Brugerdiskussion:Zoizit/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen tebaws'. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. feb 2013, 14:20 (CET)

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Zoizit! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 10. feb 2013, 14:20 (CET)

  • Takker


Hvide[redigér wikikode]

Hej!

Jeg har fjernet "i brug" fra Hvide, da det så ud til at du var gået i stå eller måske blevet færdig med den. --Palnatoke (diskussion) 22. aug 2013, 10:23 (CEST)

Hund[redigér wikikode]

Hej Zoizit

Tak for dit bidrag til artiklen 'Hund'. Jeg har ændret noteapparatet i artiklen for at tydeliggøre over for læseren, hvornår der henvises til en note og hvornår der henvises til en kilde. Mvh. --Kontoreg(Henvendelse) 23. maj 2014, 21:50 (CEST)

Du skriver (under foto), at broholmeren er "Danmarks ældste hund"... Dette undre mig, fordi Broholmerselskabet (broholmeren.dk) beskriver at racen, citat: "er en meget gammel hunderace" (og ikke at racen er Danmarks ældste hund). Når vi ikke kan hente dokumentation om "den ældste hund" fra denne Broholmerselskabet, så sås der tvivl om udsagnets sandhedsværdi. På nettet kan man finde beskrivelser om, at racen skulle være Danmarks ældste hund, men disse kilder er mindre lødige efter min bedste overbevisning. Jeg agter derfor at ændre informationen fra 'ældste' til 'meget gammel', med mindre du kan hjælpe mig med at finde en troværdig kilde. Mvh. --Kontoreg(Henvendelse) 23. maj 2014, 22:06 (CEST)

Det gør du bare, Kontoreg Zoizit (diskussion) 23. maj 2014, 22:14 (CEST)
Ok --Kontoreg(Henvendelse) 23. maj 2014, 22:22 (CEST)

Hundens anatomi[redigér wikikode]

Hejsa. Det er en fordel at diskutere en artikel på dens diskussionsside og ikke i redigeringskommentarerne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. maj 2014, 13:48 (CEST)

Knud Winckelmann, det ved jeg godt, og skal jeg nok huske Zoizit (diskussion) 26. maj 2014, 13:50 (CEST)
Hej Zoizit, i denne anledning har jeg stillet dig et spørgsmål på Diskussion:Hundens anatomi. Mvh. --Kontoreg(Henvendelse) 26. maj 2014, 14:44 (CEST)

Hundegrupper[redigér wikikode]

Hvorfor har du oprettet begrebet "Hundegrupper" som en kategori? Jeg har ikke hørt om begrebet før, er det et begreb, som indgår Dansk Kennel Klubs terminologi? --Kontoreg(Henvendelse) 3. jun 2014, 08:43 (CEST)

Til din orientering har jeg netop indstillet Kategori:Hundegrupper til sletning. --Kontoreg(Henvendelse) 3. jun 2014, 14:16 (CEST)
med hensyn til dit spørgsmål om Dansk Kennel Klub, må jeg henvise til Dansk Kennel Klub, jeg er sikker på at de kan svar dig på dit spørgsmål. ---Zoizit (diskussion) 3. jun 2014, 14:33 (CEST)


Billedet på artiklen Amerikansk Staffordshire terrier[redigér wikikode]

Du har den 24. maj 2014 indsat et billede af Colby's Pincher (https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Amerikansk_Staffordshire_terrier&diff=7633696&oldid=7633679). Kan du forklare sammenhægen mellem Colby's Pincher og Amerikansk Staffordshire terrier? --Kontoreg(Henvendelse) 3. jun 2014, 09:20 (CEST)

Adelsvåben og ophavsret[redigér wikikode]

Hej Zoizit, fine bidrag, men læs venligst artiklen Danmarks Adels Aarbog, hvor det fremgår, hvilke våbentegninger, der er underlagt ophavsret, og hvilke som kan bruges frit. Hegermann-Lindencrones våben er tegnet 1941 af Friedrich Britze og må altså ikke bruges på Wikipedia før år 2027. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 23. jun 2014, 10:36 (CEST)

bot til projekt-skabeloner[redigér wikikode]

