det er år eller ej). Det samme er tilfældet med eksempelvis fodboldspillere, der offentliggøre at de skifter klub om tre måneder - det skrives heller ikke i infoboksen før det er sket. Du kan derimod nævne det i brødteksten. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2017, 13:49 (CEST)

Hej Tøndemageren. Jeg forstår ikke helt, hvad du er inde på her. Hvad mener du? Kan du give nogle eksempler? Med venlig hilsen EeveeSylveon 14. aug 2017, 14:05 (CEST)
X Factor (Danmark) tilbageførte du oplysningen om at serien stopper i 2018 til infoboksen. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2017, 14:14 (CEST)
Nårh ja, jeg så dog intet forkert i den redigering jeg lavede der. Kan du så give mig et lille tip til hvad jeg skal gøre i stedet? Hilsen EeveeSylveon 14. aug 2017, 14:23 (CEST)
Som skrevet ovenfor er det okay at skrive det ind i brødteksten. Men når det ikke er sket endnu, så skriver vi det som regel ikke ind i infoboksen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2017, 14:29 (CEST)
Ok, tak for tippet :-). Mvh. EeveeSylveon 14. aug 2017, 14:31 (CEST)
Og så skal det også lige siges, at jeg ikke går op i fodbold, så hvis nogen skriver, at en har skiftet klub mm., vil du ikke se nogle redigeringer fra mig, medmindre det er decideret hærværk. Mvh EeveeSylveon 14. aug 2017, 14:33 (CEST)

Hej Eevee. Det er super at du flytter sider til deres korrekte navn (i dette tilfælde 7D), dog plejer man ikke at indsætte en parentes efter artiklens navn medmindre at der er flere emner med samme navn. Som eksempel kan man nævne Star Trek: franchisen er under Star Trek, den første film er under Star Trek (film fra 1979), og den anden film er under Star Trek (film fra 2009). Siden der ikke er andre sider med navnet 7D er det ikke nødvendigt at kalde artiklen 7D (tv-serie). Fortsat god dag, InsaneHacker (diskussion) 21. aug 2017, 15:58 (CEST)

Hej Insane. Jeg var faktisk også i et dilemma pga. sidens diskussionsside om en anden flytning. Det var derfor jeg gjorde det, men ellers tak for tippet. Med venlig hilsen EeveeSylveon 21. aug 2017, 16:18 (CEST)

Hærværk på brugerdiskussionsside[rediger kildetekst]

Jeg har blokeret den bruger, der flere gange har øvet hærværk på din brugerside. Håber, at det har en effekt.--Ramloser (diskussion) 22. aug 2017, 23:35 (CEST)
@Ramloser: Jeg tror, at du misforstår denne diskussion. Denne diskussion handler om en flytning af en side og ikke fordi Nugamus laver hærværk på min diskussionsside, men ellers tak skal du have for blokeringen. Med venlig hilsen EeveeSylveon 23. aug 2017, 06:57 (CEST)
Ifølge sidens historik har brugeren 2 gange øvet hærværk mod din brugerside.--Ramloser (diskussion) 23. aug 2017, 10:51 (CEST)
Jeg så godt det ske - jeg fjernede noget af det selv ;-) Mvh. EeveeSylveon 23. aug 2017, 10:52 (CEST)


Vandalismebekæmperens Barnstar
Jeg savner dengang jeg havde tid til at bekæmpe vandalisme på samme niveau som du gør. Tak for arbejdet. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 23. aug 2017, 14:23 (CEST)


--Zoizit (diskussion) 23. aug 2017, 14:30 (CEST)

TUSIND TAK @InsaneHacker:! :-) :-) :-D Nu har du reddet min dag! Med glædelige hilsener EeveeSylveon 23. aug 2017, 14:25 (CEST)

Desuden overvejer jeg allerede igen, at ansøge om patruljantflaget, da det er noget jeg ser frem til. En dag skal jo komme :-). Kh EeveeSylveon 23. aug 2017, 14:33 (CEST)
Det er nok en god ide at vente lidt i ly af at det ikke er så længe siden du sidst ansøgte, samt dette. Folk er generelt mere tilbøjelige til at bakke op om en ny ansøgning hvis der er gået lidt tid (det er ihvertfald min erfaring fra WP:ADM/A). Som Prudentius sagde: Tålmodighed er en dyd. Fortsæt i samme tråd som nu, så kommer det. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 23. aug 2017, 14:39 (CEST)

Sletning af tekst[rediger kildetekst]

Hej. Kan erfare at du har slettet en tekst jeg netop har opdateret. Vil bare spørge om årsagen? Jeg er ny på wiki, men det der er slettet var fakta oplysninger.

