Discord

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Discord
Udvikler(e) Discord
Udgivet 13. maj 2015
Hjemmeside https://discord.com
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation. Discord findes på Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og i internetbrowsere. I december 2017 havde Discord omkring 87 millioner brugere og i maj 2018 omkring 130 millioner brugere.[1]

Partnerskab[redigér | rediger kildetekst]

Discord partner er for Twitch-broadcastere, Mixer-broadcastere, YouTubere, Reddit-samfundet eller non-profit organisationer. Ved at have dette kan man få nogle fordele til Discord, som gratis Discord Nitro, personligt discord.gg-link, bedre lydkommunikation til ens server, eksklusivt ikon til sin profil og en Discord-hættetrøje kun for partnere.

Discord Nitro[redigér | rediger kildetekst]

Discord Nitro[2] er et abonnement, man kan købe hos firmaet Discord, så man får nogle fordele og er med til at støtte Discord økonomisk.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ How Discord stores billions of messages
  2. ^ Discord Nitro, discordapp.com, hentet 2021-02-02{{citation}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SoftwareSpire
Denne artikel om software og programmering er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.