Hej. Du burde prøve at bruge AWB, som er en bot, som også er god til rettelser af projektskabeloner. Desværre mangler der bot-operatør til det værktøj... men det vil spare tid og hvis du får en konto med bot-flag kan vi få skjult de mange rettelser. --Steen Th (diskussion) 4. jul 2014, 23:07 (CEST)

Steen Th kræver det ikke at man er godt til koder med mere, for at bruge en bot?? hvis det ikke kræver den store eksamen i koder, så kunne det jo være en mulighed (er åben for forslag og forsøg) ---Zoizit (diskussion) 4. jul 2014, 23:17 (CEST)
Du kan spørge Bruger:Palnatoke - han har erfaringer med det. --Steen Th (diskussion) 4. jul 2014, 23:20 (CEST)
Det vil jeg så gøre -- Zoizit (diskussion) 4. jul 2014, 23:39 (CEST)

Mads Dinesen[redigér wikikode]

Hej Zoizit,

Er der ikke en måde hvorpå man kan oprette en kladde eller en "stub", som jeg ser nogle steder på wiki?

Nu har jeg skrevet lidt om ham Mads Grønlund Dinesen, jeg synes wikipedia burde have lidt stående om ham, ligesom vi har om Gustav Salinas. Han er altså ganske kendt: http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-73393253:her-er-champagnedrengens-st%C3%B8rste-mediestunts.html og den her: http://www.business.dk/ledelse/flamboyante-erhvervspersonligheder-topper-soegestatistik

Håber I lader den stå :) APeter (diskussion) 18. jul 2014, 20:58 (CEST)

Hej APeter, du kan læse meget mere om hvordan og hvorledes en artikel om levende personer skrives her Wikipedia:Biografier af levende personer, og så kan du finde rigtig meget hjælp her Wikipedia:Forside, og de forskellige stubbe skabeloner finder du her Wikipedia:Stubprojekt, håber det hjælper dig lidt, ellers må du spørge igen ---Zoizit (diskussion) 18. jul 2014, 21:33 (CEST)

Kategoribeskrivelse?[redigér wikikode]

Hej!

Der mangler en beskrivelse af hvad der skal være med i Kategori:Danske ungdomspolitikere - er det alle, der er eller har været medlemmer af en dansk politisk ungdomsorganisation, eller tænker du at det på en eller anden måde skal defineres snævrere? --Palnatoke (diskussion) 21. aug 2014, 18:29 (CEST)

De to som er i kategorien har været henholdsvis næstformand og formand i en dansk politisk ungdomsorganisation, og da de begge har artikler går jeg ud fra at Notabiliteten er der, og tænkte endelig at det ville være et kriterie for kategorien. Men kom endelig med forslag --Zoizit (diskussion) 21. aug 2014, 18:49 (CEST)

Billder i faktabokse?[redigér wikikode]

Hej Zoizit :)

Jeg ville bare lige hører dig om hvordan jeg importerer billeder fra min mac til wikipedia?

(Kidbs (diskussion) 22. aug 2014, 18:11 (CEST))

Hej Kidbs, du kan læse om billeder og hvordan her ==> Hjælp:Redigering#Billeder og Her ==> Wikipedia:Upload --Zoizit (diskussion) 22. aug 2014, 18:18 (CEST)

Kategorier med i/fra[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se du har oprettet en del kategorier. Husk forbinde Kategori:Kultur i Usbekistan med både en kategori med Kultur og Usbekistan! Og bedst - kopiere fra en nuværende kategori. Det lettere valg af kategori. --Steen Th (diskussion) 23. aug 2014, 10:19 (CEST)

Hej Steen det er en smutter, har prøvet at få hele strukturen med når jeg opretter kategorier, skriver det mig bag øret til næste gang --Zoizit (diskussion) 23. aug 2014, 11:46 (CEST)

Warcraft-figur-bio-stub??[redigér wikikode]

Hej Zoizit, først ville jeg lige sige at det er mega nice det du har lavet med den oversigt der (om WoW) karakterer :) Også vil jeg spørge om der en stub til warcraft figurer? --Kidbs (diskussion) 25. aug 2014, 17:19 (CEST)

Hej Kidbs, jeg har lavet en warcraftstub, du kan se den på de artikler som er skrevet eller her Kategori:Påbegyndte artikler om Warcraft, øverst på siden kan du se koden ---Zoizit (diskussion) 25. aug 2014, 18:42 (CEST)

Bolonka[redigér wikikode]

Hej Du har oprettet Russkaya Tsvetnaya Bolonka her på wikipedia i maj 2014. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at få kontakt med dig, så hvis du vil kontakte mig på min mailadresse bolonkadanmark@gmail.com og meget gerne give mig dit telefonnummer, så kontakter jeg dig. Skriv i temafeltet, at det drejer sig om Russkaya Tsvetnaya Bolonka, så jeg ikke kommer til at slette din mail.

Mange hilsner Marlene

{{Notabilitet|SDBS=ja}}[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Jeg kan se at du på New motion har påsat {{Notabilitet}} uden at oprette et sletningsforslag. Når du anvender parameteren "SBDS=ja", så skal du altså at oprette sletningsforslaget. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 19. feb 2015, 21:07 (CET)

Hej Søren tænkte jeg nok, men jeg er ikke helt klar over hvordan og hvorledes man gør, tidligere forsøg er ikke gået godt med blevet til noget jeg skulle redes ud af -- Zoizit (diskussion) 19. feb 2015, 21:10 (CET)
Jeg har nu oprettet sletningsforslaget. Det er skam ganske nemt at gøre. Jeg plejer at starte med at oprette diskussionssiden med "{{ds}}", hvorefter der vil dukke et rødt link en ny side, hvor forslaget skal diskuteres. Her skriver du den ønskede indledning, der beskriver, hvorfor du har indstillet artiklen til sletning. Når der et gjort så tilføjer du {{Sletningsforslag|Forslag=Navn på siden}} nederst Wikipedia:Sletningsforslag. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 19. feb 2015, 21:21 (CET)
1000 tak Søren, og jeg vil prøve din metode næste gang --Zoizit (diskussion) 19. feb 2015, 21:24 (CET)
fantastisk. Der er vidst opstået en fejl med det sidste link. Det skulle været rettet her nederst på Wikipedia:Sletningsforslag. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 19. feb 2015, 21:27 (CET)

Batymetri[redigér wikikode]

https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:BatymetriParanoidLemmings (diskussion) 24. feb 2015, 10:20 (CET)

Mindre redigering[redigér wikikode]

Hej, jeg har lagt mærke til, at du ofte bruger funktionen »mindre redigering« forkert. Læs venligst Hjælp:Mindre ændringer. Mvh. Cgt 25. feb 2015, 11:22 (CET)

Hej Cgt, Smiler, det første gang i mine mange år jeg har fået det fortalt, men jeg skal se om kan kan huske at lade være med at bruge mindre redigering, men jeg synes at det er mindre redigeringer jeg laver når jeg stemmer eller sætter en infoboks ind i en artikel --Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 11:26 (CET)
Det er muligt, men det er ikke normen, og jeg vil opfordre til, at funktionen bruges i overensstemmelse med retningslinjerne på Hjælp:Mindre ændringer. Frygt ej »store« redigeringer, og undlad altid at markere ændringer som små, hvis du er i tvivl. PS du gjorde det igen. :-) Mvh. Cgt (diskussion) 25. feb 2015, 11:38 (CET)
Cgt jeg vidste godt nok ikke at det var så stort et problem men ja ja der kan man se --Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 12:03 (CET)
Værre er der skam heller ikke – hav en god dag. Mvh. Cgt (diskussion) 25. feb 2015, 12:08 (CET)

Patruljant[redigér wikikode]

Hej. Kunne du ikke tænke dig at blive patruljant? Mvh. Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 11:21 (CET)

Hej Cgt, jeg vil meget gerne give en hånd i kampen mod hærværk med mere Zoizit (diskussion) 9. mar 2015, 11:28 (CET)
Glimrende! Opret en anmodning på Wikipedia:Patruljanter. Mvh. Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 11:39 (CET)
Har jeg hermed gjort Zoizit (diskussion) 9. mar 2015, 12:16 (CET)

