David Cage

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
David Cage
David Cage 20080927 Festival du jeu video 05.jpg
David Cage: "Festival du jeu vidéo", 2008
Født 9. juni 1969
Fødested Mulhouse, Frankrig
Pseudonym(er) David De Gruttola
Profession Spildesigner
Titel Grundlægger og CEO af Quantic Dream
Børn 1

David Cage (født 9. juni 1969) er grundlægger af computerspiludviklerfirmaet Quantic Dream, som senest er blevet kendt for udgivelsen af deres spil Fahrenheit (også kendt som Indigo Prophecy) i september 2005; firmaets andet computerspil.

Tidligere havde Quantic Dream udviklet Omikron - The Nomad Soul (Nomad Soul i Europa) til Sega Dreamcast (2000) og PC (1999) [1], hvori David Bowie medvirkede som figur i spillet og som komponist af noget af spillets lydspor (resten blev komponeret af Xavier Despas .

Begge spil er blevet godt modtaget af spilanmeldere. Gamespot gav Indigo Prophecy 8.4 [2] og skrev, at "Indigo Prophecy er et spil som faktisk giver begrebet 'filmisk gameplay' noget kontekst, såvel som noget betydning.", selvom begge spil kun havde en moderat kommerciel succes.

Cage arbejder i øjeblikket på Omikron KARMA, den længe ventede 'sjælelige efterfølger' til Nomad Soul, og har sagt at han er interesseret i at lave et nyt spil som kan gøre brug af en forbedret Fahrenheit/Indigo Prophecy motor.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]


Frankrig Stub
Denne biografi om en franskmand er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi