Discord

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.
Discord
Udvikler(e) Discord
Udgivet 13. maj 2015
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation. Discord findes på Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og i internetbrowsere. I december 2017 havde Discord omkring 87 millioner brugere og i maj 2018 omkring 130 millioner brugere.[1]

Partnerskab[redigér | rediger kildetekst]

Discord partner er for Twitch-broadcastere, Mixer-broadcastere, YouTubere, Reddit-samfundet eller non-profit organisationer. Ved at have dette kan man få nogle fordele til Discord, som gratis Discord Nitro, personligt discord.gg-link, bedre lydkommunikation til ens server, eksklusivt ikon til sin profil og en Discord-hættetrøje kun for partnere.

Discord Nitro[redigér | rediger kildetekst]

Discord Nitro[2] er et abonnement, man kan købe hos firmaet Discord, så man får nogle fordele og er med til at støtte Discord økonomisk.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ How Discord stores billions of messages
  2. ^ Discord Nitro, discordapp.com, hentet 2021-02-02{{citation}}: CS1-vedligeholdelse: url-status (link)

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SoftwareSpire
Denne artikel om software er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.