Tillykke, du er nu udnævnt til patruljant. Før du går i gang med de nye værktøjer, bør du læse vejledningerne på Wikipedia:Patruljanter og Hjælp:Tilbagerulning. Et tip: På Wikipedia:Patruljanter står der, at du må markere en redigering som patruljeret, hvis du vurderer, at den er »i orden«. Nogle patruljanter tjekker kun redigeringer meget overfladisk (altså for åbenlyst hærværk) før de patruljerer dem, men selv foretrækker jeg kun at patruljere redigeringer, hvis jeg har verificeret eventuelle påstande, der tilføjet. Hvis man kun tjekker for overfladisk hærværk, forspilder vi en oplagt mulighed for at sikre os bedre mod mere sofistikerede svindelnumre samt almindelige, ikke-ondsidende, menneskelige fejl. Det er helt fint at lade en redigering være upatruljeret, hvis man blot har tjekket den for åbenlyst hærværk og ikke har overskud til at faktatjekke. Mvh. Cgt (diskussion) 10. mar 2015, 22:33 (CET)

Tak skal du have, og jeg skal nok læse hvad der er at læse inden jeg begynder med de nye værktøjer -- hilsen Zoizit (diskussion) 10. mar 2015, 22:38 (CET)
Og husk lige det med mindre ændringer ;-) --Cgt (diskussion) 10. mar 2015, 22:41 (CET)
Ja ja synes ellers selv at jeg er blevet bedre :-) --Zoizit (diskussion) 10. mar 2015, 22:45 (CET)

Hej igen. Et tip: Her burde du ikke have brugt tilbagerulning: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Peder_Bundgaard&diff=7988308&oldid=7988299. Tilbagerulning bør kun bruges til at fjerne decideret hærværk ("jens er dum", "hej med dig", sidetømning uden begrundelse, o.lign.). Henrik Palle er ikke hærværksmand, han forsøger tilsyneladende bare at hjælpe Hr. Bundgaard ved at fjerne uønsket information. Dog er denne information offentligt kendt og relevant i artiklen, hvorfor den bør beholdes. I fremtiden brug i stedet "fjern redigering"-funktionen og angiv en begrundelse for gendannelsen, og læg også gerne en besked på brugerens diskussionsside (det er ikke sikkert, at de ser sidehistorikken, og man kan bedre uddybe på en diskussionsside). Mvh. Cgt (diskussion) 11. mar 2015, 08:49 (CET)

Hej Cgt Okay, jeg var ikke ude på at få Henrik Palle til at fremstå som en hærværksmand, ikke på nogen måde, og du var hurtigere end mig til at skrive på hans diskussionsside.
Nu når jeg har dig, så lige et spørgsmål, som jeg ser det er det "hærværk" hvis man for eksempel ændre wikify link, forstået sådan her 1999|2015 eller hund|kat (har ikke sat klammer på for at vise hvad jeg mener), det går vel under hærværk? --Hilsen Zoizit (diskussion) 11. mar 2015, 09:01 (CET)
Ja, den slags er sjældent nyttigt. Jeg mistænker dog, at nogle brugere kommer til at gøre det ved en fejl (de prøver at ændre linket, men ender med bare at ændre linkets tekst). Mvh. Cgt (diskussion) 11. mar 2015, 09:05 (CET)


Tak for dit tip![redigér wikikode]

Kære Zoizit Tak for dit tip mht artiklen om kunstneren Bettina Camilla Vestergaard. Jeg er ny her og ved at lære... så jeg håber ikke artiklen bliver fjernet inden jeg når at udbygge den. Venlig hilsen Birgitte--Birgitte Ejdrup Kristensen (diskussion) 9. mar 2015, 15:48 (CET)

Det var så lidt Birgitte og vi har alle været nye engang Zoizit (diskussion) 9. mar 2015, 15:51 (CET)

Tak for endnu et godt råd! Sad længe og rodede med de der link uden at finde den rigtige løsning - så tak for hjælpen;) Så må vi se om jeg nu kan finde ud af det... vh Birgitte (skrev Birgitte Ejdrup Kristensen (diskussion • bidrag) 11. mar 2015, 13:52‎. Husk at signere dine indlæg.) Nå, du har allerede fikset det! Tak for det;) (skrev Birgitte Ejdrup Kristensen (diskussion • bidrag) 11. mar 2015, 13:55‎. Husk at signere dine indlæg.)

