Cinema Bizarre

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cinema Bizarre: Yu, Kiro, Luminor, Shin og Strify

Cinema Bizarre er et band fra Berlin i Tyskland, som blev dannet i 2007.

Medlemmer[redigér | rediger kildetekst]

Musik[redigér | rediger kildetekst]

Musikken indeholder pop, rock, New Wave og elektronika og deres stil er inspireret af den japanske stil Visual kei, men på mange punkter langt fra.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Medlemmerne mødte hinanden i 2005 til en konference for manga og desuden verdens første I-pop Band. Musikgenren er navngivet af Cinema Bizarre.

Forskelligt[redigér | rediger kildetekst]

Danske Remee og Thomas Troelsen har skrevet numre til Cinema Bizarres debutalbum "Final Attraction", der udkom i oktober 2007. Blandt andet står de bag sangen 'Forever or Never' og derudover er dele af albummet er optaget i København.

Første to singler fra albummet blev “Lovesongs, They Kill Me” og “Escape To The Stars” og i Tyskland gik albummet ind som nummer ni på albumcharten. Desuden udkommer der et nyt album fra de tyske drenge den 26 august udkommer albummet toyZ.

Cinema Bizarre var også med i Tysk mgp 2008, hvor de kom på 3. pladsen med sangen "Forever or Never".

I Danmark blev interessen rigtig vækket, da Boogie TV boblede “Lovesongs, They Kill Me” til Boogie-listen og de var på boogie listen i 10 uger med "Escape to the stars".

Cinema Bizarre har i 2008 spillet på Skanderborg Festivalen og i Vega i København. De spillede også i Vega igen den 5 oktober 2009.

I januar 2010 blev bandet opløst. Yu og Romeo er med i et nyt band, Rouge Morgue.