Danske Fodterapeuter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Danske Fodterapeuter blev etableret i 1932 og er samlingspunkt for statsautoriserede fodterapeuter i Danmark. Brancheorganisationen har cirka 1.800 medlemmer og har kontor i Albertslund.

Foreningen varetager medlemmernes faglige, juridiske og økonomiske interesser. Stort set alle landets fodterapeuter er organiserede i Danske Fodterapeuter, og langt størstedelen af de godt 1800 medlemmer er selvstændige erhvervsdrivende. Danske Fodterapeuter forhandler overenskomst med den offentlige sygesikring på medlemmernes vegne.

Danske Fodterapeuter er medlem af Sundhedskartellet , FH (tidligere medlem af FTF) og International Federation of Podiatrists (FIP) Arkiveret 28. februar 2019 hos Wayback Machine. Danske Fodterapeuter er desuden medlemmernes talerør i medierne, blandt samarbejdspartnere og i relevante politiske fora. Foreningens medlemsblad er Fodterapeuten.

Foreningens formand er statsautoriseret fodterapeut Tina Christensen. Sekretariatschef er Lea Stentoft Berling.

Eksterne kilder, links og henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om en dansk forening eller organisation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Dansk forening eller organisation