Diskussion:Åbent vand-svømning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Symbol support vote.svg Artiklen Åbent vand-svømning er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Åbent vand-svømning har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 6, 2010.

 

Stock post message.svg Huskeliste for Åbent vand-svømning: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Exquisite-kmenu.png Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:


2.4 Triathlon[rediger kildetekst]

I artiklen står der men mange triatleter benytter sig ikke af dette, da det kan forsinke dem at tage dragten af efter svømningen, det er da vist ikke rigtigt. Våddragten giver opdrift og jeg mener at det giver 2 - 5% reducering af svømmetid, en dragt kan for en rutineret triatlet aftages på under 15 sekunder. --Ultraman 11. okt 2009, 17:44 (CEST)

Det er efter diskussion med nogle triatleter jeg har fået denne opfattelse. Men det skal muligvis skrives om. -- Danielle 11. okt 2009, 17:56 (CEST)
Ja jeg tror omskrivning er nødvendig, jeg har selv adskillige Ironmen på bagen, men det er mange år siden, måske er reglerne ændret? Jeg er ikke meget for at rette i den udmærkede artikel. --Ultraman 11. okt 2009, 18:09 (CEST)
Lige nu har jeg slettet nævnte sætning, også fordi det ikke passede med den retning du havde lavet i første del af sætningen :-) Du har da så afgjort mere erfaring end de fleste triatleter jeg kender! Og mht. regler, så ved jeg det ikke. Jeg kender hovedsageligt FINAs regler for åbent vand-svømning, og de er lidt anderledes. -- Danielle 11. okt 2009, 18:19 (CEST)