Birgitte hvis der er noget er du velkommen til at spørge, og jeg skal se om jeg kan svar :-) --Zoizit (diskussion) 11. mar 2015, 14:18 (CET)


Se evt. her[redigér wikikode]

Om nominering af Hercule Poirot til ugens artikel. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. mar 2015, 09:55 (CET)


Småkage[redigér wikikode]

For dit generelle arbejde, men i særdeleshed for den imponerende mængde artikler om Indiens provinser. Toxophilus (diskussion) 11. mar 2015, 13:54 (CET)


Se Almatti Dæmning[redigér wikikode]

Der er faktisk en sprogskabelon for Kannada (sprog). Den indsættes med {{lang-kn}}. Og husk, vi har udfaset px på billeder. Men godt arbejde du laver. mvh Per (PerV) (diskussion) 12. mar 2015, 09:59 (CET)

Okay tak for tippet, der er så mange forskellige skabeloner, at man nogen gange mister overblikket, er der så også en for Hindi for det sprog har jeg linket til flere gange de sidste dage for eksempel her Tuensang (distrikt) --Zoizit (diskussion) 12. mar 2015, 10:04 (CET)
fandt den sprogskabelon for Hindi, suk det er mange der skal skiftes --Zoizit (diskussion) 12. mar 2015, 10:07 (CET)
Prøv at anmode om bot-assistance, jeg aner intet om bots, men måske en sådan kan indsætte skabelonerne ;). Og lige, hvis du mangler en sprogskabelon kan du altid henvende dig til mig. Jeg har vist oprettet omkring 100. God arbejdslyst! mvh Per (PerV) (diskussion) 12. mar 2015, 10:10 (CET)
Tak Per (PerV), og det vil jeg prøve at se om en bot kan hjælpe med skifte dem --Zoizit (diskussion) 12. mar 2015, 10:12 (CET)

Infoboks[redigér wikikode]

Du spurgte mig tidligere om en infoboks, jeg overvejede, om jeg selv kunne lave den. Hvis jeg knokler et par uger kan jeg sikkert få et eller andet diletateri til at fungere. Men lige nu er jeg ved at oprette oblaster i Ukraine, der benytter jeg bare infoboks by, det fungerer indtil videre, se evt. Lugansk oblast, hvordan det er lykkedes at bruge byboksen. Og så lige:

Jeg må indrømme jeg synes den er uoverskuelig infoboks by, så jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle gribe det an at bruge den til de indiske distrikter og delstater --Zoizit (diskussion) 17. mar 2015, 13:27 (CET)
Prøv at gå ind og se hvordan jeg benyttede den på Lugansk oblast. Ellers skal jeg lave et eksempel senere idag på en indisk delstat/distrikt! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2015, 13:57 (CET)
Per, jeg har kigget hvordan du har brugt infoboks by på Lugansk oblast. :-) og det ville jeg blive glad for --Zoizit (diskussion) 17. mar 2015, 14:20 (CET)

Har lavet et udkast her. Jeg har iøvrigt skiftet kortet ud på Prakasam (distrikt) og Andhra Pradesh. det du havde benyttet er fra før 2. juni 2014. Jeg havde helt ærligt ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der fandtes en delstat eller distrikt i verden, der ikke havde enten flag eller våben, men det gør der så, og hvis de der "115px" der står øverst i boksen, skal forsvinde, skal der et eller andet billede ind. Man kunne sætte det indiske flag ind som her, så slipper man for at se 115px. Det må du vælge. ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2015, 19:46 (CET)

1000 tak Per, det var en stor hjælp, så nu skal jeg så bare have den ind i artiklerne og have tjekket kort kan jeg så også forstå ---Zoizit (diskussion) 17. mar 2015, 21:04 (CET)

Kom i tanker om, at vi har en fil der hedder Wappen fehlt.jpg, den har jeg nu indsat på Prakasam (distrikt), kig om du synes det er bedre end de 115px mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 11:06 (CET)

Per der ser bedre ud, og måske er det bare mig, syntes også at infoboksen blev lidt mindre bred af at Wappen fehlt.jpg blev sat ind --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 11:10 (CET)

