Christiane Schaumburg-Müller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller[1] (født den 26. januar 1982Frederiksberg) er en dansk skuespillerinde, der første gang gjorde sig bemærket i TV3's dramaserie 2900 Happiness. Christiane har før det bl.a. været med i Nik & Jays musikvideo Boing, og C21's "Tell Me Why". Hun er også danserinde og har danset professionelt siden 1992. Christiane har desuden været vært for musikprogrammet Boogie (DR1) siden den 7. marts 2008, og arbejdet som morgenradiovært på The Voice i programmet Morgenfabrikken sammen med komikerne Uffe Holm og Martin Veltz.

Christiane har siden 2009 været Neye's ansigt udadtil, og forlængede i 2010 samarbejdet for året 2011. [2] Hun har været i Cape Town, Sydafrika for at lave nyt materiale til Neye for foråret 2011. Tidligere har hun bl.a. været i Skotland i forbindelse med sit samarbejde med Neye.

Senest har Christiane blandt andet medvirket i TV 2's comedy show Live fra Bremen. I efteråret 2010 blev hun valgt som Claus Elmings medvært i den syvende sæson af TV2's fredagsprogram Vild med dans, hvor hun erstattede Andrea Elisabeth Rudolph.[3] Hun fortsatte på programmet til og med sæson 9, hvorefter Sarah Grünewald overtog jobbet.

I efteråret 2013 udgav hun Christianes beautybog (ISBN 978-87-7137-268-7), hvor hun skriver om sine egne anbefalinger inden for kosmetik og stil.

Christiane Schaumburg-Müller er bachelor i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School.

Baggrund[redigér | redigér wikikode]

Christiane har en storesøster, der er fire år ældre, og to halvsøskende. Hun er datter af højsteretsadvokat Peter Schaumburg-Müller og gymnasielæreren Birthe Schaumburg-Müller. De blev skilt, da Christiane kun var 1 år gammel. Christiane har privat dannet par med rapperen L.O.C. De ophævede forlovelsen i 2009, men forblev gode venner. De blev dog kærester igen og de blev gift den 22. december 2012. Parret meddelte den 3. juni 2015, at de skulle skilles. [4] Den 2. maj 2016, meddelte parret at de er fundet sammen igen, samt at de venter en søn til efteråret.[5] Den 16. august afslørede Christiane at parret har valgt navnet Constantin til deres søn.[6] Deres søn blev født d. 25. september 2016.[7]

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Tv-serie[redigér | redigér wikikode]

Værtsjob[redigér | redigér wikikode]

Musikvideoer[redigér | redigér wikikode]

Andet[redigér | redigér wikikode]

Noter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi