Damir Hadzovic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Damir Hadzovic

Personlig information
Født 8. august 1986 (37 år) Rediger på Wikidata
Goražde, Bosnien-Hercegovina Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Mma-udøver Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Damir "The Bosnian Bomber" Hadžović (født 8. august 1986 i Goražde, Bosnien) er en dansk MMA-udøver, der konkurrerer i letvægt-klassen i Ultimate Fighting Championship. Hadzovics styrke befinder sig primært i den stående del af MMA, hvor hans kickboxing og evne til at slå modstanderen ud på knockout er hans force.

Barndom[redigér | rediger kildetekst]

I 1992, flygtede Hadzovic som seksårig med sin familie fra Bosnien til Danmark på grund af krigene i det tidligere Jugoslavien. Familien tilbragte de første år i en asyllejr, men flyttede senere til Esbjerg, hvor Hadzovic havde sin ungdom.

Mixed martial arts[redigér | rediger kildetekst]

UFC[redigér | rediger kildetekst]

Den 4. februar 2016 blev det offentliggjort at han officielt skrev kontrakt med UFC og blev dermed den 3. dansker til at blive involveret med forbundet efter Martin Kampmann og Nicolas Dalby.

Den 28. maj, 2017 til UFC Fight Night 109 i Stockholm, knock-out besejrede han storfavoritten, polske brasiliansk jiu-jitsu-udøveren Marcin Held og vandt "Performance of the Night".

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Artiklen om Damir Hadzovic kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.