Christian Rabjerg Madsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Christian Rabjerg Madsen
Personlige detaljer
Født 24. marts 1986 (35 år)
Silkeborg, Danmark
Politisk parti Socialdemokratiet
Links
Christian Rabjerg Madsens hjemmeside
Biografi på folketinget.dk Redigér på Wikidata
Informationen kan være hentet fra Wikidata.

Christian Rabjerg Madsen (24. marts 1986 i Silkeborg[1]) er en dansk politiker, der er valgt til Folketinget for Socialdemokraterne.

Baggrund[redigér | rediger kildetekst]

Han er søn af eksportchef Per Vestergaard Madsen og hospicechef Ragnhild Rabjerg Madsen.[1] Han er gift med Anne Brink Pedersen.[1]

Politisk karriere[redigér | rediger kildetekst]

Inden Christian Rabjerg Madsen blev valgt til Folketinget, var han kampagnechef for Socialdemokraternes næstformand Nicolai Wammen.[2] Han stillede ved folketingsvalget i 2011 op, men blev ikke valgt ind.[1] Han fik 3.722 personlige stemmer ved dette valg.[3] Ved folketingsvalget 2015 blev han valgt for Sydjyllands Storkreds med 5.201 personlige stemmer.[3]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker
Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpgArtiklen om politikeren Christian Rabjerg Madsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.