Christian Rohde (Nielsen)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Christian Rohde (Nielsen) (f. 13. august 1971 i Slagelse) er en dansk sanger, producer og radiovært. Christian Rohde har været producer på gæsteudsendelser og interviews med hundredvis af danske kunstnere i musik- og teaterlivet, især mange år på RadioJazz i København. Ligeså har han stået for booking og PR for danske kunstnere og orkestre, og har stået i spidsen for lokale byevents og diverse musikarrangementer mange steder. Siden 2015 har har han været engageret af Nyhavn som kunstnerisk leder af musikken fra scenen ved Mindeankeret, hvor han tillige har virket som konferencier under Copenhagen Jazz Festival. Som musikproducent har han udsendt plader med navne som Hannah Bjarnhof, Kansas City Stompers, Jesper Thilo og Lise Reinau, samt følgende albums i eget navn ”Maud Chris”, (2004), ”Vild Med Dansk", (2016), med musikere fra Kansas City Stompers og skuespillerne Susanne Breuning og Maria Stenz, samt albummet ”Weekend med Polyhymnia”, (2019) sammen med musikere fra Kenn Lending Blues Band. Sideløbende med musikken har Christian Rohde arbejdet som skribent og foredragsholder, som reklamemand for Berlingske Lokalaviser og byggeriets medier, samt mange år i optikbranchen.