Cirkusrevyen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cirkusrevyen
Cirkusrevyen.jpg
Indgangen til Cirkusrevyen i 2013.
Generelle informationer
Type Revy
Hjemsted Dyrehavsbakken, Danmark
Grundlagt 1935; 86 år siden (1935)
Ejer Torben "Træsko" Pedersen
Instruktør Lisbet Dahl
Eksterne henvisninger
www.cirkusrevyen.dk
CVR-nummer 45158411 Rediger på Wikidata
Oversigtskort

Cirkusrevyen er Danmarks største revy, der ligger i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Den blev grundlagt i 1935 af restauratør Carl Pehrsson, skuespilleren Osvald Helmuth, Oscar Holst og musikeren Herman Gellin.[1] Den nuværende direktør (2020) er Torben "Træsko" Pedersen. Blandt de mangeårige medvirkende er Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.[2]

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Den unge Aage Stentoft blev Cirkusrevyens første akkompagnatør. Han blev engageret, da han lige var kommet til København fra Holbæk. Han kom til at skrive melodier til mange af de første års viser som "Molak molak mak mak mak", "Dit hjerte er i fare Andresen", "I den mellemste køje", "Degnens vise", "Schaldemose" og "Hen te' kommoden og tebavs igen".

I DR's udsendelse "Omkring Aage Stentoft" fra 1984 fortalte han, hvordan han blev involveret. Han søgte arbejde som pianist i revyen. Han kunne ikke noder og spillede hele livet efter gehør. Han blev ansat på betingelse af, at han ville købe part i revyen. Stentoft troede på både ideen, navnene og sig selv, så han slog til. Under en af de første prøver var Ludvig Brandstrup irritabel, og da Aage Stentoft spillede forkert et par gange brølede Brandstrup: - Hvem Fanden er den bonderøv, som sidder ved klaveret?" Stentoft rejste sig, bukkede og sagde: "Det er ham, der finansierer revyen!"

Cirkusrevyen har alle årene på nær 1945 været afholdt i TeltetDyrehavsbakken. I 1945 blev teltet slået op på den nedbrændte Forums grund.[1]

I 2020 måtte revyen aflyses som følge af coronaviruspandemien.[2] I første omgang gjorde regeringens forbud mod forsamlinger på over 500 personer indtil 1. september 2020, at der ikke kunne afholdes revy som planlagt i juli og august 2020. Folkene bag Cirkusrevyen arbejdede så på, at afholde den senere på året.[3] Det ville dog kræve en dispensation fra Dyrehavsbakkens miljøgodkendelse, hvis der skulle spilles uden for dennes sæson. Bakken ligger imidlertid ved grænsen mellem Gentofte og Lyngby-Taarbæk Kommuner, hvor der i forvejen havde været uenigheder om miljøgodkendelsen gennem en årrække, hvilket nu også kom til at påvirke Cirkusrevyen.[4] 25. maj 2020 valgte Cirkusrevyen så helt at aflyse årets forestilling, dels fordi de endnu ikke havde fået den nødvendige kompensation, og dels på grund af den generelle usikkerhed om genåbningen af Danmark efter coronaviruspandemien. Revysæsonen 2020 skulle ellers have været Ulf Pilgaards 40. og sidste sæson i revyen, men det måtte udskydes til 2021.[2]

Tidligere forestillinger[redigér | rediger kildetekst]

Cirkusrevyen 1983[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Grethe Sønck, Lily Broberg, Kai Løvring, Tommy Kenter, Lone Helmer, Flemming Enevold og Nellie Crump

Instruktion: Tommy Kenter

Cirkusrevyen 1984[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Grethe Sønck, Kai Løvring, Jan Schou, Jeanne Boel, Kirsten Walther, Bent Reiner og Poul-Kristian Jensen

Instruktion: Grethe Sønck

Cirkusreven 1985[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Lisbet Dahl, Erik Paaske, Kirsten Lehfeldt, Bjørn Puggaard-Müller, Kirsten Rolffes og Torben Pedersen

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1986[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Claus Ryskjær, Erik Paaske og Kirsten Lehfeldt

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1987[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl, Jørgen Buckhøj og Lene Funder

