Christian Larrivée

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Christian Larrivée
Christian Larrivée 3.jpg
Christian Larrivée i kamp for Rødovre Mighty Bulls
Personlig information
Født 25. august 1982Rediger på Wikidata
GaspéRediger på Wikidata
Vægt 91 kg[1]Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse IshockeyspillerRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Christian Larrivée (født d. 25. august 1982 i Gaspé, Quebec, Canada) er en canadisk ishockeyspiller der fra sæsonen 2007-08 spiller for Rødovre Mighty Bulls i Superisligaen. Hans foretrukne position på isen er center.

Han blev draftet af Montreal Canadiens i 2000 i 4. runde som nr. 114 i alt, men har endnu ikke spillet i NHL. Han har bl.a. spillet for Chicoutimi Sagueneens i QMJHL.

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Tiden i Rødovre[redigér | redigér wikikode]

Larrivée kom til Rødovre efter en sæson i norsk ishockey hvor han spillede for Storhamar Dragons. Efter en god første halvsæson, hvor han permanent lå i top 4 på pointlisten, kom Larrivée til skade i en kamp mod Totempo HvIK, idet han fik en puck i hovedet. Skaden, der oprindeligt ikke vurderedes til at være slem, viste sig at holde Larriveé ude i noget længere tid end de 1-2 kampe, der oprindeligt blev kalkuleret med.

Efter Rødovres kvartfinale-exit mod Frederikshavn rygtedes Larrivée til Malmö Redhawks sammen med kædekammeraten Juha Riihijärvi. Dog underskrev Larrivée en 1+1-årig kontrakt med Rødovre forholdsvist hurtigt efter etableringen af det nye selskab[2] – men man fandt ikke nogen løsning med Riihijärvi.

Under optakten til Superisligaen 2008-2009 spillede Larrivée i en kort overgang i kæde med Mike Oliveira og Bobbie Hagelin, som begge havde spillet med Larrivée i kortere eller længere tid sæsonen før. Oliveira blev dog skiftet ud med den nytilkomne Sean McAslan, og kæden lagde sig hurtigt fast som den nye førstekæde i Rødovre. Larrivée var dog ikke selv tilfreds med sit spil i optakten til og begyndelsen på den nye sæson, idet han ikke scorede så mange point som sæsonen før.[3] Efter sjette runde ligger Larrivée dog nummer 18 på ligaens samlede pointliste.[4]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]