DØK Alumni

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken. Artiklens emne er vurderet at være så snævert, at den er foreslået slettet. Klik her for at se sletningsforslaget.

DØK Alumni er Netværket mellem færdiguddannede studerende til HA(dat.) og cand.merc.(dat.) fra CBS i København.

DØK Alumni har til formål at vedligeholde et socialt og fagligt netværk blandt DØK dimittender samt at fremme kendskabet til DØK-studiet i erhvervslivet.

Foreningen blev startet i sin nuværende udformning i 1999, og afholder hvert år en række faglige og sociale arrangementer. Den er i princippet et udvalg under DØK-foreningen og er underlagt denne som et udvalg.<

Kerneaktivitet[redigér | redigér wikikode]

Foreningens oprindelige kerneaktivet er at afholde omkring fire seminarer om året – typisk med et DØK-relevant indhold af faglig karakter. Men andre emner tages også op. Seminarerne plejer at være af et par timers varighed og afholdes som gå-hjem-møder. De efterfølges altid af hygge med ost, brød, pølse og rødvin og masser af muligheder for almindelig socialisering og at møde alle dem, man en gang så næsten hver dag.

Andre aktiviteter[redigér | redigér wikikode]

Af andre aktiviteter kan nævnes en blå bog/adressebog (udsendes tre gange årligt, en lønstatistik (en gang årligt), matchmaking-arrangementer med repræsentanter fra erhvervslivet (to gange årligt) og rene socialiseringsarrangementer (fire gange om året). Vi deltager også i arbejdet omkring den årlige gallafest.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Forening eller organisationStub
Denne artikel om en forening eller organisation er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.