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1988[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl, Jeanne Boel og Kai Løvring

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1989[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl, Kirsten Norholt og Allan Olsen

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1990[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Birthe Kjær, Pia Rosenbaum og Erik Paaske - Mads Mikkelsen (Danser)

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1991[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl, Kirsten Norholt, Kit Eichler og Allan Olsen

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1992[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl, Henrik Koefoed og Kit Eichler

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1993[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Søren Østergaard, Niels Olsen og Grethe Sønck

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1994[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl og Henrik Lykkegaard

Instruktion: Lisbet Dahl

Cirkusrevyen 1995[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ditte Gråbøl, Lisbet Dahl, Claus Ryskjær, Ulf Pilgaard og Niels Olsen

Instruktion: Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen fejrede revyens 60 års jubilæum i 1995 med "Blot til lyst", en sketch af Niels Olsen og et potpourri over gamle numre, "Tillykke med de 60", der var bearbejdet af Ida og Bent From).

Vi møder igen Familien Danmark, bestående af mor Nesa (Lisbet Dahl), Far Haralder (Claus Ryskjær), sønnen Syrilder (Ulf Pilgaard) og datteren Tut (Ditte Gråbøl). Niels Olsen er Tuts nye kæreste fra Jylland, men alle tror han er perker, fordi han taler så underligt. Sketchen blev meget berømt, fordi Lisbet fik hylet både Rysse og Ulf ud af den ved at improvisere.

Størstedel af 2. akt er en hyldest til Cirkusrevyens 60 års jubilæum. Vi får Rysse at se i rollen som Dirch Passer i gyngen, Lisbet Dahl som Elga Olga i flere roller, Niels Olsen som Buster Larsen i sangen Dikke-dik. Men Rysse og Niels spiller Halleluja med overalls med hul ind til numsen. Desuden en masse højdepunkter i Cirkusrevyens historie. Niels gengiver en meget hurtig version af en statistiker, der går i dametøj. Ulf synger en kort hyldest sang til Dirch Passer.

Sygeplejerskenes strejke tages også under behandling og Niels, Rysse og Ulf spiller patienter på et sindsygehospital, men det afsløres først til sidst, hvor alle danser og synger med bukserne nede om anklerne. Ditte Gråbøl spiller Ritt Bjerregaard, som netop er valgt til EU, mens Ulf, Rysse og Niels synger 'Dumme Kælling', i forklædninger som Mogens Lykketoft, Svend Auken og Poul Nyrup.

DVD'en/videoen er optaget 23. august ved 18-forestillingen.

Cirkusrevyen 1996[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Niels Olsen, Ulf Pilgaard, Thomas Mørk, Jess Ingerslev, Tina Christiansen og Ulla Henningsen.

Cirkusrevyen 1996 blev instrueret af Peter Schrøder, som måtte standse kort før premieren pga. uenigheder med skuespillerne.

Cirkusrevyen 1997[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Søren Østergaard, Ulf Pilgaard, Jeanne Boel, Pernille Schrøder, Jess Ingerslev og Gordon Kennedy

Cirkusrevyen 1998[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Niels Olsen, Søren Østergaard, Ulf Pilgaard, Pernille Schrøder og Kirsten Norholt.

Cirkusrevyen 1998 var første gang Niels Olsen var instruktør på Cirkusrevyen som fik titlen "Langt Ude I Skoven". Temaet blev understreget allerede i første sketch, hvor Niels kom ind som fe i en skov, og vi mødte resten af de medvirkende, hver især iført et dyrekostume. Det er også i denne revy at vi introduceres til Splejs Boys, og ikke mindst Splejs Girls.

Niels Olsen og Ulf Pilgaard optræder desuden med deres 'De Små Synger', mens de sammen med Søren Østergaard også laver Hat Trick sketchen. Ulf Pilgaard laver igen sin imitation af en indvandrer, som så ihærdigt prøver på at blive integreret, men det går ikke så godt, for han har svært ved at udtale dansk. Blandt andet skal han købe fiskefars; "Jeg skal til fissehandler og købe fissefars til fissefilet – fisse på femten minutter, det' ikk' så ring' endda!"

Der bliver også taget gas på Færøerne, i nummeret "Vi Vil Bare Ha'", hvor alle er iført færøsk nationaldragt og synger om, hvordan Færørerne prøver at hive penge ud af det danske folk, for ellers vælter de regeringen.

Niels Olsen og Pernille Schrøder laver også en nyere version af den gamle pensionistsang, som nu er blevet til 'Rockerliv'. Og sidst skal Storebæltsbroen indvies. Det foregår med to politibetjente, Søren og Niels, som er henholdsvis meget fynsk og meget jysk. Så kommer Ulf som leder af en pigegarde, men som er kommet uden sit orkester, fordi han har taget for lange skridt. Pernille Schrøder kommer som Dronning Margrethe til den store åbning, mens Kirsten Norholt er tv-reporter Carsten Fischer. Ulf Pilgaard kommer til sidst ind som statsminister Poul Nyrup Rasmussen, og så åbnes broen.

Afslutningsnummeret er en solo med Niels Olsen, men de andre kommer med, og det handler om, at det snart bliver vinter, så der bliver masser af brækkede arme og ben at grine af. Til sidste kommer hele ensemblet frem og ønsker alle en glædelig jul.

Cirkusrevyen 1999[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Pernille Schrøder, Thomas Mørk og Michelle Bjørn-Andersen.

Cirkusrevyen 1999 var den anden Cirkusrevy instrueret af Niels Olsen. Blandt numrene kan bl.a. nævnes Niels' dopede cykelrytter, og saxofon-spillende Bill Clinton.

Cirkusrevyen 2000[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ditte Gråbøl, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Ulf Pilgaard og Niels Olsen.

Cirkusrevyen årgang 2000 havde titlen Totalt til Grin. Den var instrueret af Niels Olsen. Det var Ulf Pilgaards 20 års jubilæum i Cirkusrevyen og i den anledning skrev Niels Olsen nummeret 'Beskedenhed'. Det var også Niels, der skrev nummeret 'Lad Os Bygge Broer', hvori der blev sunget på svensk, om hvordan svenskerne nu ville overtage Danmark, fordi Øresundsbroen var kommet til. Som Niels synger: "Jesus sagde, at vi sku' elske andre men'sker – men han havde heller aldrig mødt en svensker!"

Ditte Gråbøl lavede igen sin Ritt Bjerregaard-parodi, som endnu engang tog kegler. Herunder spiller Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Ulf Pilgaard henholdsvis Henrik Dam Kristensen, Mogens Lykketoft og Poul Nyrup Rasmussen. De er alle underdanige overfor Ritt; danser rundt i meget stramme busker og skjorter med noget pels på, og ligger på alle fire og ryster med rumpen. Det er dog ikke kun i denne sketch, at vi møder Nyrup. Ulf spiller ham adskillige gange i denne revy.

Også sygehussystemet under den Socialdemokratiske regering tages under 'kærlig behandling', med en doktor (Ulf) som er meget frustreret, fordi han har måtte holde pause i to timer alene – han har jo ikke taget en lang krævende uddannelse for at spille ludo alene. Alt imens den gamle patient (Pernille) er ked af, at hun ikke kan få ren ble på, men skal bytte med de andre. Niels er den sure mandlige sygeplejerske, mens Ditte først er hygiejnekonsulent (rengøringsdame, sidenhen Jørgen Olsen (Fra Brødrene Olsen) og senere hen en meget grisk bedemand. Henrik er først en meget ivrig overlæge, som blot er interesseret i den gamle dames organer, og senere spiller han hendes ligeglade søn, som ender med at spille ludo med Ulf og bedemanden.

Vi lærer også, hvad en rigtig mand er. Det er Henrik Lykkegaard, der sørger for den undervisning. Mens Niels Olsen spiller Enrique Iglesias, som prøver at leve i cølibat, men som hele tiden bliver hevet 'På lokum' af de danske piger, fordi som de siger: "Den danske tissemand er lavet af vat!".

Den største danske eksportvare anno 2000, bliver også præsenteret: Aqua. Hvor Pernille Shrøder spiller Lene Nystrøm, Niels Olsen spiller René Dif, Henrik Lykkegaard spiller Søren Rasted og Ditte Gråbøl er Claus Noreen. Her synger de om deres beggrund, og hvorfor de hedder, som de gør. "Vi skal hedde noget som alle behøver; VAND! Aqua lyder meget fed're!"

Cirkusrevyen 2001[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Claus Ryskjær, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Tammi Øst og Ulf Pilgaard.

Cirkusrevyen årgang 2001 havde titlen Det Glade Vanvid og var instrueret af Henrik Lykkegaard.

Cirkusrevyen 2002[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder og Ulf Pilgaard. Instruktion: Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen 2003[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkede: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Claus Ryskjær og Pernille Schrøder

Cirkusrevyen 2004[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Mette K. Madsen, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær og Niels Ellegaard. Instruktion: Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen 2005[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Claus Ryskjær og Marie Askehave. Instruktion: Lisbet Dahl.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nu igen Rettidig omhu
Fra lystbådehavnen Tillykke med de nye lokaler
Plastik Tina
Ikke noget at komme efter Koldernes kamp
Det har jeg da ik' God mod dyrerne
Shake that feather Spare Ribs
De få synger Move that fan
7.B Humørbomben
Piratosser Olé
Eventyr Swinger
Hoochy - Gucci Vær dig selv
Hittegods
Kompot
Ikke et ord
Hilsen fra Tyrol

Cirkusrevyen 2006[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard. Instruktion Lisbet Dahl.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Hva' vil I ha' Lærte vi noget
En tur i Rutchebanen Djævlen på afveje
Duke Ellegaards Orkester Fordomsfri
Elefanten Nat i Barcelona
På hospitalet Brok
Black Magic Det største af alt
Dick & Leffe Sig efter mig
En gang til Let's Dance
Helle alene i verden Par nr. 1
Hva' glor I på På trapperne
Vi, Farmor Her har I mig igen
Striberne Go' nat og på gensyn
Det' smørret, der gør'et

Cirkusrevyen 2007[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: Cirkusrevyen 2007

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Andreas Bo Pedersen.

1. Akt 2. Akt
Ren harmoni Succes med K på
Kropsvisitering En lille støttekoncert
Dirigenten Lig på bordet
Rosas mor og far Venindesnak
Mariannes svanesang Tango for Astor
En uddøende race Far igen
Cirkus i cirkus De stærkeste kvinder i byen
Cykelpræsten En upremiere
Harry Orlando and his whistling fantasy På utallige opfordringer
Discount air Der hænger verden
Et lille kompromis
Fotosession
En lille charmeoffensiv
Palmer i Køge

Cirkusrevyen 2007 var en meget vellykket revy med premiere 22. maj i teltet på Bakken og afslutning 1. september i Aalborg Kongres og Kultur Center. Den solgte 135.000 billetter og blev årets revy ved Revyernes Revy. DVD'en blev optaget fredag 8. august kl. 18 og 21.

Cirkusrevyen 2008[redigér | rediger kildetekst]

Uddybende Uddybende artikel: Cirkusrevyen 2008

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard.

Cirkusrevyen 2008 solgte 163.000 billetter og fik fem stjerner fra næsten alle anmelderne. Der var premiere 22. maj i teltet på Bakken og sidste forestilling var 30. august i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Cirkusrevyen 2009[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Andreas Bo Pedersen.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Så er det nu Carl-Erik Sørensen James Price Nye boller på suppen Carl-Erik Sørensen
Mit store jubilæum Carl-Erik Sørensen Carl-Erik Sørensen Golf Idé: Henrik Lykkegaard Vangelis
Os to for evigt Carl-Erik Sørensen James Price Et par gode råd Carl-Erik Sørensen
På skadestuen Carl-Erik Sørensen Black Ties T. Ovesen
Ritt's sortie Henrik Lykkegaard V. Cornelius Nullermand Louise Mieritz

Tammi Øst

Ditte Hansen

James Price
En faun's eftermiddag Idé: Henrik Lykkegaard Klar snak Vase & Fuglsang
Ingen bonus Carl-Erik Sørensen James Price Dukkeflise Louise Mieritz

Tammi Øst

Ditte Hansen

James Price
Forældrestolthed Jacob Morild Hjemme igen Leif Maibom
Salsa James Price Sparet væk Vase & Fuglsang
Hos skrædderen Ernst Trillingsgaard En lille afskedshilsen Carl-Erik Sørensen James Price
Mænd af ære Henrik Lykkegaard

C. colding

A.B. Pedersen

Poul Krebs

James Price Jeg ser en tid Carl-Erik Sørensen James Price
Filip skal luftes Carl-Erik Sørensen
En fed twist Adam Price James Price

Cirkusrevyen 2009 fik seks stjerner af JyllandsPostens anmelder.

Cirkusrevyen 2010[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt Tekst Musik 2. Akt Tekst Musik
Spring ud Adam Price James Price Efter festen Carl Erik Sørensen
En prolog James Price En snack W. Darfich, James Price
Store Klaus Henrik Lykkegaard James Price Alle gode gaver Henrik Lykkegaard James Price
Familiebesøg James Price En lille smule bekymret Carl Erik Sørensen
1-års dagen Leif Maibom The Dancer within D. Blix, G. Wolter
Ovre i privaten Carl-Erik Sørensen James Price Tommy fra Svaneke Henrik Lykkegaard
Formanden har ordet Vase og Fuglsang En kort visit Vase og Fuglsang N. Hausgaard, W. Thomas
Et nøgent menneske C.S Anderson Cirkusrevyen 75 år
Cotton Club James Price I teltet på Bakken James Price James Price
The Ohlson's Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard James Price
Paradispigen Louise Mieritz, Ditte Hansen
I procession Carl Erik Sørensen James Price
I al beskedenhed Carl Erik Sørensen Carl Erik Sørensen

Cirkusrevyen 2011[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen, Niels Ellegaard samt Balletten.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
En stor familie Carl-Erik Sørensen James Price Det får du hos mig Carl-Erik Sørensen James Price
Sig før mig Kent Bovin Dumpekandidaterne Carl-Erik Sørensen
Ti points Carl-Erik Sørensen James Price Fitness der rykker Vase & Fuglsang James Price
En udsat gruppe Ide: James Price Bankgaranti Kjeld Thorbjørn
Den klogeste i verden Louise Mieritz

Tammi Øst

Ditte Hansen

Louise Mieritz

Tammi Øst

Ditte Hansen

Mission Impossible Carl-Erik Sørensen
Pis mig i øret Carl-Erik Sørensen Skinnet bedrager Lisbet Dahl
Et intermezzo Idé: James Price og Niels Ellegaard Kaffe og kage James Price
Helt almindelig Vase & Fuglsang Huspoeten Jens Barfoed
Swing Peter Düring Shadow David Blix og Gustav Wolter
Birthes sidste kvæk Henrik Lykkegaard James Price Ballerinaerne Ditte Hansen og Lisbet Dahl
Udo & Lothar Henrik Lykkegaard James Price

Sousa

Dolly Parton

Nok at se til Carl-Erik Sørensen
Pigesnak Henrik Lykkegaard En søvnig sag Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard
Ni Hao Carl-Erik Sørensen James Price Aftenens stjerne Carl-Erik Sørensen Carl-Erik Sørensen
Vi elsker jer Peter Oliver Hansen James Price
En stor familie Carl-Erik Sørensen James Price

Cirkusrevyen 2012[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen, Niels Ellegaard samt Balletten.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Takket være jer Carl-Erik Sørensen James Price Knuz fra Mormor og Morfar Mette Lisby og Jesper Bæhrenz James Price
Kram Kent Bovin Højt til loftet Vase & Fuglsang
Venneaften Tommy A. Jensen Hanzii! Henrik Lykkegaard James Price
Vores ansigt Carl-Erik Sørensen I himlens port Vase & Fuglsang
Netbank Nicklas Andersen Primat-liv Vase & Fuglsang
Robotter Carl-Erik Sørensen James Price Gamle minder Flemming Krøll
Helt vild med dans Ditte Hansen Pust Idé & koreografi: René Vinther Gustav Wolter og David Blix
Hilsen fra unionen Carl-Erik Sørensen Ludwig van Beethoven Dagens sang Ditte Hansen James Price
Million Henrik Lykkegaard James Price Intet er så skidt... Henrik Lykkegaard James Price
En rigtig god løsning Carl-Erik Sørensen James Price Smartphone Våse & Slagsang
'Klik Idé & koreografi: René Vinther Gustav Wolter og David Blix Når aftenen er forbi Henrik Lykkegaard James Price
Karen og Suzanne Tammi Øst, Louise Mieritz og Ditte Hansen
Blærerøv Henrik Lykkegaard James Price
Tak Niels Olsen James Price
De usynlige Tammi Øst, Louise Mieritz og Ditte Hansen

Cirkusrevyen 2013[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Ditte Hansen, Andreas Bo Pedersen, Niels Olsen .

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Vi er på vej Carl-Erik Sørensen James Price Bare ærgerligt, Sonny boy Louise Mieritz & Ditte Hansen James Price
Ældrekatastrofen Niels Olsen Freja Martin Jantzen & Peter Spies
Helt til hest Søren Anker Madsen Diverse Award - show Vase & Fuglsang Diverse
Annes testamente Louise Mieritz & Ditte Hansen James Price Vi lukker og slukker Vase & Fuglsang James Price
Min lille hobby Carl-Erik Sørensen James Price Bootlegger Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Somnia Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Studietur Vase & Fuglsang
Kiksekage Søren Anker Madsen Mister D Niels Olsen Niels Olsen
Vi' da ik' misundelig' Carl-Erik Sørensen James Price Ude i hampen Vase & Fuglsang
Konen med sækkene Birthe Larsen Den nøgne sandhed Vase & Fuglsang
Med på en 4'er Vase & Fuglsang Vi gjorde det Carl-Erik Sørensen
Hjem fra ferie Carl-Erik Sørensen Carl-Erik Sørensen Det du gør for mig Carl-Erik Sørensen
Det kør' på skinner Adam Price James Price På vej hvorhen? Carl-Erik Sørensen James Price

Cirkusrevyen 2014[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Vicki Berlin, Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Sammen Carl-Erik Sørensen James Price Klar til comeback Carl-Erik Sørensen James Price
Det er for galt James Price Den unge mor Vicki Berlin
El-cyklen Vase & Fuglsang Blomsterballet Idé: Henrik Lykkegaard Tjajkovskij
Der må gøres noget nu Carl-Erik Sørensen James Price Farvel Vase & Fuglsang
Generalsekretæren har ordet Adam Price Imaginarium Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Dråben Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Pustepause Vicki Berlin
I mandegruppen Carl-Erik Sørensen James Price Genboerne Henrik Lykkegaard James Price
Min skat Carl-Erik Sørensen James Price Sådan tjener man penge Lukas Birch Søgaard
Arvegods Peter Bisgaard Christiansen Vi ruller tilbage Vase & Fuglsang
Hjem-Hash Vase & Fuglsang Tag dig dog sammen Henrik Lykkegaard
Selfie-moment Adam Price James Price En skæg ballade Henrik Lykkegaard James Price
Nok at se til Carl-Erik Sørensen
Fra hinanden Carl-Erik Sørensen James Price

Cirkusrevyen 2015[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen, Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
En lang sommer Carl-Erik Sørensen James Price Pest eller kolera Carl-Erik Sørensen James Price
Et kendt ansigt Henrik Lykkegaard Connaisseurs James Price
All Inclusive Jan Svarrer Sugar Dating Vase & Fuglsang
En moderne mand Henrik Lykkegaard James Price Love Invasion Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Lille Inger Vase & Fuglsang Med på den værste Carl-Erik Sørensen
En Rose Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Grise i krise Carl-Erik Sørensen James Price
Til grin Vase & Fuglsang / Niels Ellegaard Jeg lytter Vase & Fuglsang
Parademøer Poeten, Ditte Hansen og Louise Mieritz Sven Gyldmark / James Price Ude at skyde Carl-Erik Sørensen Trad.
I skarp træning Kjeld Torbjørn Store planer / Sig goddag Carl-Erik Sørensen James Price
De små danser Idé: Henrik Lykkegaard Johann Strauss
Scener fra et ægteskab Ditte Hansen og Louise Mieritz Joakim Pedersen
Vi er glade, vi er fri Carl-Erik Sørensen James Price
Ytr! Carl-Erik Sørensen James Price
Om 40 år Adam Price James Price

