Dansk Elbil Komite

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Icon apps query.svgRelevans?
Det står ikke klart, hvorfor denne artikel er relevant i Wikipedia. Dette spørgsmål bør diskuteres.
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.

Dansk Elbil Komite DELK er en forening med hjemsted i København. Den blev oprettet den 6. juni 1980, med det formål at udbrede kendskab til og anvendelse af elbiler og andre elektriske vejkøretøjer, fremme produktion af sådanne med tilhørende komponenter samt formidle udveksling af erfaringer blandt brugere af elbiler.

Som medlemmer optager foreningen erhvervsvirksomheder, offentlige og private institutioner samt enkeltpersoner, som kan tilslutte sig foreningens formål.

Repræsentantskabet er øverste myndighed i Dansk Elbil Komite og afholder et ordinært møde en gang årligt. Foreningen ledes af en bestyrelse på 6 medlemmer. Repræsentantskabets formand er formand for bestyrelsen. Bestyrelsens øvrige 5 medlemmer vælges af repræsentantskabet blandt dettes medlemmer. Per Jørgensen Møller er foreningens Formand.

Ekstern henvisning og kilde[redigér | redigér wikikode]