Det drejede sig om siden Hellum, herunder skolen HellumFRI... se evt. deres hjemmeside.

Hvad gjorde jeg forkert?

Mvh Githa (Skrev 80.62.117.76 (diskussion) . Husk at signére dine indlæg.)

Godmorgen. Svaret er simpelt: Notabilitet. Der skal ikke stå så meget om en skole på Wikipedia, i hvert fald ikke en landsbyskole. Det information, der står om HellumFRI nu, synes jeg er rigeligt, så derfor tilbagerullede jeg din redigering. Med venlig hilsen EeveeSylveon 25. aug 2017, 07:33 (CEST)
Jeg vil supplere med at fremhæve, at Wikipedia jo er en encyklopædi og derfor ikke er beregnet på at indeholde informationer, som primært kan betegnes som forbrugeroplysning. Jeg er enig Me EeveeSylveon om, at der i forvejen stod "rigeligt" medinformationer om skolen; de har lidt karakter at lokalnyheder. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. aug 2017, 08:07 (CEST)

Er du sikker på din redigering af Indoeuropæiske sprog? Spørgsmålet om sammenhængen mellem indoeuropæiske sprog og albansk har været diskuteret i årevis af linguistikere, og hverken den nuværende formulering eller den rettelse du fjernede dækker i virkeligheden den diskussion, så vær venligst varsom med rettelser du ikke er sikker på. Du bør have kilder til rettelserne hvis det du retter ikke er åbenlys hærværk. Du behøver ikke at gøre noget ved indoeuropæiske sprog, senere i eftermiddag regner jeg med at skrive et afsnit ind, der er større dækning for i liguistikernes diskussioner. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. aug 2017, 14:37 (CEST)

God dag. IP'en her har vi (mig, SorenRK og Rmir2) haft noget bøvl med de seneste par dage, fordi han et par gange har indsat propaganda omkring noget om Kosovo ikke er et anerkendt selvstændigt land, hvis jeg har forstået brugeren korrekt. Denne gang var jeg måske for hurtig på aftrækkeren. Og bare rolig, jeg tilbageruller ikke det afsnit du laver, da du altid laver gode redigeringer. IP'en har jo faktisk en pointe. Desuden tilbageruller jeg min egen redigering og går tilbage til IP'ens redigering, da det ser ud til, at der ikke er nogen kilder for dette med at albansk ikke er et indoeuropæisk sprog. Heller ikke fra enwiki. Med venlig hilsen EeveeSylveon 30. aug 2017, 14:48 (CEST)
Ja, IP'en er generelt meget opsat på at slette ting, der sår tvivl om Albaniens storhed (herunder alt, der viser, at Kosovo ikke er anerkendt af alle lande), og vedkommende vil omvendt gerne indføje ting, der fremhæver, at den albanske kultur er lige så gammel som planeten...
@PerV: Et problem i dette tilfælde er, at der jo faktisk er anført en kilde til afsnittet; men om kilden også dækker den slettede påstand om det albanske sprogs fællestræk med baltoslavisk, ved jeg ikke. Det ville under alle omstændigheder være fint med en uddybning at afsnittet. Vh. SorenRK (diskussion) 30. aug 2017, 15:12 (CEST)

Hej, der er generelt ikke nogen faste retningslinjer for hvornår Sandkassen kan nulstilles, men det gøres automatisk 1 gang om dagen. En nulstilling et minut efter en bruger har lavet en test-redigering kan måske virke lidt forvirrende hvis en bruger vender tilbage for at teste videre eller hvis de får en notifikation om at deres redigering er blevet omgjort. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 31. aug 2017, 20:12 (CEST)

Hej igen. Ja, det tænkte jeg nok. Det ville være noget andet, hvis det var hærværk med bandeord. Så skal den jo helst nulstilles med det samme. Men hvis det er en bruger, der laver noget mere fornuftigt, så bør man lade vær. Jeg er for nylig også holdt op med at indsætte {{nonsens}}-skabeloner på artikler, som ikke ser færdigbygget ud, selvfølgelig medmindre hvis det er "volapyk". Med venlig hilsen EeveeSylveon 31. aug 2017, 20:21 (CEST)

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Vandalismebekæmpelse[rediger kildetekst]

