Diskussion:Ålbæk (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flertydig?[rediger kildetekst]

Jeg synes ikke dette er et flertydig navn - det er steder i samme by, som bruge linkes sammen med en kategori i stedet. --Dbcsat 23. okt 2008, 11:25 (CEST)

Navnet er måske ikke flertydigt. Men artiklen viser, at der er flere artikler med samme navn. Hvad med Peter Aalbæk eller hvad han nu hedder? Aalbæk kan vel også være et navn på en person. --MGA73 23. okt 2008, 11:27 (CEST)
Generelt synes jeg at flere krydshenvisninger er af det gode, større muligheder ved eventuelle opslag af brugere.--Ultraman 23. okt 2008, 12:52 (CEST)
Krydshenvisninger kan laves på flere måder. I artiklen Aalbæk kan henvise til de andre artikler - så vidt jeg kan se mangler kun kirken at blive nævnt - og de andre artikler henviser tilbage. En anden metode er via kategorier. Jeg har oprettet en kategori for byen. Ellers er denne her artikel kommet nærmere at blive flertydig ved at nævne et par person med Aalbæk i navnet - en alternativ løsning på det problem som jeg nævnte i først omgang. --Dbcsat 23. okt 2008, 23:53 (CEST)