Cirkusrevyen 2016[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Velkommen Adam Price James Price Endnu et år Carl-Erik Sørensen
En milepæl Carl-Erik Sørensen Carl-Erik Sørensen Kogepladen Idé: Henrik Lykkegaard James Price
Min lille hemmelighed Jan Svarrer og Søren Anker Madsen James Price Single sommermad Vase & Fuglsang
Er alle med? Vase & Fuglsang En moderat muslim Vase & Fuglsang James Price
Godt vi ku' hjælpe Vase & Fuglsang Weird Science Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Hacker Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Varme hænder Martin Jantzen og Lasse Aagaard
Misforstået Carl-Erik Sørensen James Price Den 7. himmel Vase & Fuglsang
50+ Henrik Lykkegaard James Price Rambos far Jan Svarrer og Søren Anker Madsen
På Herrens Mark Vase & Fuglsang Formanden har ordet Henrik Lykkegaard James Price
Et makkerpar Carl-Erik Sørensen James Price Tillykke Dirch Diverse / Idéoplæg: Rasmus og Søren Baastrup Diverse
Indre ro Carl-Erik Sørensen Bare gør hvad I vil Adam Price James Price
Mor, vil du med mig? Adam Price James Price

Cirkusrevyen 2017[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Hvor er det flot Carl-Erik Sørensen James Price Verdens største Carl-Erik Sørensen James Price
Det nyeste nye Henrik Lykkegaard Diverse Græsk landbrød Jan Svarrer og Søren Anker Madsen
Min allerbedste ven James Price James Price En dag på kontoret Idé: Henrik Lykkegaard P. M. Narro
Noget om skat Vase & Fuglsang Atman Vase & Fuglsang
Termokander Jan Svarrer Breaking News Idé: Rasmus og Søren Baastrup James Price
Galerie Baroque Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Den sidste tur Niels Olsen James Price
Kagekonen Carl-Erik Sørensen James Price La La La Vase & Fuglsang James Price
Jim Henrik Lykkegaard James Price Tiden Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Posthvor? Vase & Fuglsang Sus i skørterne Carl-Erik Sørensen
Det er sguda dansk Carl-Erik Sørensen James Price Hvad er det værd James Price
Bitte, bitte, bitte Carl-Erik Sørensen James Price Diva Dahl Ditte Hansen og Louise Mieritz James Price
De grå synger Henrik Lykkegaard James Price Kærlig hilsen Henrik Lykkegaard James Price
Noget at se frem til Carl-Erik Sørensen James Price

Cirkusrevyen 2018[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Amalie Dollerup, Niels Ellegaard.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Lige nu Carl-Erik Sørensen James Price Næsten Carl-Erik Sørensen James Price
Trick-tyveri Vase & Fuglsang Vladimir Henrik Lykkegaard Trad.
Øret mod Øst Carl-Erik Sørensen James Price To til tapas Vase & Fuglsang
Klar snak Leif Maibom Gok Gok Henrik Lykkegaard James Price
Violinernes konge Henrik Lykkegaard Diverse Nogen der ligner Carl-Erik Sørensen James Price
Den nye model Carl-Erik Sørensen James Price Lyden bag lukkede døre Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Samurai Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring To der styrer Carl-Erik Sørensen James Price
Og det var Danmark Vase & Fuglsang Kort og kontant Søren Anker Madsen
Så ka' de lære det Vase & Fuglsang Curling Niels Olsen Niels Olsen
Fede tider Vase & Fuglsang Klædt af Vase & Fuglsang
Nyt Nordisk Danseteater Idé: Henrik Lykkegaard / Koreografi: René Vinther James Price Tillykke Diverse / Idéoplæg: Rasmus, Søren og Lise Baastrup Diverse
Mit liv som sådan Carl-Erik Sørensen Carl-Erik Sørensen Lige om lidt Carl-Erik Sørensen James Price

Cirkusrevyen 2019[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Karsten Jansfort.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Krænket Adam Price James Price Ej blot til lyst K. Madsen
Intra Søren Anker Madsen Mig tid Adam Price James Price
Det 7. bud Niels Olsen Niels Olsen Ingen stess Vase & Fuglsang
New York Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Gravøl Jan Svarrer
Ind i klimakampen Carl-Erik Sørensen og Vase & Fuglsang En lille grim mand Henrik Lykkegaard James Price / Sousa
Samtykke James Price Paris Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Panda-diplomati Adam Price James Price En smutter Carl-Erik Sørensen James Price
Tokyo Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Et rasende menneske Vase & Fuglsang
Brevkasse 1 Rasmus, Søren og Lise Baastrup Brevkasse 2 Rasmus, Søren og Lise Baastrup
Alle pengene værd Carl-Erik Sørensen James Price May Day Henrik Lykkegaard Trad. / ABBA / James Price
Jobsamtale Jan Svarrer og Vase & Fuglsang Vi ses måske igen Idéoplæg: Rasmus, Søren og Lise Baastrup Kim Larsen
Man skal høre meget Niels Olsen Tak! Henrik Lykkegaard James Price
Ay Ay Ay Ay Adam Price James Price

Cirkusrevyen 2020[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Carsten Svendsen.

I 2020 måtte revyen aflyses som følge af coronaviruspandemien.[2] Den 25. maj 2020 valgte Cirkusrevyen at aflyse årets forestilling, dels fordi de endnu ikke havde fået den nødvendige kompensation, og dels på grund af den generelle usikkerhed om genåbningen af Danmark efter coronaviruspandemien. Revysæsonen 2020 skulle ellers have været Ulf Pilgaards 40. og sidste sæson i revyen, men det måtte udskydes til 2021.[2]

Cirkusrevyen 2021[redigér | rediger kildetekst]

Medvirkende: Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl.

Følgende numre var med:

1. Akt 2. Akt
Nummer Tekst Musik Nummer Tekst Musik
Sikke et år! Carl-Erik Sørensen James Price Joe Henrik Lykkegaard James Price
En mindre komplikation Jan Svarrer og Søren Anker Madsen Kom Max Vase & Fuglsang
Den nye sherif i byen Adam Price James Price Beth og Bendt Niels Olsen Niels Olsen
Søren Henrik Lykkegaard James Price Ærlig talt Henrik Lykkegaard/Vase & Fuglsang
Bryllup Torben Simonsen En lægeaftale Niels Olsen
Hvordan Dan? Carl-Erik Sørensen James Price Idé: Henrik Lykkegaard Traditionel
Bofællesskab Jan Svarrer/Vase & Fuglsang Ret og vrang Jan Svarrer/Vase & Fuglsang
I disse tider Leif Maibom De nye stjerner Niels Olsen Niels Olsen
Et vanskeligt job! Leif Maibom James Price Swing 10 Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring
Godt Nytår Idé og koreografi: René Vinther Peter Düring Ulf! James Price og Adam Price m.fl. James Price m.fl.
Intet at skjule Vase & Fuglsang Så er der afgang Carl-Erik Sørensen
Et stykke med makrel Carl-Erik Sørensen James Price Nye tider Carl-Erik Sørensen James Price
Don og damerne Niels Olsen Niels Olsen
Giv os sommeren tilbage Henrik Lykkegaard Tak for lån af original tekst og musik af: Anne Linnet,

Thomas Helmig, Poul Krebs, Rasmus Seebach,

Peter A.G. Nielsen, Steffen Brandt, Sebastian,

Johnny Madsen og Lise Cabble

Se også[redigér | rediger kildetekst]

Fodnoter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ a b De første fornyelser Arkiveret 4. juni 2012 hos Wayback Machine, Bakken.dk
  2. ^ a b c d e Cirkusrevyen er aflyst af Sebastian Myrup Hansen. TV2 Lorry, 25 maj 2020.
  3. ^ Cirkusrevyen aflyser alt i juli og august - håber på forestillinger senere på året af Christian S. N. Therkildsen. TV2 Lorry, 21. april 2020.
  4. ^ Cirkusrevyen endt i kommunestrid efter ønske om at gennemføre forestillinger i efteråret af Jacob Carlsen Mazor. TV2 Lorry, 7. maj 2020.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]