Hej EeveeSylveon. Først endnu en tak for din hjælp med hærværksbekæmpelse; der er aldrig tilstrækkeligt med hænder til opgaven, så det er lækkert at du hjælper til. Dernæst vil jeg gerne tage udgangspunkt i denne redigering... Når der (som her) har været adskillige tilbagestillinger af samme redigeringer, og man deraf kan læse at der er uenighed om artiklen, så vil det ofte føre til mere strid blot at tilbagerulle uden at forklare hvorfor. Det vil sige at i dette tilfælde havde været gavnligt lige at angive i kommentarfeltet hvorfor du tilbagerullede, så den anden part kan læse sig frem til begrundelsen, frem for at skulle blive sur og gå til angreb. Nu virker det til, at der i dette tilfælde ingen skade er sket, men du vil ofte have større sandsynlighed for at nedtrappe konflikten ved at påhæfte en enkel kommentar. Jeg håber, dette hjælper dig i dit videre virke. Hyggelige hilsener, --Medic (Lindblad) (diskussion) 5. sep 2017, 13:57 (CEST)

Hej Medic. Endnu en gang tak for en af dine fine lange beskeder. Dem bliver jeg aldrig træt af. Som du selv siger, så er ingen skade sket, og siger åbenbart tak for info på sin diskussionsside. Jeg er blevet væsentlig mere opmærksom på redigeringer fra IP'adresser i forhold til da jeg startede her på Wikipedia. Selvfølgelig vil jeg forbedre mig med tiden. Det kommer måske helt af sig selv. Med venlig hilsen EeveeSylveon 5. sep 2017, 14:09 (CEST)
Hej EeveeSylveon øvelse gør mester, og jeg synes du gør et godt stykke arbejde så til dig ---Zoizit (diskussion) 5. sep 2017, 14:34 (CEST)

Jeg medgiver, at artiklen Tugrik er noget kort, men hvad er vrøvl med sætningen "tugrik er en valuta i mongoliet". Det er vel nærmest en særdeles præcis beskrivelse af, hvad tugrik er.

Du har rigtig mange gange fået det gode råd, at du skal sætte dig ind i tingene før end du stempler bidrag som "vrøvl". Det skræmmer nye bidragsydere bort, at de sekundet efter et i øvrigt korrekt bidrag får dette stemplet som "vrøvl" eller anden nedsættende kommentar.

Er der problemer med artiklerne, så ret det, eller hjælp brugeren på vej. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2017, 19:44 (CEST)

@Pugilist: Ved du hvad, jeg tror jeg skriver lidt om siden i stedet for. Det er 100 gange bedre. Mvh EeveeSylveon 7. sep 2017, 19:47 (CEST)
Det tror jeg også. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2017, 19:55 (CEST)
@Pugilist: Da jeg sjældent bruger oversætterkittet, er jeg rendt ind i et problem: Nu hvor jeg er i gang med at oversætte siden, kom jeg til at lave en fejl, så nu er jeg blevet nød til at slette det afsnit og starte forfra. Men jeg kan ikke oversætte det samme afsnit igen. Hvad skal man gøre? --EeveeSylveon 7. sep 2017, 20:04 (CEST)
Jeg kan ikke hjælpe med det, da min oversætterkit ikke virker mere. Da det fungerede, var det i øvrigt ganske mangelfuldt, og jeg oversætter derfor altid manuelt. --Pugilist (diskussion) 7. sep 2017, 20:15 (CEST)
Jeg har fundet problemet med oversætterkittet. Arbejder videre med det i morgen, da jeg ikke kan nå mere i dag. Og undskyld desuden med nogen af de der indsættelser af nonsens-skabeloner. Nogen gange når jeg er træt (som nu), kan jeg godt finde på at gøre nogle dumme ting, der egentlig ikke burde være der. Bare rolig, ikke hærværk. Det skal det ikke opfattes. Med venlig hilsen EeveeSylveon 7. sep 2017, 20:19 (CEST)
@Pugilist: Jeg er nu færdig med udvidelsen af artiklen. Hvis du opdager nogle fejl, må du gerne rette den/dem og/eller fortæl det til mig. Fortsat god arbejdslyst :-). Med venlig hilsen EeveeSylveon 8. sep 2017, 07:57 (CEST)


Brugernavn[rediger kildetekst]

Hejsa.