Måske, det har jeg ikke set, men inden du kopierer indholdet af infoboksen, skal du være opmærksom på, at jeg har linket internt i artiklen med |adminenhedtype3 = [[#Inddelinger|Mandaler]]. Mandaler linker således til et afsnit i artiklen, der hedder >== Inddelinger ==. Hvis du kalder det afsnit noget andet, eller du udelader det, kan du bare rette eller slette #Inddelinger eller måske helt "aflinke" Mandaler. Det er op til dig. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 11:35 (CET)

I Know, tænkte bare at nu gjorde jeg sådan og så bygger artiklen ud med Mandaler (det tager bare lidt tid at få det hele på plads :-) --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 11:38 (CET)
Der er omkring 144 artikler om Indiske distrikter som jeg skal have sat infoboksen ind i og have tilføjet Mandaler til, så ja det kommer til at tage lidt tid --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 11:44 (CET)

Jamen ... så har du jo lidt at give dig til ;) De redigeringer kommer ikke til at synes meget på tallet af artikler der mangler til 200.000. Jeg har heldigvis nogle oblaster, voblaster og okruger der skal oprettes. Det kan da rykke lidt på tallet ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 11:50 (CET) PS: God arbejdslyst Per

Per der er 29 delstater og 7 Unionsterritorier som alle er delt ind i distrikter (676 tallet er fra 2014) som så igen er delt ind i mandaler, og der til kommer så byer med mere, så ja der er lidt at se til, så hvis du løber tør for oblaster, voblaster og okrug, siger du bare til --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 12:10 (CET)

Nej jeg tror bare jeg læner mig tilbage, jeg behøver vist egentligt ikke at oprette nogle oblaster, som jeg ser det klarer du de 200.000 bare med distrikter, stater, mandaler og hvad du ellers kalder dem i Indien ... det klarer du jo nemt over et par uger ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 12:20 (CET) PS: Du mangler bare at oprette 2.946 artikler nu. Per ;) Se her:

da wiki
har nu
265.096
artikler
Så røg vi over 200.000 artikler.
-mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2015, 11:59 (CET)
Hmm der var ikke meget hjælp at hente hos dig Per :-) --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 12:24 (CET)
Nej, men jeg kan da servere dig en lagkage så du ikke går sukkerkold
og
og en kop kaffe som opstrammer ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 12:41 (CET)
Det får jeg også brug for og 1000 tak for kaffe Per :-) --Zoizit (diskussion) 18. mar 2015, 13:27 (CET)


Ny skabelon: Skabelon:IAST[redigér wikikode]

Som du muligvis får brug for. den svarer til skabelonen {{Lit}}.

{{IAST|sanskrit}} giver sanskrit, hvor IAST linker til IAST. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2015, 18:41 (CET)

Kategori:Indhold[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Kan se, at du har været forbi Kategori:Indhold og har forsynet den med kategorien Kategori:Wikipedia. Du har ikke begrundet tilføjelsen, og har dermed heller ikke taget stilling til, at du har introduceret en cirkelreference, idet Kategori:Wikipedia i forvejen henviser til Kategori:Kategorier, som henviser til Kategori:Indhold. Det kan godt være, det lyder lidt nørdet, men du har altså været inde og pille ved en af de helt centrale kategorier, og det plejer man gerne at begrunde. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 22. mar 2015, 17:02 (CET)

Hej Rsteen, du er velkommen til at fjerne den kategori, jeg har sat kategorien i, det har jeg ikke noget problem med, jeg tjekkede svensk, engelsk, norsk og så videre wikipedia inden jeg satte den kategori på, endelig bure det nok være en container kategori, men sådan en kategori kunne jeg ikke finde, så derfor mit valg, da det var den tendens jeg så på de andre wikipediaer jeg tjekkede. --Zoizit (diskussion) 23. mar 2015, 10:29 (CET)
Hej igen. Ja, det er rigtigt, at de på engelsk bruger "Container categories", som ikke har en interwiki til dansk. Den giver imidlertid nøjagtig det samme cirkelreference-problem, siden den blev indsat for et års tid siden, og det synes jeg ikke, vi skal efterligne. Da sagen tilsyneladende heller ikke er "liv og død" for dig, har jeg tilladt mig at tilbageføre redigeringen. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 23. mar 2015, 10:57 (CET)

