Christian Potalivo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Christian Potalivo
Født 18. februar 1979Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Christian Steengaard Potalivo (født 18. februar 1979) er en dansk producer, dubber og tidligere barnestjerne. Han debuterede på film i en mikroskopisk rolle i filmen Lad isbjørnene danse (1990) og brød igennem i Krummerne (1991) og Krummerne 2 - Stakkels Krumme (1992), hvor han spillede titelrollens ven, Tom.

I 1993 spillede han den ene af titelrollerne i filmen "Viktor og Viktoria" overfor Amalie Ihle Alstrup. Har siden lagt stemme til flere tegnefilm, bl.a. som Fedtmules søn, Max, i både TV-serien "Max og Mule" og de to film "Fedtmule og søn" og "En ekstrem Fedtmule-film". Pjevs i Lille Kylling, Max i Mickey Fejrer Jul I Andeby, Arthur i Shrek den Tredje, Boo Boo I Yogi Bear, Dinosaurerne, Tarzan.

I 2008 producer på filmene Tempelriddernes skat III og Frode og alle de andre rødder, og i 2015 på Iqbal & den hemmelige opskrift.

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Han er desuden storebror til den tidligere barnestjerne Stephania Potalivo.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerStub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Christian Potalivo kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.