Jeg fik dit tip og har nu anmodet om ændring af brugernavnet. Men der går vist noget tid, inden det træder igennem. Blot t.o. :-)

Mvh. "Danske Patienter" (Skrev Danske Patienter (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) @Danske Patienter: Helt fint. Hvis du vil skifte dit brugernavn, følg instruktionerne her. Med venlig hilsen EeveeSylveon 8. sep 2017, 14:16 (CEST)

Du har gendannet et afsnit, som en anonym bruger slettede pga. pov. Jeg er enig med den anonyme brugers argument, men i stedet for at rulle din redigering tilbage vil jeg i løbet af eftermiddagen søge at "redde" dette kapitel med argumentation og kilder. De bedste hilsener --Ramloser (diskussion) 12. sep 2017, 11:39 (CEST)

Hej Ramloser. Tak fordi du gider at rette dette afsnit. Jeg erkender fejlen, jeg begik. Jeg havde glemt at læse det fjernede afsnit, da sådan nogen fjernelser kan være hærværk. Fortsat god dag. Med venlig hilsen EeveeSylveon 12. sep 2017, 12:08 (CEST)

Nåede du faktisk på 5 minuter at gennemse mere end 10.000 bytes af ændringer, der var formateret som kilder. Jeg så også redigeringen, men valgte at lade den stå "indtil videre". Husk, du er ikke den eneste der patruljerer, og er derfor ikke tvunget til at fjerne redigeringer, du ikke har undersøgt. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. sep 2017, 09:17 (CEST)

Hej PerV. Grunden til at jeg tilbagerullede den redigering, var fordi at han lavede en "dobbel-artikel" med links, der henviser til præcis samme side. Desuden var der ugyldige <ref>-tags i det indhold personen tilføj. Hvis han bare skulle tilføje ét link til den kilde, og ikke tilføje hele artiklen igen, så havde jeg ikke tilbagerullet redigeringen. Med venlig hilsen EeveeSylveon 14. sep 2017, 09:41 (CEST)

Om Serbien[rediger kildetekst]

Hej, tak fordi du fjernede hvad der åbenlyst var en POV-redigering om Serbien. Dog er det ikke Danmarks (eller noget andet enkelt lands) anerkendelse der afgører hvilket territorie der optræder i infoboksen. Vi inkluderer Kosovo i en anden farve, og gør opmærksom på at territoriet anser sig selv som uafhængigt og nævner hvilke lande der bakker op om denne påstand. Så det var helt korrekt at tilbagerulle redigeringen fordi den var partisk, men Danmarks anerkendelse af Kosovo har som sådan intet at gøre med det. Fortsat god aften, InsaneHacker 🕊️ (diskussion) 17. sep 2017, 19:29 (CEST)

Hej Insane. Jeg havde ikke lige set, at Kosovo var markeret med en anden farve. Det eneste jeg kiggede på, var redigeringsforskellen. Som du selv nævner, så er det faktisk lige meget om det er anerkendt af Danmark eller ej. Også fortsat god aften til dig. Med venlig hilsen EeveeSylveon 17. sep 2017, 21:39 (CEST)

Christian Albrekt Larsen[rediger kildetekst]

Hej EeveeSylveon Jeg kan se at du har været inde og kommenterer på Christian Albrekt Larsens wiki side.. Er det muligt du kan komme med noget lidt mere konstruktivt? Så jeg måske kan få den rettet til/ omskrevet og advarselen kan blive slettet. På forhånd mange tak :) mvh A-K.C.P AUB (diskussion) 21. sep 2017, 09:23 (CEST)

Davs. Det jeg indsatte var en såkaldt {{tætpå}}-skabelon, altså artiklen kan være selvbiografi. Desuden synes jeg artiklen mangler lidt notabilitet. Men jeg kan da godt rette siden en smule, så den bliver lidt mere encyklopædisk. Med venlig hilsen EeveeSylveon 21. sep 2017, 09:27 (CEST)
Hej igen. Det må du meget gerne. Tak for det hurtige svar. mvh A-K.C.P AUB (diskussion) 21. sep 2017, 09:29 (CEST)
Da jeg for det meste bruger tid på at bekæmpe hærværk på Wikipedia, vil jeg vente med at lave artiklen om til weekenden. På det tidspunkt er der ikke nær så meget hærværk, der skal fjernes. Så først der har jeg overskud til at lave din artikel om. Mvh EeveeSylveon 21. sep 2017, 09:45 (CEST)

Brugerdiskussion:Planktonoo[rediger kildetekst]

Jeg har nu bedt om at få den idiot stoppet. Du må gerne støtte min anmodning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. sep 2017, 21:10 (CEST)

@Rmir2:Jeg er også træt af at han hele tiden fjerner tekst på Taeyeon og kommer med en "hater"-kommentar (som beskrevet i AOA laver han crosswiki-vandalism), men dette berettiger mig ikke i at kalde ham for en "idiot", for det kunne jo være, at personen som sidder bag skærmen, egentlig er en rar og flink person. Sådan har jeg det også med vandalerne. Om det så er mobning, så betyder det jo ikke, at de er dumme som person (det skal lige siges, at jeg tager stærkt afstand fra mobning), selvom det er MEGA irriterende at de bliver ved og ved og ved med at lave hærværk. Sådan har jeg det også med TorbenDK. Han er måske en flink og rar person, når han ikke redigerer på Wikipedia. Eller Nugamus for den sags skyld. Han laver til gengæld hærværk på min brugerside. Men han kan jo også være sød.
Så der er en grund til, at jeg ikke kalder nogen for "idiot" eller et andet skældsord på Wikipedia. Kærlig hilsen EeveeSylveon 22. sep 2017, 07:59 (CEST)
Jeg er miljøskadet. Jeg er barn af ungdomsoprøret, hvilket præger min udtryksmåde. Rmir2 (diskussion) 22. sep 2017, 08:05 (CEST)
Det gør ikke noget. Så længe der bare er god stemning. :-) --EeveeSylveon 22. sep 2017, 08:09 (CEST)
Finder den store interesse for K-Pop interessant, men som langsigtet fænomen kan det vel bære ca. tre artikler. Men man kan da ikke underkende at der er en pointe i at udfordre artiklen, dog ikke så det bliver til en redigeringskrig, og den skabelon Madglad satte på [1], synes jeg var relevant, og at det var lidt vel frisk at fjerne den så hurtigt. --Kim Bach (diskussion) 22. sep 2017, 09:23 (CEST)
Jeg er ikke en maskine. Rmir2 (diskussion) 22. sep 2017, 11:17 (CEST)
Det ved vi Rmir2. Det ved vi ;-) --EeveeSylveon 22. sep 2017, 11:18 (CEST)
OK, det glæder mig, fandt bare underligt og jeg har ikke tænkt mig at indsætte boksen igen, god weekend!--Kim Bach (diskussion) 22. sep 2017, 13:09 (CEST)

Sletning af artikel[rediger kildetekst]

Hej

Jeg vil gerne have uddybet, hvorfor min artikel om Früd NO16 er blevet slettet, når fx en artikel som denne her kan stå på wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Noma

Hilsen Mikael

Hej Mikael. Da artiklen vurderes som reklame, er siden blevet slettet en gang. Nu kan jeg så se, at du har genoprettet siden. Jeg tænker, at der ikke skal stå så meget om restauranten, som der gør nu. Wikipedia er ikke en reklamesøjle, og alle artikler skal være neutrale. Håber mit svar hjalp dig. Med venlig hilsen EeveeSylveon 26. sep 2017, 14:48 (CEST)
Hertil kan tilføjes at Noma er en internationalt kendt restaurant, at den ikke er åbenlys reklame og, ikke mindst, at artiklen ikke er oprettet af personer, som har et for nært forhold til emnet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. sep 2017, 14:50 (CEST)


Hvorfor markeret som reklame?[rediger kildetekst]

Hej EeveeSylveon

Vil du uddybe, hvorfor min artikel om portalen Boblberg er blevet markeret som reklame? Hvad kan jeg ændre for at undgå, at det betragtes som reklame?

Mange hilsner Linezstok (diskussion) 26. sep 2017, 15:22 (CEST)

Hej Line. Du kan tjekke diskussionen ovenfor, hvad Wikipedia er og ikke er. Godt nok handler den diskussion om en restaurant, men det kan måske alligevel give et indspark. Fortsæt god dag. Med venlig hilsen EeveeSylveon 26. sep 2017, 15:25 (CEST)
Hej Linezstok. Problemet er at du skriver om din arbejdsplads og der viser erfaringen desværre at man ikke kan forholde sig objektivt, hverken til emnets relevans eller artiklens indhold. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. sep 2017, 15:28 (CEST)
Hej begge to. Tak for jeres svar. (diskussion) gør det sig også gældende, når det er en platform, jeg har stiftet bekendtskab med gennem en praktikplads? Jeg har skrevet mange artikler om platformen til lokalaviser, som netop skal være neutrale og blot oplysende. Så troede, at jeg havde formået at gøre det samme her på wiki. Vil det sige, at jeg kan ikke gøre mere herfra? Mange hilsner Linezstok (diskussion) 26. sep 2017, 16:00 (CEST)
Du kan følge stilmanualen. Det burde hjælpe dig :-) --EeveeSylveon 26. sep 2017, 16:02 (CEST)
Mange tak for feedback! :) Mange hilsner Linezstok (diskussion) 26. sep 2017, 16:04 (CEST)

Hejsa EeveeSylveon Du skal ikke undskylde at du har sat en skabelon på en brugerdiskussion, det er ikke din skyld på nogen måde og det er ikke dig som har gjort noget forkert, så lad være med at undskylde ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 22:03 (CEST)