Christian Potalivo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Christian Potalivo
Fulde navn Christian Steengaard Potalivo
Født 18. februar 1979 (44 år) Rediger på Wikidata
København
Nationalitet Danmark Danmark
Søskende Stephania Potalivo Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Den Danske Filmskole (2003-2007) Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Skuespiller, Producer
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Christian Steengaard Potalivo (født 18. februar 1979) er en dansk producer, dubber og tidligere barnestjerne. Han debuterede på film i en mikroskopisk rolle i filmen Lad isbjørnene danse (1990) og brød igennem i Krummerne (1991) og Krummerne 2 - Stakkels Krumme (1992), hvor han spillede titelrollens ven, Tom.

I 1993 spillede han den ene af titelrollerne i filmen "Viktor og Viktoria" overfor Amalie Ihle Alstrup. Har siden lagt stemme til flere tegnefilm, bl.a. som Fedtmules søn, Max, i både TV-serien "Max og Mule" og de to film "Fedtmule og søn" og "En ekstrem Fedtmule-film". Pjevs i Lille Kylling, Max i Mickey Fejrer Jul I Andeby, Arthur i Shrek den Tredje, Boo Boo I Yogi Bear, Dinosaurerne, Tarzan.

I 2008 var Christian Potalivo producer på filmene Tempelriddernes skat III og Frode og alle de andre rødder, og i 2015 på Iqbal & den hemmelige opskrift. I 2018 producerede Potalivo en internet tv-serie kaldet The Rain sammen med Jannik Tai Mosholt og Esben Toft Jacobsen.

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Christian Potalivo er storebror til den tidligere barnestjerne og skuespillerinde Stephania Potalivo.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om skuespilleren Christian Potalivo kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.