Daniel "Dingo" Kristensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgNogle eller alle af denne artikels kildehenvisninger er enten af tvivlsom kvalitet eller ikke sekundære/tertiære.
Du kan afhjælpe dette ved at udskifte de angivne kilder med mere troværdige kilder. Se vejledning i Referencer.
Daniel "Dingo" Kristensen
Daniel "Dingo" Kristensen.jpg
Taget af Dingo under photoshoot i forbindelse med lanceringen af hans første merchandisekollektion.
Personlig information
Født 28. februar 1999 (22 år)
Tørring
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Daniel Klink Kristensen, også kendt som Dingo, (født 28. februar 1999, Tørring) er en dansk professionel FIFA-spiller, influencer og internetpersonlighed. Han er mest kendt for sine YouTube-videoer og at spille professionel FIFA for Brøndby IF's eSports hold.

Han har over 29.400 abonnenter (20. april 2020) på YouTube. Han har samlet set over 4 mio. visninger på alle sine YouTube-videoer, og på Instagram har han over 18.500 tusind følgere (20. april 2020)[1]

Dingo er desuden kendt fra sine optrædener i det nationale TV-Program kaldet eSuperligaen, hvori han har været med fra første sæson til og med den 4. sæson[2]

Hæder[redigér | redigér wikikode]

Kildehenvisninger[redigér | redigér wikikode]