Dina Birte Al-Erhayem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Dina Birte Al-Erhayem
Personlig information
Født 1975Rediger på Wikidata
Nationalitet DanmarkRediger på Wikidata
Beskæftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Dina Birte Al-Erhayems hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Dina Al-Erhayem (født 1975) er en dansk-irakisk skuespillerinde. Hun er opvokset i Gilleleje som barn af en dansk mor og en irakisk far og har 3 ældre søskende. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater i 2003. Hun var studievært på DR2´s ugentlige trosmagasin Univers og er for nuværende (2014) vært på Dinas TalkshowDk4. I december 2014 kom Ole Stephensen til som medvært, hvorefter titlen er Dinas og Oles Talkshow.

Udover sit arbejde som skuespiller og talkshowvært, er Dina en efterspurgt konferencier og sangerinde. Har udgivet CD´en, "Se min kjole". Hun har også tidligere optrådt som stand-up komiker. Dinas filmdebut er novellefilmen Istedgade (2006) instrueret af Birgitte Stærmose.

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Dina Birte Al-Erhayem kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
SkuespillerStub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi