Chris MacDonald

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Chris McDonald)
Chris MacDonald
Født 10. januar 1973 (51 år) Rediger på Wikidata
Arbejdssted Danmark (fra 1999) Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Chris MacDonald (født 10. januar 1973 i Seattle, USA) er en amerikansk foredragsholder og klummeskribent, der har boet i Danmark siden 1999.

Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet.

Privat[redigér | rediger kildetekst]

Chris MacDonald er søn af tidligere pilot, Cal MacDonald, og Valerie MacDonald.

I 2005 deltog Chris MacDonald i Race Across America. Chris MacDonald fik en sølvmedalje og titlen 'Rookie of the Year'. Race Across America er et 5.000 km non-stop løb fra kyst til kyst tværs over USA på cykel. Rytterne tilbringer mere end 21 – 22 timer i sadlen hvert døgn og krydser både bjergkæden Rocky Mountains og Mojave-ørkenen.

MacDonald er – på trods af mange års bosættelse i Danmark – fortsat amerikansk statsborger, men sagde ved Alt For Damerne Kvindeløb 2016 i Aarhus, at han arbejder på at anskaffe sig dansk statsborgerskab.

Karriere[redigér | rediger kildetekst]

MacDonald arbejder med sundhed, træning og kost. Han er uddannet cand. scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er grundlægger af Sundhed i Balance og Strong Body Strong Mind konceptet.

Chris MacDonald har medvirket i flere TV-programmer, blandt andet By på Skrump, Chris og Chokoladefabrikken, Chris på skolebænken, Chris på vægten og U-turn - en sidste chance, som alle blev sendt på DR.

Chris MacDonald har stiftet Just Human, en non-profit organisation, som arbejder for at øge trivslen for unge og deres rollemodeller.

Bibliografi[redigér | rediger kildetekst]

  • Du er ikke alene (2011)
  • Ikke til forhandling - livets ligning (2020)

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]