Er du sikker på dine sletninger på UNESCOs Verdensarvsliste (Asien-Australasien)[redigér wikikode]

I hvert fald har vi gjort det anderledes på UNESCOs_Verdensarvsliste_(Europa), prøv at se Tyskland, hvor Floddalen Elben i Dresden er overstreget istedet for slettet. Der ere jo faktisk en historie om misrøgt af kulturarven gemt bag xden overstregning. Artiklen er ganske vist ikke skrevet, men hvis vi bare sletter objekterne bliver vi jo ikke mindet om at der en artikel at skrive! Iøvrigt tror jeg faktisk linket til UNESCOs site virker, selv når de er slettet af listen. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2015, 20:20 (CET)

Per det er link til hjemmesider jeg har rettet til så de linker til en hjemmeside, og det ene var en dobbeltgænger http://whc.unesco.org/pg.cfm?cid=31 og http://whc.unesco.org/pg.cfm?cid=31 så det ene har jeg slettet og det andet har jeg rettet, og http://www.vrheritage.org er en tom side, der er ikke noget der, vel du har mulighed for at købe domænet, og igen en tom side, http://worldheritage-forum.net men hvis du mener det er forkert så ret det tilbage, ikke noget problem, jeg synes bare det var mere hensigtsmæssigt at slette linket frem for at linke til en tom side og de andre er bare rettet til så de linker til hvad de beskriver. ---Zoizit (diskussion) 24. mar 2015, 00:41 (CET)

Tilbagerulning[redigér wikikode]

Før du lavede tilbagerulning af Invasionen af Danmark i 1940, burde du have set indlæggene på diskussionsiden. Kilden til de 203 dræbte er utroværdig, enhver logik siger, at 16 danskere bevæbnet med "cykelpumper" ikke kunne maje 203 (!) tyskere ned.--Ramloser (diskussion) 25. mar 2015, 23:14 (CET)

Ramloser jeg fjernede redigering til den sidste rettelse du selv havde lavet ikke andet end det, der stod ikke noget om nogle cykelpumper, så jeg må ind rømme jeg er noget forvirret over det du skriver ---Zoizit (diskussion) 25. mar 2015, 23:19 (CET)
og så står der så også her http://www.cultours.dk/presse/besettelsen-af-danmark-den-9.-april-1940-var-ikke-fredelig men det er måske ikke en pålidelig kilde --Zoizit (diskussion) 25. mar 2015, 23:33 (CET)
Jeg har nu gravet to nye militærhistoriske kilder frem og brugt dem som grundlag. Den "gamle" kilde er stadig angivet, men nu som sekundær forklaring.--Ramloser (diskussion) 25. mar 2015, 23:49 (CET)

Vedr siden RabbitRabbit Fashion[redigér wikikode]

Jeg har modtaget en besked om at siden er blevet indstillet til sletning da den er på engelsk og reklamerende. Jeg tror måske I har kigget på den første version der blev lagt op, som desværre bare var taget direkte fra websiden. Den gik jeg ind og redigerede for nogle uger siden, så den nu er på dansk, og efter mit mening er informativ og ikke reklamerende. Men det er selvfølgelig i sidste ende jeres vurdering.(skrev 2.110.98.132 (diskussion) 28. mar 2015, 16:23. Husk at signére dine indlæg.)

Hej IP 2.110.98.132 som jeg går ud fra er Bruger:RabbitRabbit Fashion, det handler ikke om hvorvidt artiklen er skrevet på dansk eller ej, det handler om notabilitet som du kan læse mere om på disse sider Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler og Wikipedia:Kriterier for artikler, du er har muligheden for at argumentere for at artiklen RabbitRabbit Fashion ikke skal slettet på Diskussion:RabbitRabbit Fashion --Zoizit (diskussion) 28. mar 2015, 16:43 (CET)
Du mener vel Wikipedia:Sletningsforslag/RabbitRabbit Fashion --Cgt (diskussion) 28. mar 2015, 17:11 (CET)
Ja det gør jeg Cgt, 1000 tak for rettelsen --Zoizit (diskussion) 28. mar 2015, 17:13 (CET)